- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Tabi. Zaten artık duymasa anlarız. Hiçbirinde sağırlık yoktur Allah korusun.Biz sarılık geçirdik o yüzden istediler ana gidemedik pamdemiden şimdi de bulunduğumuz ilde üniversite hastanesi yok sanırım götüremicem
Bence gayet sağlıklı duyuyor
Ahşap oyuncaklarda inanılmaz pahalı ya görmüşsündür belki gökkuşağı şeklinde iç içe geçen tahtalar vardı 250 lira dediler fiyatına ben şokBizim abiden baya materyal var. Şu hışırtılı kitaplarda ilgilerini çekiyor. Adım adım setinden de baya ilgisini çeken şeyler çıktı. Kutuya top attırmaya çalıştırıyoruz. Dokununca hissettiği sert yumuşak tüylü şeyler var. Daha atmadı tabi topuçünkü 9 aydan sonra başlıyor biz erken aldık. Bence ahşap ürün almaya gayret edin hem sağlıklı hemde uzun ömürlü. Eğitici köpekçiği çok seviyor dokunuyor sürekli ama bizim çoğu uzuvları çalışmıyor. Kızıma bayan versiyonunu almayı düşünüyorum.o süpürgeyi bizde düşündük denizden çekindik ne yapardı kim bilir ona
Vallahi bu güne kadar aldığımız en iyi şey diyebilirim canım temmuz ayından beri kullanıyorum birkere normal süpürge açma ihityacı duymadık gece biz uyurken çalışıyor tüm evi süpürüyor hergece çalıştığı için raflar fln de tozlanmıyor çok fazla eğer ayırabilecek bütçen varsa al derimBu aralar çok karşıma çıkıyor supurgeler canım acaba abartılıyor mu diye düşünmedim değil. 2 binden aşağı yok çünkü bir ton para verip kenarda beklerse de eşim bir ton laf edervalla yıllardır her gün ev süpürmekten gına geldi
Canım Hogg diye bir uyku eğitmeni varya onun kitabında diyorki her gece aynı saatte kalkıyorsa alışkanlık uyanmasıymış bunu yenmek için uyandığı saatten 1 saat önce siz uyandırın daha sonra tekrar uyutun. Yaman da geceleri uyanıyor 2-3 saatte bir ama uyandığı saateler farklı farklı o yüzden emzirip uyutuyorum tekrar uyumaya devam ediyorBu kız geceleri niye kalkıyor anlamıyorum. Yine 2-5-7 uyanıyor sonra uyumuyorda neyi yanlış yapıyorum ben . Eşim geldi uyutmaya uyuyor yerine koyunca hop bir daha. Birde öyle bir ağlıyor ki herkes uyanmıştır.! Yorgunluktan perişan oldum
Dönemseldir sürekli hale gelirse mermerin bahsettiği yöntemi dene derim :)Bu kız geceleri niye kalkıyor anlamıyorum. Yine 2-5-7 uyanıyor sonra uyumuyorda neyi yanlış yapıyorum ben . Eşim geldi uyutmaya uyuyor yerine koyunca hop bir daha. Birde öyle bir ağlıyor ki herkes uyanmıştır.! Yorgunluktan perişan oldum
Bu arada Deniz fototerapi almadı. 15 gün kaldı. Alsa illaki bilgi verilirdi diye düşünüyorum. İşitme testi de yoğun bakım sürecinde yapılmış ben yanında yoktum. Tekrarlanması gerekse söylerlerdi sanırım. :)Biz sarılık geçirdik o yüzden istediler ana gidemedik pamdemiden şimdi de bulunduğumuz ilde üniversite hastanesi yok sanırım götüremicem
Bence gayet sağlıklı duyuyor
Canım süpürgeyi bende almak çok istiyorum ama kafama takılan konular var sana sorsam olur muAhşap oyuncaklarda inanılmaz pahalı ya görmüşsündür belki gökkuşağı şeklinde iç içe geçen tahtalar vardı 250 lira dediler fiyatına ben şokhışırtılı oyuncaklardan var evet onları çok seviyor birde evdeki kapaklar çok hoşuna gidiyor
deniz robot süpürgenin üstüne fln çıkabilir tabibizimki bile çalılırken bir izliyor dünyayla ilişkisini kesiyor resmen
Vallahi bu güne kadar aldığımız en iyi şey diyebilirim canım temmuz ayından beri kullanıyorum birkere normal süpürge açma ihityacı duymadık gece biz uyurken çalışıyor tüm evi süpürüyor hergece çalıştığı için raflar fln de tozlanmıyor çok fazla eğer ayırabilecek bütçen varsa al derim
Canım Hogg diye bir uyku eğitmeni varya onun kitabında diyorki her gece aynı saatte kalkıyorsa alışkanlık uyanmasıymış bunu yenmek için uyandığı saatten 1 saat önce siz uyandırın daha sonra tekrar uyutun. Yaman da geceleri uyanıyor 2-3 saatte bir ama uyandığı saateler farklı farklı o yüzden emzirip uyutuyorum tekrar uyumaya devam ediyor
Şu an herşeyin fiyatı uçmuş durumda. 70-80 lira olan oyuncaklar 200 lira olmuş. Biz denize temel bazı oyuncakları ahşap almıştık şimdi öyküye geçecek. Bu ara deli gibi kitap okuyoruz öykü de dinliyor elimizden almaya çalışıyor alamazsa bağırıp başını önüne eğiyor. Uyku yöntemlerini artık araştırmayı düşünüyorum. Böyle olmayacak. Biz evlenirken dyson almıştık kablolu bizimki o bozulmadan yenisini şu an düşünmüyorum. Burda bir arkadaş sizin süpürgeden aldı Kadın halıları toplamış rahat süpürsün diye.Ahşap oyuncaklarda inanılmaz pahalı ya görmüşsündür belki gökkuşağı şeklinde iç içe geçen tahtalar vardı 250 lira dediler fiyatına ben şokhışırtılı oyuncaklardan var evet onları çok seviyor birde evdeki kapaklar çok hoşuna gidiyor
deniz robot süpürgenin üstüne fln çıkabilir tabibizimki bile çalılırken bir izliyor dünyayla ilişkisini kesiyor resmen
Vallahi bu güne kadar aldığımız en iyi şey diyebilirim canım temmuz ayından beri kullanıyorum birkere normal süpürge açma ihityacı duymadık gece biz uyurken çalışıyor tüm evi süpürüyor hergece çalıştığı için raflar fln de tozlanmıyor çok fazla eğer ayırabilecek bütçen varsa al derim
Canım Hogg diye bir uyku eğitmeni varya onun kitabında diyorki her gece aynı saatte kalkıyorsa alışkanlık uyanmasıymış bunu yenmek için uyandığı saatten 1 saat önce siz uyandırın daha sonra tekrar uyutun. Yaman da geceleri uyanıyor 2-3 saatte bir ama uyandığı saateler farklı farklı o yüzden emzirip uyutuyorum tekrar uyumaya devam ediyor
Herhalde alt modeldir. Çünkü halı süpürmede başarılılar. Zemin süpürecekse anlamı yok tabii.Şu an herşeyin fiyatı uçmuş durumda. 70-80 lira olan oyuncaklar 200 lira olmuş. Biz denize temel bazı oyuncakları ahşap almıştık şimdi öyküye geçecek. Bu ara deli gibi kitap okuyoruz öykü de dinliyor elimizden almaya çalışıyor alamazsa bağırıp başını önüne eğiyor. Uyku yöntemlerini artık araştırmayı düşünüyorum. Böyle olmayacak. Biz evlenirken dyson almıştık kablolu bizimki o bozulmadan yenisini şu an düşünmüyorum. Burda bir arkadaş sizin süpürgeden aldı Kadın halıları toplamış rahat süpürsün diye.ben halısız duramam. Sonra tekrar dyson kablosuz almış buharlı yer silmek için birşey almış çol yok çocuk yok neyin temizlik kafası bu anlamadım Eşimde arabasına süpürge almış . Kıymetlimiz arabamız için herşey feda olsun
Biz 2.5 hatta neredeyse 3 aydir o sekildeyizBu kız geceleri niye kalkıyor anlamıyorum. Yine 2-5-7 uyanıyor sonra uyumuyorda neyi yanlış yapıyorum ben . Eşim geldi uyutmaya uyuyor yerine koyunca hop bir daha. Birde öyle bir ağlıyor ki herkes uyanmıştır.! Yorgunluktan perişan oldum
Evet alt model muhtemelen biz aldığımızda yoktu yoksa eşim onu alırdı.Herhalde alt modeldir. Çünkü halı süpürmede başarılılar. Zemin süpürecekse anlamı yok tabii.
Ben de düşünmüyorum ev süpürmek bence kolay ve zevkli bir şey. İki popo yağım erir.
Hayalimdeki alet istediğim yemeği yapacak bir robot
Çocuğuma nazar ettim ne güzel uyuyorduBiz 2.5 hatta neredeyse 3 aydir o sekildeyizsen dua et araliklarla uyaniyo bir de saat basi kalktigini dusun
Hemsire bir de sey dedi bebekken uyurlar zaten buyudukce bu tur durumlar olur dedi tamam ama uyuyan nasil uyuyo gardaaşşş diye haykirmak geliyo icimdenÇocuğuma nazar ettim ne güzel uyuyordukocayla sabah kim az uyudu yarışması yapıyoruz o diyor hiç uyumadım ben diyorum hiç uyumadım
Silmeli canım bizimki de ama halıları kaldırıyorum silme yaptırırken haftada 1 anca sildiriyoz normalde halı olan kısmı işaretleyip oraları sildirmeden de kullanılıyo ama eşim yaptığı için sildirme işlemini kaldırıyo oCanım süpürgeyi bende almak çok istiyorum ama kafama takılan konular var sana sorsam olur musizin ki silmeli mi mesela silerken halıları topluyormusun ? Birde masa altı süpürürken sandalyeleri kaldırıyor musun oralardan nasıl geçiyor ?
Tabi sizin oyuncaklar denizden kalma olunca oyuncak masrafı olmamıştırŞu an herşeyin fiyatı uçmuş durumda. 70-80 lira olan oyuncaklar 200 lira olmuş. Biz denize temel bazı oyuncakları ahşap almıştık şimdi öyküye geçecek. Bu ara deli gibi kitap okuyoruz öykü de dinliyor elimizden almaya çalışıyor alamazsa bağırıp başını önüne eğiyor. Uyku yöntemlerini artık araştırmayı düşünüyorum. Böyle olmayacak. Biz evlenirken dyson almıştık kablolu bizimki o bozulmadan yenisini şu an düşünmüyorum. Burda bir arkadaş sizin süpürgeden aldı Kadın halıları toplamış rahat süpürsün diye.ben halısız duramam. Sonra tekrar dyson kablosuz almış buharlı yer silmek için birşey almış çol yok çocuk yok neyin temizlik kafası bu anlamadım Eşimde arabasına süpürge almış . Kıymetlimiz arabamız için herşey feda olsun
Ayyy ben hiç sevmiyorum ne temizlik yapmayı ne yemek yapmayıHerhalde alt modeldir. Çünkü halı süpürmede başarılılar. Zemin süpürecekse anlamı yok tabii.
Ben de düşünmüyorum ev süpürmek bence kolay ve zevkli bir şey. İki popo yağım erir.
Hayalimdeki alet istediğim yemeği yapacak bir robot
Sadece işittiğini anlayabiliriz. İşitme kaybı ciddi değilse anlayamayız. Göz için de aynı şeyler geçerli. Biz daha göz muayenesi de olamadık.Randevu telefonunu aradim isitme testi icin risk durumu ne dediler risk durumumuz yok ilk testi gecti ama kuvozde kalmisti dedim anladim kuvoz icin tekrar istediler o zaman dedi ve 25 eylule randevu verdiler uykulu olsun burada uyutacagiz dediler demek ki kuvozde kalanlar icin daha bi onem arz ediyo bu durum testi gecmis olsalar bile, asm deki hemsirede israrla yaptir dedi cunku
Verdikleri kagidin arkadasinda ay ay yazan belirtilerin hepsine kaan uyuyo suanlik kagida ve normal yasantiya gore kaanda da bir sorun yok isme tepki, baba anne diyo, seslerin nereden geldigini bulmaya calisiyo, muzik acinca hosuna gidiyo dinliyo ama isitme oranlarini bu sekilde anlayamayiz bence belki bir kulagi digerine gore daha az isitiyo vs olabilir sanirim bunu ogrenmek amacli yapiliyodur 2.si de
ilk işitme testinden geçtiği halde sarılık için fototerapi aldığından hemen arkasına tekrar test istediler,ondan da geçtiği halde 6.ayda detaylı işitme testi yaptırın dediler bize de Bera testi oluyor istedikleri,gereklimi bende bilmiyorum şu ortamdaHiç duymadım Aciliyeti olduğunu sanmıyorum. Kızlar da söylesin bakalım sizlerden işitme testinin tekrarı istendi mi kızlar?
Ben severim temizlik yapmayı. Sonrada temiz evde oturup çay kahve içmeyi. Tabi o keyif anında evde mümkünse yalnız olayımSilmeli canım bizimki de ama halıları kaldırıyorum silme yaptırırken haftada 1 anca sildiriyoz normalde halı olan kısmı işaretleyip oraları sildirmeden de kullanılıyo ama eşim yaptığı için sildirme işlemini kaldırıyo osandalyelerin ayaklarını karşılıklı getiriyoruz o zaman geçebiliyor aralarından eğer çarpık olursa ayakları giremiyor tabi
Tabi sizin oyuncaklar denizden kalma olunca oyuncak masrafı olmamıştırBizde alıcaz artık mecbur yavaş yavaş
Bizim halılar dururuyor ya baya da iyi süpürüyor valla bende hiç sevmem halısız ev çıplak gibi gelir bana ev
Ay bizim üst komşuda öyle manyak hergün süpürge yapıyor ama öyle böyle değil koltukları fln çekiyor hergün hani haftada bir anlarımda hergün neyin temizliği
Ayyy ben hiç sevmiyorum ne temizlik yapmayı ne yemek yapmayıtabi mecbur yapıyorum bide 37. Haftaya kadar çalıştım işten geldiğimde enerjim kalmıyordu hiçbirini yapmaya Yaman da 1 yaşına gelince işe dönecektim o yüzden bari temizlik işi çıksın aradan deyip aldık yokse hem iş hem ev işi mümkünatı yok yapamam bide ben biraz tembelim sanırım bu konularda şimdi hamile olunca işe dönme de iptal oldu tabi süpürge kar kaldı bana