- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Artık et suyu kıyma verebilirsin.Kızlar benim oğlum 8 aylık oldu artık tarhanasinin içine biraz kıyma koysam mi ne yapayım siz verdiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık et suyu kıyma verebilirsin.Kızlar benim oğlum 8 aylık oldu artık tarhanasinin içine biraz kıyma koysam mi ne yapayım siz verdiniz mi
Çok teşekkür ederim cvp için bugün vereyim bakalım tosbigeArtık et suyu kıyma verebilirsin.
Kaan 7+23 gunluk bize dr 6 nin sonu gibi baslayabilirsin kiyma vermeye demisti. Sebze yemeklerine ve corbalarina kemik suyu ve kiyma koyuyorum asm deki hemsiremizde baliga basla dedi artik cogu seyi yiyebiliyolar 1 yaslarina cok az kaldiKızlar benim oğlum 8 aylık oldu artık tarhanasinin içine biraz kıyma koysam mi ne yapayım siz verdiniz mi
Nemden yaniyoruz fuat abeeyyyErzurum bugün çok soğudu uzun kolluya geçiş yaptım. Zaten soğuklar geç bile kalmıştı
Ben biraz geç kaldım sanırım bugün verdim kıymalı tarhana yaptım kemik suyuna da başlayacağım çok teşekkür ederim Zeyf cvp içinKaan 7+23 gunluk bize dr 6 nin sonu gibi baslayabilirsin kiyma vermeye demisti. Sebze yemeklerine ve corbalarina kemik suyu ve kiyma koyuyorum asm deki hemsiremizde baliga basla dedi artik cogu seyi yiyebiliyolar 1 yaslarina cok az kaldi
Burası bugün acayip soğudu. Halının üzerine süngerli halı örtüsü örttüm üzerine de pike serdim. Öyküm üşümesin diye elektrikli soba da açtık. Erzurumda çok şükür ki nem yok. Ama tokatta nasıl var. Yazın oraya gitmek bir işkence hep hasta oluyoruz.Nemden yaniyoruz fuat abeeyyy
Ben düşündüm sonra deniz faktörünü hesap edince vazgeçtim. Sürekli sabote ediyor, oğlum sen salona git gelicem ben diyorum anlamıyor, daha çok gelmek istiyor, bağırıyor. Emerek dalıyor bizim hatun.Kizlar uyku egitimi vereniniz yok mu yaa
Dun bir deneme yapayim dedim yok 20 dk da yikti ortaligi ne olacak boyle bilmiyorum
Bizimkiside emzigi biraktigi icin memede uyuyo o yuzdende gece uyaninca asla emmeden uyumuyo babasina salla diyorum kendini yirtiyo dönüyo yastikla boguyo kendini emene kadar agliyo biran once uyku egitimi almasi gerek ama cookk zoorr kaan ileBen düşündüm sonra deniz faktörünü hesap edince vazgeçtim. Sürekli sabote ediyor, oğlum sen salona git gelicem ben diyorum anlamıyor, daha çok gelmek istiyor, bağırıyor. Emerek dalıyor bizim hatun.
Eliptik zaten başlı başına kalori harcatan bi alet bende çok severdim kendisini Maşallah baya da güzel spor yapıyormuşsun canım kısa sürede sonuç alırsın benceSorma bir bitseydi. Tekrar yakalanacağım diye ödüm kopuyor. Evde yarım saat eliptik bisiklete biniyorum vücudum ısınınca kültür fizik, squat pilates topu , dambıl ile de yarım saat çalışıyorum terlediğime göre işe yarıyor diye düşünüyorum. YouTube spor müzikleri açıyorum böyle yapmaya çalışıyorum. Seninki toto kaldırdığına göre yakında harekete geçer. Bizimki hareketlendiğinden bu yana kilosu azaldı. Hiç oturmak istemiyor sürekli ayağa kalkma derdinde.
Eskişehirdetiz bizde burası da çok soğuk valla ben evin içinde uzun eşortman çorap ince hırka giyiyorum erzurum daha soğukturErzurum bugün çok soğudu uzun kolluya geçiş yaptım. Zaten soğuklar geç bile kalmıştı
Valla ben çok istiyordum hatta tracy hogg un kitabını okuyorum ama bana göre değil gibi geldi bizimki de emerek uyuyor ve benim şimdilik kolayıma geliyor kitaba göre 6 aydan sonra biraz uzun sürebilirmiş eğitim sabırlı olmak lazımmış. Yatır- kaldır metodu var eğitmde bebeği yatırıyosun ağlarsa hemen kucağına alıyosun susar susmaz geri yatırıyosun uyuyana kadar böyle ben 12 kilo çocuğa yatır kaldır yapamam Zaten kendi yatağında da yatmıyo eşimle aramızda yatıyor bu durumdan da çok memnunuz zaten gece uykusuna 8 de yatıyor sabah 6 ya kadar 2-3 kere uyanıyor sadece emmek için gözlerini açmıyor bile emip uyumaya devam ediyor gündüz uykuları az sadece 2-3 kere 45 dk-1 saat uyuyor ama ben yanlız bakmıyorum annem geliyor yardıma Baya uzun yazdım ama sonuç olarak ben uyku eğitimi vermeyeceğimKizlar uyku egitimi vereniniz yok mu yaa
Dun bir deneme yapayim dedim yok 20 dk da yikti ortaligi ne olacak boyle bilmiyorum
Bizim iki alt dişimiz çöktü damaklar kaşınıyor bunala Eli hep ağzında hayırlısı artık sizinkide sessiz sedasız Çıkarma inşallah Ne yapsın garipler enerjilerini o şekilde atıyorlar dışarıda çıkamıyorlar çok fazla idare etsinler bizimde komşunun çocukları çok fena hiç sesleri durmuyor ama çocuk sesinden zarar gelmez bizde evden gülüyoruz onların sesineÖyküyle çok beziyorlar çıplak olunca ondan mutlusu yok. Dişimiz hala çıkmadı doktor çıkacak gibi duruyor demişti kontrolde ettirmiyor ağzını açamıyorum çok fena bişiy bu kız oyuncakları her yeri dökmeye başladı abisi yetmezmiş gibi. Ay denizin bağırmalarını herkes duyuyor karşı komşu denizin baya konuşması açılmış dedi
Artık et suyu kıyma verebilirsin.
Bizimki 8 aya 10 gün kaldı ama ben et veriyorum ama romdodan geçirerekKızlar benim oğlum 8 aylık oldu artık tarhanasinin içine biraz kıyma koysam mi ne yapayım siz verdiniz mi
Gündüz uykusu 3 saati geçmesin diye bir yerde okudum ben uyku eğitimi vermedim zaten kendi düzenini kendi oluşturuyor bizimki yatakta sağa sola dönerek kendini uyutuyor bende yanına uzanıyorum uyuyunca beşiğe alıyorum en geç 9 da uyuyor bizimkisi de iki defa kalkıyor 5 de kalkıp bir daha yatmıyor belki gece uyumasınuzar diyorum ama zor 2 saatte bir besliyorum o yüzden sık sık az az o yüzden uyanır 1 yaşına kadar böyle gider çok zorlama çocuğu sadece rutin oluşturEliptik zaten başlı başına kalori harcatan bi alet bende çok severdim kendisini☺ Maşallah baya da güzel spor yapıyormuşsun canım kısa sürede sonuç alırsın bence
Çok hevesli emeklemeye de çabuk yoruluyor sadece toto kaldırmak bile zor geliyo kilodan sanırım artık ne zaman emeklerse emeklesin çokta aceleye gerek yok
Eskişehirdetiz bizde burası da çok soğuk valla ben evin içinde uzun eşortman çorap ince hırka giyiyorum erzurum daha soğuktur
Valla ben çok istiyordum hatta tracy hogg un kitabını okuyorum ama bana göre değil gibi geldi bizimki de emerek uyuyor ve benim şimdilik kolayıma geliyor kitaba göre 6 aydan sonra biraz uzun sürebilirmiş eğitim sabırlı olmak lazımmış. Yatır- kaldır metodu var eğitmde bebeği yatırıyosun ağlarsa hemen kucağına alıyosun susar susmaz geri yatırıyosun uyuyana kadar böyle ben 12 kilo çocuğa yatır kaldır yapamam Zaten kendi yatağında da yatmıyo eşimle aramızda yatıyor bu durumdan da çok memnunuz zaten gece uykusuna 8 de yatıyor sabah 6 ya kadar 2-3 kere uyanıyor sadece emmek için gözlerini açmıyor bile emip uyumaya devam ediyor gündüz uykuları az sadece 2-3 kere 45 dk-1 saat uyuyor ama ben yanlız bakmıyorum annem geliyor yardıma☺ Baya uzun yazdım ama sonuç olarak ben uyku eğitimi vermeyeceğim
O sekilde kalksa sorun degil ama kaan in ki 3 aydir artik aliskanlik halini aldi emzigi de birakmasi cabasi oldu hepten bana yapisti kaldi ve artik saat basi degil yarim saat 45 dk falan suruyo bi emmesiyle diger emmesinin arasiValla ben çok istiyordum hatta tracy hogg un kitabını okuyorum ama bana göre değil gibi geldi bizimki de emerek uyuyor ve benim şimdilik kolayıma geliyor kitaba göre 6 aydan sonra biraz uzun sürebilirmiş eğitim sabırlı olmak lazımmış. Yatır- kaldır metodu var eğitmde bebeği yatırıyosun ağlarsa hemen kucağına alıyosun susar susmaz geri yatırıyosun uyuyana kadar böyle ben 12 kilo çocuğa yatır kaldır yapamam Zaten kendi yatağında da yatmıyo eşimle aramızda yatıyor bu durumdan da çok memnunuz zaten gece uykusuna 8 de yatıyor sabah 6 ya kadar 2-3 kere uyanıyor sadece emmek için gözlerini açmıyor bile emip uyumaya devam ediyor gündüz uykuları az sadece 2-3 kere 45 dk-1 saat uyuyor ama ben yanlız bakmıyorum annem geliyor yardıma☺ Baya uzun yazdım ama sonuç olarak ben uyku eğitimi vermeyeceğim
Okuduğum kitapta sabaha kadar hiç beslenmemesi gerektiği yazıyordu tabi ana yüreği ben dayanamam el kadar bebek sabaha kadar aç kalır diye hiç eğitim girişiminde de bulunmadım zaten bu aralar bezinde hafif hafif pembelikler oluşuyor susuz kalıyor garibim 2 saatte bir zorla emzirmeye çalışıyom su da veriyorum ama bakalım inşallah olmaz artık.Gündüz uykusu 3 saati geçmesin diye bir yerde okudum ben uyku eğitimi vermedim zaten kendi düzenini kendi oluşturuyor bizimki yatakta sağa sola dönerek kendini uyutuyor bende yanına uzanıyorum uyuyunca beşiğe alıyorum en geç 9 da uyuyor bizimkisi de iki defa kalkıyor 5 de kalkıp bir daha yatmıyor belki gece uyumasınuzar diyorum ama zor 2 saatte bir besliyorum o yüzden sık sık az az o yüzden uyanır 1 yaşına kadar böyle gider çok zorlama çocuğu sadece rutin oluştur
Kuzumm kıyamam yaa diş çıkaracak bence o ve ağrısı var o yüzden kalkıyor. Sen biraz daha böyle devam edicen gibi görünüyor canım dişler çıktıktam sonra anca eğitime geçebilirsin ama çok sabırlı olman lazım uyutmak için yatır kaldır yöntemini 1 saat yaptığı bile olmuş yazarın öyle yazmış kitaptaO sekilde kalksa sorun degil ama kaan in ki 3 aydir artik aliskanlik halini aldi emzigi de birakmasi cabasi oldu hepten bana yapisti kaldi ve artik saat basi degil yarim saat 45 dk falan suruyo bi emmesiyle diger emmesinin arasi
Evet ne yazıkki gece beslememe olayını yapmam imkansızOkuduğum kitapta sabaha kadar hiç beslenmemesi gerektiği yazıyordu tabi ana yüreği ben dayanamam el kadar bebek sabaha kadar aç kalır diye hiç eğitim girişiminde de bulunmadım zaten bu aralar bezinde hafif hafif pembelikler oluşuyor susuz kalıyor garibim 2 saatte bir zorla emzirmeye çalışıyom su da veriyorum ama bakalım inşallah olmaz artık.
5 te biraz erken ya şöyle 7 de uyansalar süper olcak ta alıştık artık buna da☺☺
ben şu rutin işini beceremiyorum ya emerek uyuduğu için bakıyorum esniyo gözleri kaşınıyo hemen alıp emziriyorum oda uyuyo garibim sizin rutininiz nasıl? Ben nasıl birrutinn oluşturcam onu da bilmiyorum
Kuzumm kıyamam yaa diş çıkaracak bence o ve ağrısı var o yüzden kalkıyor. Sen biraz daha böyle devam edicen gibi görünüyor canım dişler çıktıktam sonra anca eğitime geçebilirsin ama çok sabırlı olman lazım uyutmak için yatır kaldır yöntemini 1 saat yaptığı bile olmuş yazarın öyle yazmış kitapta
Spor salonunda uyguladıklarımızı tekrar ediyorum. Hakikaten baya kalori yaktırıyor bisiklet.Yürümekten ve koşu bandından çok daha faydalı. Bazen Telefonu bir yere sabitlesem dizi mi izlesem diyorum birde ben eski pilatesciyim. Bekarlığımda sürekli yapardım ekipmanlarım var. Esnekliğimi kaybetmemişimEliptik zaten başlı başına kalori harcatan bi alet bende çok severdim kendisini☺ Maşallah baya da güzel spor yapıyormuşsun canım kısa sürede sonuç alırsın bence
Çok hevesli emeklemeye de çabuk yoruluyor sadece toto kaldırmak bile zor geliyo kilodan sanırım artık ne zaman emeklerse emeklesin çokta aceleye gerek yok
Eskişehirdetiz bizde burası da çok soğuk valla ben evin içinde uzun eşortman çorap ince hırka giyiyorum erzurum daha soğuktur
Valla ben çok istiyordum hatta tracy hogg un kitabını okuyorum ama bana göre değil gibi geldi bizimki de emerek uyuyor ve benim şimdilik kolayıma geliyor kitaba göre 6 aydan sonra biraz uzun sürebilirmiş eğitim sabırlı olmak lazımmış. Yatır- kaldır metodu var eğitmde bebeği yatırıyosun ağlarsa hemen kucağına alıyosun susar susmaz geri yatırıyosun uyuyana kadar böyle ben 12 kilo çocuğa yatır kaldır yapamam Zaten kendi yatağında da yatmıyo eşimle aramızda yatıyor bu durumdan da çok memnunuz zaten gece uykusuna 8 de yatıyor sabah 6 ya kadar 2-3 kere uyanıyor sadece emmek için gözlerini açmıyor bile emip uyumaya devam ediyor gündüz uykuları az sadece 2-3 kere 45 dk-1 saat uyuyor ama ben yanlız bakmıyorum annem geliyor yardıma☺ Baya uzun yazdım ama sonuç olarak ben uyku eğitimi vermeyeceğim
Çok yakınmış araları göğüslerin tekrar dolabiliyor mu. Öykü 3 saati geçiyor iki emme arası. Ek gıda alınca da mı emmek istiyor. O tok tutar aslında.O sekilde kalksa sorun degil ama kaan in ki 3 aydir artik aliskanlik halini aldi emzigi de birakmasi cabasi oldu hepten bana yapisti kaldi ve artik saat basi degil yarim saat 45 dk falan suruyo bi emmesiyle diger emmesinin arasi
Dolmasina firsat vermiyo ki cekiyo damardan getiriyo cektikce geliyo. Acliktan yapmiyo ki zaten tamamen aliskanlik ve zevk haline getirdi uykuya o sekilde daldiriyo kendini disini de o sekilde kasiyo.Çok yakınmış araları göğüslerin tekrar dolabiliyor mu. Öykü 3 saati geçiyor iki emme arası. Ek gıda alınca da mı emmek istiyor. O tok tutar aslında.