Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her şey yolundaymış canım kese göründü 8mm dedi galiba o kese mi oluyo o an heyecandan pek anlamadım kese var ama embriyo oluşmamış dedi bu da çok normal daha çok erken dedi. 5+4 müş.Bekliyoruz canım haberini güzel haberlerle
Benim bir fikrim yok ama İnşallah bir sorun yoktur, Sağlıklı bir şekilde ilerlerKızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü dedi doktor.Moralim çok bozuk Eki Görüntüle 2277995
Yorumlayabilirmisiniz
Gözün aydınher şey yolundaymış canım kese göründü 8mm dedi galiba o kese mi oluyo o an heyecandan pek anlamadım kese var ama embriyo oluşmamış dedi bu da çok normal daha çok erken dedi. 5+4 müş.
2 hafta sonra gel dedi, ama istanbula gidicem orda giderim artık doktora. zaten sorun yok git dedi istediğini yap sadece dikkat et dedi, öyle işte
aslında sabredebilsek daha geç gitsek ama insan sabredemiyor
Gözün aydın canım kalp atışından sonra aylık gideriz inşallah kontrollerde herşeyin yolunda olması na sevindimher şey yolundaymış canım kese göründü 8mm dedi galiba o kese mi oluyo o an heyecandan pek anlamadım kese var ama embriyo oluşmamış dedi bu da çok normal daha çok erken dedi. 5+4 müş.
2 hafta sonra gel dedi, ama istanbula gidicem orda giderim artık doktora. zaten sorun yok git dedi istediğini yap sadece dikkat et dedi, öyle işte
allahım bende 5+2 de gittim kese vardı sadece 1 cm di boyuher şey yolundaymış canım kese göründü 8mm dedi galiba o kese mi oluyo o an heyecandan pek anlamadım kese var ama embriyo oluşmamış dedi bu da çok normal daha çok erken dedi. 5+4 müş.
Vajinal sıkıntı yiksa çok bakmiyorlar benim 5+2 karnimdan gördü biraz daha sabırallahım bende 5+2 de gittim kese vardı sadece 1 cm di boyu
bugun zor duruyom gitmemek için gitsemde demekki bişi göremicem 5+5 bugun
gözünüz aydın bu arada :) karındanmı gördü
aynen doktor banada öyle dedi alttan bakmama gerek yok dediVajinal sıkıntı yiksa çok bakmiyorlar benim 5+2 karnimdan gördü biraz daha sabır
Ben uymadan önce koyuyordum direk uyuyordum,zaten bir kısmını dışarıya atıyorArkadaşlar vajinadan progestan kullananlar bir sorum var. Durmuyor bu illaki hareket ediyoruz yani hiç birşey yapmasak tuvalete kalkarken falan çıkıyor gibi hissediyorum. Bunu kullanınca yatıyor musunuz? kaç saat?
Tebrik ederim, gözünüz aydın.Selam herkese, 2 senedir tüp bebek tadavisi goruyordum. 5+ 2 hamileyim. Dün kese göründü. Çok mutlu heyecanlı ve korku içindeyim .Rabbim hepimize sağlıcakla kucagimiza almayi nasip eylesin
Benimde sabah akşam günde 2 tane. gece yatmadan onu halletimde, sabah ki eridikten sonra kremsi bi şekilde çıktı.Ben uymadan önce koyuyordum direk uyuyordum,zaten bir kısmını dışarıya atıyor
Çok teşekkürler ❤❤❤Tebrik ederim, gözünüz aydın. ❤
TeşekkürlerGözün aydın ❤
teşekkürler evet erken ya sabredip biraz beklemek lazım aslında. yok benim ilk gebeliğimde de çok erken gittim bu kadar erken ancak vajinal muayenede görürüm demişti şimdi de öyle oldu, ben doktoruma güvendiğim için kabul ediyorum sıkıntı olmadı hiç.allahım bende 5+2 de gittim kese vardı sadece 1 cm di boyu
bugun zor duruyom gitmemek için gitsemde demekki bişi göremicem 5+5 bugun
gözünüz aydın bu arada :) karındanmı gördü
inşallah canımGözün aydın canım kalp atışından sonra aylık gideriz inşallah kontrollerde herşeyin yolunda olması na sevindim
ne güzel hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider gönlünüzü ferah tutunSelam herkese, 2 senedir tüp bebek tadavisi goruyordum. 5+ 2 hamileyim. Dün kese göründü. Çok mutlu heyecanlı ve korku içindeyim .Rabbim hepimize sağlıcakla kucagimiza almayi nasip eylesin
Çok çok teşekkürler...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...Teşekkürler ❤
teşekkürler ☺ evet erken ya sabredip biraz beklemek lazım aslında. yok benim ilk gebeliğimde de çok erken gittim bu kadar erken ancak vajinal muayenede görürüm demişti şimdi de öyle oldu, ben doktoruma güvendiğim için kabul ediyorum sıkıntı olmadı hiç.
inşallah canım ❤
ne güzel hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider gönlünüzü ferah tutun
2015 şubat annesiydim, şimdi eğer kısmetse 2020 şubat annesi olucam tekrar İsteyen herkese Allah nasip etsin.
Tesekkurler
Canim dun gittim minik bir sey goruyorm ama daha cok kucuk dedi. Iki hafta sonra gelirsen kalp atisiyla birlikte keseyi daha net gorebilirz dedi daha 2mm imis suan. Cumartesi keseyi gorebilirsn bence. Bu arada kasik agrilarim gecen haftalarda daha yogundu simdilerde sivilceler ve mide yanmasiyla ugrasiyorum :/ ha bir de idrar yolu enf. Var maalesef gebelik oncesi de vardi sistit gecmedi bir turlu oneriniz var mi? Monurol sase verdi doktor bu aksam icecegim
Ins dun uyuyakalmisim
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebişincnm şubat ayında doğum yapmış olmak rahatmı?
ben hamileliğin kışa gelmesi ve doğum sonrası da şubat mart serin geçtiğinden ilk aylarda emzirirken ve 40 ına kadar ev ortamında sıkılmayacağımı 2. sydan sorada yaz olduğu ve sıcak olacağı için rahat rahat gezebileceğimi güzel bir zamanda hamile kaldığımı düşünüyorum sence bu düşüncelerim doğrumu
Sabah aksam olmasi sıkıntı olmus.Arkadaşlar vajinadan progestan kullananlar bir sorum var. Durmuyor bu illaki hareket ediyoruz yani hiç birşey yapmasak tuvalete kalkarken falan çıkıyor gibi hissediyorum. Bunu kullanınca yatıyor musunuz? kaç saat?