- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Evet canım benimdi kıvırcıkBenimde ilk gebeliğimde durmuştu. Sonrakiler hep o endişe ile geçti. Eşim kontrollere girmedi. İlkinden çok etkilendi. Öykü de en son girdi artık çocuk doğdu onda da Allah’a şükür sağlıkla aldım kucağıma. Şimdi büyümeleri ,sağlıkları, gelecekleri tek derdimiz . Kıvırcık saçlı oğlan senin miydi. Bakalım bunun cinsiyeti ne olacak. Umarım seninkiler de güzel güzel anlaşıp yormazlar seni. Denizim naif bir çocuk kavgacı değil aşırı sosyal. Kız biraz cadı sanki. Elinden alınca söyleniyor geri almaya çalışıyor
Ahahahha benim eşimde hiç girmedi kapının önünde bekledi hep doktorumda sorardı eşin kapının önündemi yine diye
inşallahh canım ama bizim oğlan da pek fena senin kıza benziyor bişey istediği zaman bağırıyor resmen
Şimdili neslin sendromsuz günleri yok nerdeyse instada zeynepinharikalardiyarı var o geçen gün video çekmiş ‘lohusa anne’ diye bebeklerin sendromlarından bahsediyordu İzlemediysen izle derimSabah asm ye kontrole gittik 8400 kg 67 cm cikti.
Bingildaginin 9. Aydan once kapanmasini istemeyiz ama su anlik sorun yok bas cevresi genislemis takipte kalacagiz dedi.
Kendi doktorumuz boyu icin alt sinirda demisti hemsirede aslinda degil sadece kilosu fazla boyuna gore dedi bir de 2 tarafta da istisnalar disinda cok uzun yok genetik olarak bu sekilde sanirim. Her ay duzenli olarak boyu uzuyo gelisimi gayet guzel suan bir sorun yok kafana takma boyunu dedi.
Disleri icin cok kabarmis cok agrisi olunca calpol ver dedi.
2 aydir gece uykusu yok neredeyse saat basi kalkiyo dedim diş donemi sıkıntılı oluyo 2 yasina kadar boyle surer dedi ben bir yıkıldım orda sonrada dedim 2 yas sendromu baslar ooo 2 yas 3 yas 5 yas sonrada ergenlik dedi bende tabi biz bu arada yaslandik gittik dedim gulduk
Anne sutu alan bebegin gece uykusu duzenli olmaz dedi ben artik dişleride gectim okula gidene kadar gece uzun uykuyu hayal etmiyorum
5 kasimda gelin kizamik asisi olacak dedi yanlis hatirlamiyosam
Bu arada kan tahlili isteyecektim ve nefesini sormayi unuttum
en iyisi not almak canım ya yoksa insan unutuyor gerçi ben arada soracakalarımı not almayı da unutuyorum ama olsun