- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Ben e bebek ve civilden aldım. Çünkü onların yaş aralığı geniş. Ama çok iyi değiller biz bir tane bulduk deniz için oda kız bölümünden onu kullanıyoruz.Tulum olarak hangi marka tercih ediyorsunuz kızlar?? 500 liraya uyku tulumu var o nedir öyle nasıl bir tulumdur merak ettim açıkçası kullanan varmı?? Bizimki de hiç örtünmek istemiyor hele kollar buz gibi bende uyku tulumu alayım diyorum ama marka konısunda kararsız kaldım tavsiyelere açığım☺
Evet her baktığımda şekilden şekile giriyor üstünü açtığı için bende uzun kolluya başladımBen tulum giydiriyordum ama çocuklar çok terledi uzun kollu pijama giydiriyorum onda bile deniz terliyor. Ama üzerlerini açtığı için uzun kollu pijama devam. Benim iki çocukta gece yatakta dört dönüyor işim var benim bunlarla
Bende bi e bebeğe gidip bakayım bari internetten bakıyorum da 500 lira 300 lira çok mu iyiler acaba diye düşünüyor insanBen e bebek ve civilden aldım. Çünkü onların yaş aralığı geniş. Ama çok iyi değiller biz bir tane bulduk deniz için oda kız bölümünden onu kullanıyoruz.
Denize e bebekten ilk aldıklarımız iyiydi. Sonrakilerin bacak arası söküldü o yüzden tam yaşı almayın büyük yaş almakta fayda var. Öykü şu an bir yaş giyiyor ve tam oluyor muhtemelen kışa küçük gelecek.Denize en son Civilden aldım bir tane kız bölümünde kumaşı dolgusu farklıydı daha inceydi. Onda rahat etti. Çok kalın olanlarda rahat edemiyor. İnstagramda monde.bebe diye bir marka var. Bir incele istersen .Bir ürün alıp uzun yılllar belki giydirebilirsin fiyatını bilmiyorum tabi.Bende bi e bebeğe gidip bakayım bari internetten bakıyorum da 500 lira 300 lira çok mu iyiler acaba diye düşünüyor insan
Monde.bebe iyiymiş ama fiyatlar baya yüksekBende bi e bebeğe gidip bakayım bari internetten bakıyorum da 500 lira 300 lira çok mu iyiler acaba diye düşünüyor insan
Monde.bebe iyiymiş ama fiyatlar baya yüksek
Mağazadan bakmak lazım bence de internetten almak riskli gidip çok kalın bişey alırım giyemez bebemUyku tulumu ben de alacaktım vazgeçtim. İyi araştırın tog değerlerini öğrenin.
20-22 derece arasındaki oda sıcaklığında 1.5tog olanlar kullanılıyor. Ebebekinkilerin kalınlığı iyi. Mağazada 60 liraya bile vardı. En fazla 80 lira. Uçuk fiyatlar yok. Piyasada 2.5 tog bile satılıyor. Öyle kalın almayın, sokakta yatacak gibi üretilmişler :)
Offf bende zayıflıcaktım tabii yalan olduuKızlar zayıflayacağım diye perişan oldum. Ama bu kez kararlıyım, beslenmemi düzene koydum şükür. Sporda yapıyorum. Yerken ne kolay verirken çok zor
Evde kendi çabamla vermeye çalışıyorum. İyide gidiyorum şu an. 58 kiloyum. Sıkılaşmaya da başladım eşim zayıflıyorsun diyorMağazadan bakmak lazım bence de internetten almak riskli gidip çok kalın bişey alırım giyemez bebem
Offf bende zayıflıcaktım tabii yalan olduu20 kilo almıştım yaman da bu sefer yediklerüme çok dikkat ediyorum 10 kilo fln alsam ne iyi olur
Biz eşimle spor salonuna gidiyorduk bebekten önce çok güzel zayıflamıştım 66 kiloydum boyum 1.75 karın kaslarım çıkmak üzereydiama hamile kalınca yalan oldu hepsi. Kilo vermek çom zor ve yemek yemek çok güzel bence
Bade de yatakta çok dönüyor yaBen tulum giydiriyordum ama çocuklar çok terledi uzun kollu pijama giydiriyorum onda bile deniz terliyor. Ama üzerlerini açtığı için uzun kollu pijama devam. Benim iki çocukta gece yatakta dört dönüyor işim var benim bunlarla
Ya şu lanet korona bi bitseydiEvde kendi çabamla vermeye çalışıyorum. İyide gidiyorum şu an. 58 kiloyum. Sıkılaşmaya da başladım eşim zayıflıyorsun diyoroğlumda spor salonu +yüzme şeklinde vermiştim kiloları. Şimdi o imkanlar yok maalesef.
Ay bizimki de hiç giyinmek istemiyor bezi zor giydiriyorum sürekli dönüyor daha emekleyemiyorda totosunu kaldırıp indiriyo sürekliÖykü oturmayı reddediyor biz yandıkhemen yürüyemeyeceğine göre. Belimiz iki büklüm çocuk gezdireceğiz Allah’tan öyle uzun boylu felan değilim. Birde Giyinip soyunurken çok ağlıyor ama doğduğu günden beri sizinkiler de ağlıyor mu. Sanki iğne batırıyorum O yüzden üstünü değiştirmeye korkuyorum
Evet hep öyleydi çıplak kalınca çok mutlu tam yaz bebesi kışın doğduğu için sanırımÖykü oturmayı reddediyor biz yandıkhemen yürüyemeyeceğine göre. Belimiz iki büklüm çocuk gezdireceğiz Allah’tan öyle uzun boylu felan değilim. Birde Giyinip soyunurken çok ağlıyor ama doğduğu günden beri sizinkiler de ağlıyor mu. Sanki iğne batırıyorum O yüzden üstünü değiştirmeye korkuyorum
Sorma bir bitseydi. Tekrar yakalanacağım diye ödüm kopuyor. Evde yarım saat eliptik bisiklete biniyorum vücudum ısınınca kültür fizik, squat pilates topu , dambıl ile de yarım saat çalışıyorum terlediğime göre işe yarıyor diye düşünüyorum. YouTube spor müzikleri açıyorum böyle yapmaya çalışıyorum. Seninki toto kaldırdığına göre yakında harekete geçer. Bizimki hareketlendiğinden bu yana kilosu azaldı. Hiç oturmak istemiyor sürekli ayağa kalkma derdinde.Ya şu lanet korona bi bitseydispor da olunca 1 kilo bile verince sanki daha çok vermiş gibi oluyo insan youtube da bissürü spor videosu var çok faydalı onlarda hiç yoktan iyidir
Ay bizimki de hiç giyinmek istemiyor bezi zor giydiriyorum sürekli dönüyor daha emekleyemiyorda totosunu kaldırıp indiriyo sürekli
Öyküyle çok beziyorlar çıplak olunca ondan mutlusu yok. Dişimiz hala çıkmadı doktor çıkacak gibi duruyor demişti kontrolde ettirmiyor ağzını açamıyorum çok fena bişiy bu kızEvet hep öyleydi çıplak kalınca çok mutlu tam yaz bebesi kışın doğduğu için sanırım