2020 Şubat Anneleri

Benimde ilk gebeliğimde durmuştu. Sonrakiler hep o endişe ile geçti. Eşim kontrollere girmedi. İlkinden çok etkilendi. Öykü de en son girdi artık çocuk doğdu onda da Allah’a şükür sağlıkla aldım kucağıma. Şimdi büyümeleri ,sağlıkları, gelecekleri tek derdimiz . Kıvırcık saçlı oğlan senin miydi. Bakalım bunun cinsiyeti ne olacak. Umarım seninkiler de güzel güzel anlaşıp yormazlar seni. Denizim naif bir çocuk kavgacı değil aşırı sosyal. Kız biraz cadı sanki. Elinden alınca söyleniyor geri almaya çalışıyor

Kızlar çocuğunun kıyafetini eşyasını alışveriş sitesinde satan yada ordan alan var mi?Bizimkiler koca bir poşet oldu. Doğru dürüst giymediler bazıları yıkandı öylece kaldı. Satsam mi acaba diye düşündüm bugün. Etrafımda Hamile de yok.

Sabah asm ye kontrole gittik 8400 kg 67 cm cikti.

Bingildaginin 9. Aydan once kapanmasini istemeyiz ama su anlik sorun yok bas cevresi genislemis takipte kalacagiz dedi.

Kendi doktorumuz boyu icin alt sinirda demisti hemsirede aslinda degil sadece kilosu fazla boyuna gore dedi bir de 2 tarafta da istisnalar disinda cok uzun yok genetik olarak bu sekilde sanirim. Her ay duzenli olarak boyu uzuyo gelisimi gayet guzel suan bir sorun yok kafana takma boyunu dedi.

Disleri icin cok kabarmis cok agrisi olunca calpol ver dedi.

2 aydir gece uykusu yok neredeyse saat basi kalkiyo dedim diş donemi sıkıntılı oluyo 2 yasina kadar boyle surer dedi ben bir yıkıldım orda sonrada dedim 2 yas sendromu baslar ooo 2 yas 3 yas 5 yas sonrada ergenlik dedi bende tabi biz bu arada yaslandik gittik dedim gulduk

Anne sutu alan bebegin gece uykusu duzenli olmaz dedi ben artik dişleride gectim okula gidene kadar gece uzun uykuyu hayal etmiyorum

5 kasimda gelin kizamik asisi olacak dedi yanlis hatirlamiyosam

Bu arada kan tahlili isteyecektim ve nefesini sormayi unuttum

Kızlar kilo verme sürecine girdim ya tartı artık 59 gösteriyor . Ekmeği sadece kahvaltıda azıcık yiyorum. Porsiyonları küçültme ve abur cubur yememe baya işe yarıyor. Bugün bisiklete bindim yarım saatte 130 calori yakmışım.

Benim tartimm bozulmusss ben istanbuldayken tartilamiyorruuummm cok sinir bozucu yenisini almam gerek ona firsat bulursam

Sende kendimi görüyorum. Öykü de geceleri çok kalkıyor 2-5-7 ağlıyor gece yarısı ne yapayım meme veriyorum emip uyuyor sonra tekrar dişlerimiz iyice şişti beyazladı ama patlamıyor. Erken çıkacak derken abisi gibi 8 ayında bekliyorum artık. Her yeri ısırıyor. Öykü de sanki kilo almıyor 8.5 da takıldı gibi ama bana ağırlaşmış geliyor. Telefona not al gitmeden önce orda unutuluyor. telefonu yok mu hemşirenin arayıp görüş al istersen. Yakınsa tekrar götür doktorunuz sırtını dinler.

Kendi cocuk dr muza gittiginde yapti genel muayenesini bir sey demedi sadece ufurumu devam ediyo dedi kilosuda var kendiside cok hareketli belkide ufurumu onu zorluyo diye dusunuyorum artik tekrardan kardiyolojiye kontrole gidecegiz

Oyku nun emmesi ve ek gida ile durumu nasil ? Artik kucakta tasimaya alistigimiz icin bize kilo almiyomus gibi geliyo kaan gecen ay 7900du bu ay 500 gr almis ama banada almamis gibi geliyodu

Oyku nun emmesi ve ek gida ile durumu nasil ? Artik kucakta tasimaya alistigimiz icin bize kilo almiyomus gibi geliyo kaan gecen ay 7900du bu ay 500 gr almis ama banada almamis gibi geliyodu
Gece verimli uyumadığı zamanlar kahvaltıda çok az yiyor . Ben saklıyorum kahvaltısını öğleye doğru tekrar veriyorum o zaman yiyor. Verdiğim şeyleri az da olsa yiyor yoğurt meyve gibi şeyleri severek yiyor. emmesi iyi bir sorun çıkarmıyor. Çok besleyince de kusuyor. Belki çok hareketlendi ondan mi acaba birde boyuna gidiyor En son 72 cm gibi birşeydi.

MasaAllah boyu var bayagi belki de uzadigi icin sana oyle gelmistir yoksa aliyodur kilo bizimkiside enine genisliyo totosu yere yakin

MasaAllah boyu var bayagi belki de uzadigi icin sana oyle gelmistir yoksa aliyodur kilo bizimkiside enine genisliyo totosu yere yakin
Ben 1.61 eşim 1.80 . kardeşim 1.86 bizde erkekler uzun kızlar orta boylu. Anneme oğluna ne yedirdin bizden gizli diye hep takılırız.4.750 gram doğmuş kardeşim eşimin tarafı da yapılı uzun. Kız onlara çekti galiba. Seninki de birden uzayacaktır. Denizde küçükken tontişti şimdi kuruluk dolması oldu

İnşallah yoktur takip ediyorsunuz sıkıntı çıkmaz bence

Kızamık aşısı 12. Ayda olmuyor mu ben öyle biliyorum
Uykuyu unuttum bizim kız kaç gündür huysuz kahvaltı veremiyorum akşam da erken uyuyor tek öğün veriyorum bu aralar çok mızmız ağlıyor diş mi acaba
Artık gücüm kalmadı

hic canini sikma ,anne sutu tadini bilmeyen bebekler cok.ben bile 40 gun emmisim ,sen elinden geleni yapiyosun.ilk kizimda benzer seyleri yasadim.
suan bebegine patates havuc ve kabakla sebze corbasi yapabilirsin.az zeytinyagi koy.zamanla icine az az kuzu kiyma at ,daha sonra pirinc ekleyebilirsin.doktorumuz bize oyle tavsiye etmisti.
onun disinda organik pirinc ununa biraz su ekleyip ustunede ictigi mamadan katip muhallebi yapabilirsin.icine zamanla azar azar meyve puresi ekleyebilirsin.elma armut muz vs,

Cok teşekkür ederim. Hayir mamayida icmedi çünkü icinde mısır var. Onu icincede rahatsiz oluyordu maalesef
aptamil pregomin diye bir mama var.rapor ve receteyle alinabiloyor ssk ile.tamamdn alerjik cocuklar icin.ben iki cocugumada ondan veriyorum.ilk kizimda aylarca diyet yaptim bende ,eger sormak istedigin bisey olursa herzaman yardimci olmaya calisirim

Kullandigim uygulamada da 12 yaziyo ama anlamadim bir tek bize mi dendi
Kızlar bebeklere balık veren oldu mu. Eşim palamut almış ondan yiyebilir mi sizce. ?
Yiyebilir bana bugun hemsire baligada basla yavastan dedi 7+13 gunluguz. Palamutun sirtindaki siyah et boy uzatiyo aklinda bulunsun

Kullandigim uygulamada da 12 yaziyo ama anlamadim bir tek bize mi dendi

Yiyebilir bana bugun hemsire baligada basla yavastan dedi 7+13 gunluguz. Palamutun sirtindaki siyah et boy uzatiyo aklinda bulunsun
9.aya aşı eklenmiş aynısı 12.ay karma aşısında da var. Bazı doktorlar 9.aydakine gerek duymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…