Bugun kaan i goz muayenesi icin evin altindaki tip merkezine goturduk hastanede kendi dr na randevu yoktu ve fazlada hastane ortamina girmek istemedigim icin orasi bebeklerede bakiyomus 6. Ayini da gecti daha fazlada gecmesin diye cok sukur bir sorun cikmadi dr evet sol gozunde hafif kayma var ama tedavi edilecek bir sey degil cok hafif ve devamli degil sadece takip et dedi 2 yasina kadar bebeklerin gozu anca oturuyo dedi bir daha 1 yasin sonunda cagirdi kontrole isik tuttu en son goz takibini kontrol etti suna bak cin gibi nasil bakiyosun sen oyle diyo icimden dedim cin gibi olmasa anasini carpmaz butun gun
Ordan donustede asm ye ugradim kan ilacini almak icin anlattim gozu icin gittik geriye bi isitme testinin tekrari kaldi ama hastaneye gitmek istemiyorum hem pandemi hastanesi hem vakalar cok artti dedim emin ol maske mesafe dezenfektan el yikama kuralina uydugun surece hastanede virus kapma olasiligin dugun dernekte kapma olasiligindan daha az dedi orasi tabii oyle zaten o tur ortamlara gitmiyoruz dedim galiba isitmeye de goturecegim siz ne dusunuyosunuz kizlar ? 6. Ayinda giden yaptiran oldu mu yoksa sizinkilerde kaldi mi ?