Yani ins olmaz zaten yutmus bir kere yine takipte kal belki kusarYok canım kontrol ettim arkasından da su verdim boğazına yapışmasın diyeNormal defter sayfası fln olsa dert etmem de kuşe kağıt olunca zararlı olurmu diye korktum
UyuduYani ins olmaz zaten yutmus bir kere yine takipte kal belki kusar
Bir şey olmaz kakasından çıkar. Öğütür muhtemelen belki gözükmez bile.Uyuduşöyle biraz internetten araştırdım bişey olmaz yazmışlar artık bu gece bana uyku yok başında beklerim
Birşey olmaz canım çok yememiş . Öykü de oyun hamuru yemişti geçen gün. Yalnız o kart biraz ince mi bana mi öyle geldi. Denizin kitaplarını kemirmek istiyor ama kitabın kabı emebileceği gibi değil. Bu tarz ürünleri alırken hem dikkat etmek lazım kolay yırtılan eriyen malzeme olmamalı birde eline verince takip etmek lazım kaşla göz arasında yiyorlar. Bizimki ev terliği kemiriyor düşün artıkKızlarr yaa Yamanın eline 1 dakikalığına eğitici kartlardan verdim kaşla göz arasında kenarını emip yutmuş çok canım sıkıldı bişey olmaz herhalde dimi
Hiç duymadım Aciliyeti olduğunu sanmıyorum. Kızlar da söylesin bakalım sizlerden işitme testinin tekrarı istendi mi kızlar?Gecmisti ilk testten sonra 6 aylik olunca bir daha getirin ama o sure icerisinde kuvoze girip cikarsa tekrar 6. Ayi beklemeyin demislerdi
Sorma öğrendi ama bir Naz bir niyaz derler ya. Lütfediyor beyfendi. Kakayı bir kaç gün tutuyor sonra artık dayanamıyoreDeniz icin sevindim hadi gozun aydin :)
Bizden istenmedi. gözde bir yaşından sonra diye hatırlıyorum.Hiç duymadım Aciliyeti olduğunu sanmıyorum. Kızlar da söylesin bakalım sizlerden işitme testinin tekrarı istendi mi kızlar?
Zeyfcim sanırım sanırım Kaan da küvözde kalmıştı bizede aynı şeyi söylediler biberir. Düzeltilmiş 6.ayda üniversite hastanesine gidip detaylı işitme testi gerekir eğer öncesinde ateşi 39 u geçerse yada tekrar küvöze girerse bunu yenilemek gerekir demişti.Hiç duymadım Aciliyeti olduğunu sanmıyorum. Kızlar da söylesin bakalım sizlerden işitme testinin tekrarı istendi mi kızlar?
Zeyfcim sanırım sanırım Kaan da küvözde kalmıştı bizede aynı şeyi söylediler biberir. Düzeltilmiş 6.ayda üniversite hastanesine gidip detaylı işitme testi gerekir eğer öncesinde ateşi 39 u geçerse yada tekrar küvöze girerse bunu yenilemek gerekir demişti.
Bana da çok geç geldi zaten 2 yaş muhtemelen 1 yaşında götürürüz şimdi çok hastaneye de gitmek istemiyorum. 3-4 aylıkken hafif kayıklık vardı gözünde onun için götürmek istiyordum ama o geçti kendiliğinden seninle daha önce de konuşmuştuk 1 yaşına kadar geçebiliyor demiştin aynen bizimki öyle olduRutin göz kontrolü genelde 6.ay yapılıyor. 1yaş diyen doktorlar da var ama 2 yaş biraz geç sen o kadar geciktirmeyebilirsinmermermermer
Vallahi baya ince ya internetten aldım ne boyutunu anlayabildim ne inceliğini hem kocaman hem inceBirşey olmaz canım çok yememiş . Öykü de oyun hamuru yemişti geçen gün. Yalnız o kart biraz ince mi bana mi öyle geldi. Denizin kitaplarını kemirmek istiyor ama kitabın kabı emebileceği gibi değil. Bu tarz ürünleri alırken hem dikkat etmek lazım kolay yırtılan eriyen malzeme olmamalı birde eline verince takip etmek lazım kaşla göz arasında yiyorlar. Bizimki ev terliği kemiriyor düşün artık
Ne yazik ki hic bir konuda dr lar ayni goruse sahip degilHiç duymadım Aciliyeti olduğunu sanmıyorum. Kızlar da söylesin bakalım sizlerden işitme testinin tekrarı istendi mi kızlar?
Aynen canim atesi unutmusum bize de aynen bu sekilde soylendi sanirim kuvoz macerasi olan bebisler icin 2.si isteniyoZeyfcim sanırım sanırım Kaan da küvözde kalmıştı bizede aynı şeyi söylediler biberir. Düzeltilmiş 6.ayda üniversite hastanesine gidip detaylı işitme testi gerekir eğer öncesinde ateşi 39 u geçerse yada tekrar küvöze girerse bunu yenilemek gerekir demişti.
Bizim abiden baya materyal var. Şu hışırtılı kitaplarda ilgilerini çekiyor. Adım adım setinden de baya ilgisini çeken şeyler çıktı. Kutuya top attırmaya çalıştırıyoruz. Dokununca hissettiği sert yumuşak tüylü şeyler var. Daha atmadı tabi topuBana da çok geç geldi zaten 2 yaş muhtemelen 1 yaşında götürürüz şimdi çok hastaneye de gitmek istemiyorum. 3-4 aylıkken hafif kayıklık vardı gözünde onun için götürmek istiyordum ama o geçti kendiliğinden seninle daha önce de konuşmuştuk 1 yaşına kadar geçebiliyor demiştin aynen bizimki öyle oldu
Vallahi baya ince ya internetten aldım ne boyutunu anlayabildim ne inceliğini hem kocaman hem inceÇocuğa gösteriyorum oda eline almak istiyor arada veriyorum eline gerçi kullanma klavuzunda eline vermeyin sadece gösterin diyor ama vermeden de olmaz bence ayy daha oyun hamuru var demi daha onu yicek Vallahi biz şu robot süpürgeler varya ondan aldık okadar rahat ettim ki ev tertemiz hiç iş yapmıyorum resmen çocuk emekleyince yerdeki en ufak şeyleri bile ağzına atacak belli oldu sürekli onu çalıştırırım artık
Yani ikililik varsa yaptirilmasi daha iyi en azindan icimizde suphe kalmaz diye dusunuyorum sahsen ki zaten bizden de istendi30.haftada doğum yapmış bir arkadaşıma sordum tekrar işitme testi istememişler. Bir diğeri de bizi sağlık ocağı arayıp yaptırmalısınız dedi ve 6.ayda yaptırdık dedi.
Yani ikilik var. Kulaklık takıp sesler dinletmişler ..
Bu aralar çok karşıma çıkıyor supurgeler canım acaba abartılıyor mu diye düşünmedim değil. 2 binden aşağı yok çünkü bir ton para verip kenarda beklerse de eşim bir ton laf ederBana da çok geç geldi zaten 2 yaş muhtemelen 1 yaşında götürürüz şimdi çok hastaneye de gitmek istemiyorum. 3-4 aylıkken hafif kayıklık vardı gözünde onun için götürmek istiyordum ama o geçti kendiliğinden seninle daha önce de konuşmuştuk 1 yaşına kadar geçebiliyor demiştin aynen bizimki öyle oldu
Vallahi baya ince ya internetten aldım ne boyutunu anlayabildim ne inceliğini hem kocaman hem inceÇocuğa gösteriyorum oda eline almak istiyor arada veriyorum eline gerçi kullanma klavuzunda eline vermeyin sadece gösterin diyor ama vermeden de olmaz bence ayy daha oyun hamuru var demi daha onu yicek Vallahi biz şu robot süpürgeler varya ondan aldık okadar rahat ettim ki ev tertemiz hiç iş yapmıyorum resmen çocuk emekleyince yerdeki en ufak şeyleri bile ağzına atacak belli oldu sürekli onu çalıştırırım artık
Biz sarılık geçirdik o yüzden istediler ana gidemedik pamdemiden şimdi de bulunduğumuz ilde üniversite hastanesi yok sanırım götüremicemHiç duymadım Aciliyeti olduğunu sanmıyorum. Kızlar da söylesin bakalım sizlerden işitme testinin tekrarı istendi mi kızlar?