Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
balım bunun utanması mı olur burda hepimiz kardeş olduk artık korktum dünden beri noluyor diyorum bakıyorum çamaşırın altında ıslaklık yok ama taytımın eşofmanımın ağ kısmı nemli çamaşırım nemli haydaa dedim noluyor bu hormonlar bizimle dalga geçmeye devam ediyor desene
Gecen gun bir kez giydigim pantolonu sepete attim terlemisim dedigin gibi cok tiklendim 🤣

Geldimmmm 😍 9+2 haftalık. Baya baya bebek olmuş bu teyzeleri.. 2,5 cm olmuş. Ekranda doktor gösterince ayy kocaman olmuş dedim. Minyatür bebek 😊 3 hafta sonra ikili test icin gelirsin dedi doktor. Bugün devlet hastanesi kontroluydu. Ben ne kadar test var yok hepsini yaptırmayı planliyorum 😅
Eki Görüntüle 3577507
Gozunaydin canim masallah bacak arası boş sanki bana mı öyle geliyor bir yorum da bulunmadı mı doktorun 😍
Hepsinin bu kiz takintisi 🤣 eskidenmis o erkek adamin erkek oglu olur mantigi cok sukur hepsi kizci simdi ajjdjdj
Hahahahah gerçekten öyle ya benim iki oğlandan sonra kız okursa oğlanları oda dan atıyor kızına oda diziyormuş kız olursa tabi 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 1000066571.webp
    1000066571.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 70
Gozunaydin canim masallah bacak arası boş sanki bana mı öyle geliyor bir yorum da bulunmadı mı doktorun 😍

Hahahahah gerçekten öyle ya benim iki oğlandan sonra kız okursa oğlanları oda dan atıyor kızına oda diziyormuş kız olursa tabi 🤣🤣🤣
Seninki doydu oglana hadi hakli diyebiliriz🤣 bizimkiler babaligi tatmadan kiz kiz diye nerelerine tutturuyor yahu mantiksiz ajdjdjdj

Ay hadi inşallah. Bir tahmini olanlar söylesin 😍 Devlet hastanesi ya birsey demedi. Cuma ozeldeki doktoruma gidicem belki o birşeyler görür

Ohh iyi yapmışsın. Bende kayınpederime hamilelik müjdesini bu emzikle vermiştim. Hediye paketi yapıp. Ama benim ki kız bebek emziği. İnşallah bu emzikleri kullandıkları günlerde gelecek 🥰
İnşallah canım yaa

Back
X