- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
İstersen em diyorum bir taraftan korkuyorum ısıracak diye, kendince memeyi sıkıp ağzına süt püskürtüyor hoşuna gidiyor o. Biz 6 kardeşizEmzir kız onu da nolcak zaten versen bence kendiside çok emmez☺ Kıskançlık illaki olacak canım ya benim kardeşim yok ama ben küçükken kuzenimi kıskanırdım annemeden bi şekilde ikisininde gönlünü yapmak lazım
Bizim ne zaman ciktigi belli olmadigi icin bir tarih veremeyecegim olusma tarihini bilmiyorum cunku ama sunnetten sonra dustu bizde sanirim cunku ondan sonra hem o aglama krizleri son buldu hemde usg temiz ciktiBizede ilaç vermedi aynen sıvı tüketsin dedi ne kadar sürdü sizin
Ayni biz. Besigine yatir al emzir koy yatir al emzir koy dongusunden belim cok fena bu gece yanima yatirip emzirirken uyuttum bende o sekilde uyudum bu seferde donemedigim icin her tarafim tutulmus bir vaziyette kalktim Allahim asagi yukursem sakal yukari tukursem biyikBu kızın gece kalkmaları beni bitirdine güzel uyuyordu ağlayarak uyanıyor . Komşular bize saydırıyor mu acaba eşimde yan odada o alıp uyutsa.Ama oda yok. Sürekli meme veriyorum. Emerken beni dövüyor mıncıklıyor saçımı çekiyo çok fena bu kız.
İstersen em diyorum bir taraftan korkuyorum ısıracak diye, kendince memeyi sıkıp ağzına süt püskürtüyor hoşuna gidiyor o. Biz 6 kardeşiz
Sinirlenirse çevir tabi. Zaten geri dönmeyi öğrenecek kendi de dönecek. Sürünmesine engel değil. Ağlatarak olmaz yani kuzenin bence haksız :)Kızlar,kızım 7 aylık dönüyor sürekli, dönünce de basıyor çığlığı kıyamıyorum çeviriyorum. Kuzenim de "çevirme bırak ağlasın öyle öyle surunecek" diyor.Yanlış mi yapıyorum ağlarsa cevirmeyeyim mi?
Hayır canım öyle şey mi olurmuş sakın ağlatmaya bırakmayın çocuk öyle durmak istemiyor ki ağlayıp sizden yardım bekliyor. Zaten zamanla Geri dönmeyi öğrenecelKızlar,kızım 7 aylık dönüyor sürekli, dönünce de basıyor çığlığı kıyamıyorum çeviriyorum. Kuzenim de "çevirme bırak ağlasın öyle öyle surunecek" diyor.Yanlış mi yapıyorum ağlarsa cevirmeyeyim mi?
Kızlar,kızım 7 aylık dönüyor sürekli, dönünce de basıyor çığlığı kıyamıyorum çeviriyorum. Kuzenim de "çevirme bırak ağlasın öyle öyle surunecek" diyor.Yanlış mi yapıyorum ağlarsa cevirmeyeyim mi?
Sinirlenirse çevir tabi. Zaten geri dönmeyi öğrenecek kendi de dönecek. Sürünmesine engel değil. Ağlatarak olmaz yani kuzenin bence haksız :)
Kizlar dogru soyluyo kaanda istemiyo emeklemek cani cok istersede geri geri emekleyip koltuk altlarina falan giriyo ama agladiginda o sekilde birakmiyorum cunku daha cok sinirleniyo sakinlesmesi uzun zaman aliyo ve belli ki sevmiyo istemedigi zaman zorlamaya gerek yok bencede sonucta er ya da gec ogreneceklerHayır canım öyle şey mi olurmuş sakın ağlatmaya bırakmayın çocuk öyle durmak istemiyor ki ağlayıp sizden yardım bekliyor. Zaten zamanla Geri dönmeyi öğrenecel
Deniz icin sevindim hadi gozun aydin :)Kızlar halıları yıkatmaya vermiştik şimdi geldi öykü artık her yeri dolaşıyor birde hızlandı direkt peşimizde. Denizde çişini öğrendi artık. Her yeri temizledim içime sindi. Halılar yokken emekleyen çocuk çok zor temizlik düşünenler havalar hazır soğumamışken yapabilirsiniz.
Haha terlik mi :)Bizim kız ilginç şeyleri kemiriyor özellikleri ev terliklerini, kim çıkarırsa yakalıyorÇocukların ikisi de uyumak istedi ama yarım yamalak uyudular Normalde Deniz gündüz uyumaz. şimdi mızmız takılıyorlar. Sanki ben dedim onara uyuyun diye
Ben her ay kontrole götürüyorum. Artık 2 ay arayla gidecekmişiz. İşitme testinin devamına gerek var mıydı? Bize hiç bundan bahsedilmedi.Bugun kaan i goz muayenesi icin evin altindaki tip merkezine goturduk hastanede kendi dr na randevu yoktu ve fazlada hastane ortamina girmek istemedigim icin orasi bebeklerede bakiyomus 6. Ayini da gecti daha fazlada gecmesin diye cok sukur bir sorun cikmadi dr evet sol gozunde hafif kayma var ama tedavi edilecek bir sey degil cok hafif ve devamli degil sadece takip et dedi 2 yasina kadar bebeklerin gozu anca oturuyo dedi bir daha 1 yasin sonunda cagirdi kontrole isik tuttu en son goz takibini kontrol etti suna bak cin gibi nasil bakiyosun sen oyle diyo icimden dedim cin gibi olmasa anasini carpmaz butun gun
Ordan donustede asm ye ugradim kan ilacini almak icin anlattim gozu icin gittik geriye bi isitme testinin tekrari kaldi ama hastaneye gitmek istemiyorum hem pandemi hastanesi hem vakalar cok artti dedim emin ol maske mesafe dezenfektan el yikama kuralina uydugun surece hastanede virus kapma olasiligin dugun dernekte kapma olasiligindan daha az dedi orasi tabii oyle zaten o tur ortamlara gitmiyoruz dedim galiba isitmeye de goturecegim siz ne dusunuyosunuz kizlar ? 6. Ayinda giden yaptiran oldu mu yoksa sizinkilerde kaldi mi ?
Bize doktor göz muayenesi için 2 yaşında gidiceksiniz dedi işitme için hiç bişey sölemediBugun kaan i goz muayenesi icin evin altindaki tip merkezine goturduk hastanede kendi dr na randevu yoktu ve fazlada hastane ortamina girmek istemedigim icin orasi bebeklerede bakiyomus 6. Ayini da gecti daha fazlada gecmesin diye cok sukur bir sorun cikmadi dr evet sol gozunde hafif kayma var ama tedavi edilecek bir sey degil cok hafif ve devamli degil sadece takip et dedi 2 yasina kadar bebeklerin gozu anca oturuyo dedi bir daha 1 yasin sonunda cagirdi kontrole isik tuttu en son goz takibini kontrol etti suna bak cin gibi nasil bakiyosun sen oyle diyo icimden dedim cin gibi olmasa anasini carpmaz butun gun
Ordan donustede asm ye ugradim kan ilacini almak icin anlattim gozu icin gittik geriye bi isitme testinin tekrari kaldi ama hastaneye gitmek istemiyorum hem pandemi hastanesi hem vakalar cok artti dedim emin ol maske mesafe dezenfektan el yikama kuralina uydugun surece hastanede virus kapma olasiligin dugun dernekte kapma olasiligindan daha az dedi orasi tabii oyle zaten o tur ortamlara gitmiyoruz dedim galiba isitmeye de goturecegim siz ne dusunuyosunuz kizlar ? 6. Ayinda giden yaptiran oldu mu yoksa sizinkilerde kaldi mi ?
Gecmisti ilk testten sonra 6 aylik olunca bir daha getirin ama o sure icerisinde kuvoze girip cikarsa tekrar 6. Ayi beklemeyin demislerdiBen her ay kontrole götürüyorum. Artık 2 ay arayla gidecekmişiz. İşitme testinin devamına gerek var mıydı? Bize hiç bundan bahsedilmedi.
Sizden istenmiş olabilir mi? Doğumdan sonraki testlerden geçmiş miydi?
Her dr farkli yine fikir ayriliklari var bu konuda daBize doktor göz muayenesi için 2 yaşında gidiceksiniz dedi işitme için hiç bişey sölemediBizde kontroller dışında gitmiyorız canım
Olmaz herhaldeKızlarr yaa Yamanın eline 1 dakikalığına eğitici kartlardan verdim kaşla göz arasında kenarını emip yutmuş çok canım sıkıldı bişey olmaz herhalde dimi
Yok canım kontrol ettim arkasından da su verdim boğazına yapışmasın diyeOlmaz herhaldeagzini falan bi kontrol et ama ust damagini dilinin altini falan agzinda parcalar kalmis mi diye
Hepinize teşekkürlerKizlar dogru soyluyo kaanda istemiyo emeklemek cani cok istersede geri geri emekleyip koltuk altlarina falan giriyo ama agladiginda o sekilde birakmiyorum cunku daha cok sinirleniyo sakinlesmesi uzun zaman aliyo ve belli ki sevmiyo istemedigi zaman zorlamaya gerek yok bencede sonucta er ya da gec ogrenecekler