- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar bekle dediler? Pek dikkat etmiyorum. Ama karnını doyurduktan 1 saat sonra vermek idealdir. Sık emen bir bebek için süre tutma şansı yok, olduğu kadar.Şu kan ilacı vermeyi hiç sevmiyorum yavrucak beklerken ilacın süresini işlence çekiyor sizler mama/ meme sen ne zamana önce yada sonra veriyorsunuz benim için işkence oldu ((((
Yumurta sarisi6. Ay bitti bizim sizler neler veriyorsunuz miniklere Kahvaltıya geçeceğiz bizde merak ettim
Emmeden yarim saat once, tok karnina verirsem kusuyoŞu kan ilacı vermeyi hiç sevmiyorum yavrucak beklerken ilacın süresini işlence çekiyor sizler mama/ meme sen ne zamana önce yada sonra veriyorsunuz benim için işkence oldu ((((
Benimki bestiron kaşık ile veriyorum süresi neden ki buzdolabında saklanmıyo benim kullandığım bişeyleri yanlış mı yapıyorum acabaŞu kan ilacı vermeyi hiç sevmiyorum yavrucak beklerken ilacın süresini işlence çekiyor sizler mama/ meme sen ne zamana önce yada sonra veriyorsunuz benim için işkence oldu ((((
Yok sütten hemen önce yada sonra içerse demirin etkisi azalıyorBenimki bestiron kaşık ile veriyorum süresi neden ki buzdolabında saklanmıyo benim kullandığım bişeyleri yanlış mı yapıyorum acaba
Evet ya kıyamam benm oğlumda hep öyle artık ek gıdaya başlayalı byle olduEk gidayla tanisan bebisler kakalarini yaparken ıkınıyolar mı ? Kaan bir kac kez kabiz oldu cikarana kadar domates gibi oluyodu ama macun kivaminda da yaptiginda ıkınıyo yavrum yaa onceden bi kere sıkıp bosaltıyodu barsaklari ne guzel
Cok zorlaniyo kiyamiyorum yaa bi de yaparken ıı ııı diye itiraz edip sinirleniyo cikmayincaEvet ya kıyamam benm oğlumda hep öyle artık ek gıdaya başlayalı byle oldu
AAa bunu bilmiyodum ben dikkat etmedim sordum aslında doktora ama farketmez dedi çocukları aç yakalamak zor zaten dedi mama ile besleniyo şuan arya memeyi kestim sağmıyorum artık, kusmada olmadı bizdeYok sütten hemen önce yada sonra içerse demirin etkisi azalıyor
MasaAllah uzun boylu olcak galibaKızlar kontrole gittik. Kilomuz 8.5 kg boyumuz 71 cm. Gelişimi yaşıtlarına göre ilerdeymiş. Ek gıda listesi verdi. D vitamini devam, Keçiboynuzu özü verebiliriz dedi. Poposuna baktırdım çatlak var mı diye bazen kaka yaparken ağlıyordu. Kulakları gayet temiz dedi. Doktorumuz hastaneden ayrılıp özel muayenehane açacakmış. Fiyatı makul olursa oraya gideriz artık.
Denize test yapılmıştı sonucu almayı ihmal etmiştik. Değer Yüksek çıkmış çocuk alerjisine gidip bir dizi test olacakmış. Muhtemelen arı sokması sonucu olmuştu. Bölge araştırma hastanesinde varmış. Gideceğiz en kısa zamanda.
Maşallah Öyküye kilo boy olarak mı ilerde yoksa hareketleri falan mı ?Kızlar kontrole gittik. Kilomuz 8.5 kg boyumuz 71 cm. Gelişimi yaşıtlarına göre ilerdeymiş. Ek gıda listesi verdi. D vitamini devam, Keçiboynuzu özü verebiliriz dedi. Poposuna baktırdım çatlak var mı diye bazen kaka yaparken ağlıyordu. Kulakları gayet temiz dedi. Doktorumuz hastaneden ayrılıp özel muayenehane açacakmış. Fiyatı makul olursa oraya gideriz artık.
Denize test yapılmıştı sonucu almayı ihmal etmiştik. Değer Yüksek çıkmış çocuk alerjisine gidip bir dizi test olacakmış. Muhtemelen arı sokması sonucu olmuştu. Bölge araştırma hastanesinde varmış. Gideceğiz en kısa zamanda.
Karnımda da uzundu. Eşim geçen gün sen ne yemediysen söylede kıza onu yedirelim diye bana espri yaptı çok gıcık oldum.MasaAllah uzun boylu olcak galiba
Teşekkürler. Boy kilo ve baş çevresini ölçtü. Gelişimi iyi yaşıtlarına göre ilerde dedi. Sürekli takip ettiği için hareketlerini önceki kontrolde değerlendirmişti. Yabancılıyor göz takibi kavraması tutması iyi demişti.Maşallah Öyküye kilo boy olarak mı ilerde yoksa hareketleri falan mı ?
Deniz e de geçmiş olsun
Sen o fantezileri unut artık ben kaç yıldır hamile donu giyiyorum. Artık onlarda rahat ediyorum. Eski fotolara baktım geçen gün. Kız kardeşimde gördü. Abla sana ne olmuş ne kadar bakımlıymışsın dedi. Çok değişmişim gerçekten.Ah su hamilelikte gerceklesen vucut deformasyonlari
Allahmmm totomdaki catlaklar resmen oyuk olmus aglagacagimm
Tanga manga fantezi hak getire artik merhaba babannne donlari