- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
İlk doğduğunda yakından görmedim ama şuan azalmış olmakla birlikte yine kayıyorSurekli miydi acaba onunkisi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk doğduğunda yakından görmedim ama şuan azalmış olmakla birlikte yine kayıyorSurekli miydi acaba onunkisi ?
Hepsi tıp okuyo ama ayni konu hakkinda da hep farkli fikirler oluyoBu konuda da fikir ayrılıkları var demek. Benim bildiğim uzun yıllardır 37.hafta sınır sayılıyor. Zaten nüfusun yarısı 38de doğuyor artık malum sezaryen oranları ..
Bizim doktor yoğun bakım geçmişi olmayanlara 36.haftadan sonra doğmuşsa yapmıyoruz demişti sizinki tedbiren istemiş. İyi bişey.
Kaan da surekli yok nadir oluyo umarim sorun teskil etmezİlk doğduğunda yakından görmedim ama şuan azalmış olmakla birlikte yine kayıyor
Kızım 35+6da sezaryenle doğdu solunum desteği almadı.Hepsi tıp okuyo ama ayni konu hakkinda da hep farkli fikirler oluyo
Kuvozde solunumdan dolayi kaldiginda da 38de dogsaydi gerek kalmazdi buyuk ihtimal 37 de geldigi icin uyum saglamayadi suan biraz erken geldi dunyaya bir de sezaryenle dogdu o da bir eksi onun icin suan demisti ☹
İnsaAllah oyledir iyi dusunelim.Kızım 35+6da sezaryenle doğdu solunum desteği almadı.
Evet yaa sorma. Benim de şu kalça konusu canımı sıkıyor. İlk ay ultrason yapıldı . 4-6hafta arası yapıyoruz,şüphe olursa sonra tekrar bakıyoruz dendi. Bazılarının doktoru da erken bakılırsa belli olmuyor demiş.
Umarım bir şey gözden kaçmamıştır. Sadece asimetri vardır
Vallahi bende çok korkuyorum şu corona dan bikaç kere devlet hastanesine gittim rapor almak için koşarak çıktım hastaneden insanlar okadar salmış ki hamile kadın off maske çok sıktı dedi ve maskesini çıkardı hastanede ben şok tabi O yüzden devlet hastanelerinden koO sol gozde kayma bazen kaanda da oluyo. Bize rop muayenesindeki dr erken dogan bebeklerde goz kaymasi olabilir takip edin demisti bende en cok onun icin gitmek istiyorum ama pandemi hastanesi o kadar vaka varken nasil gidicez hicbir fikrim yok
benimde 19 gün geçmiştide allaha şükür oldum sonra ama bi tanıdığın kızı çocuğu 5 aylıkken hamile kalmış şimdi 3,5 aylık hamileymiş istemeden olmuş gözüm korktu valla benimdeKaandan dolayi evde yemek yiyemiyodum burada acisini cikardim galiba birazcik kilo aldim teyzem az once anneme diyo ki kiz bu yeniden hamile olmasin karni cikmis annemde yok be 2 aydir burda nasil olsun telefondan dogru yaptilarsa bilemem
Catlak kardesler oturmus benimle dalga geciyolar o degilde aklima soktular hala regl de olamadim bi test mi yapsam acaba
Vallahi doktorlara ne para harcadık ya 6. Ay kontrolünde soriyim bari tekrardan de olmazsa 1 yaşında giderim bendeKayma bir arkadaşımın kızında var göz doktoru 1 yaşa kadar bekleyeceğiz demiş.
Çocuk doktorunuza danışırsınız. Sadece onun için gitmeyin derim. İkisini de aradan çıkarırsınız :)
Bizde 45 günlükken yaptırmıştık ultrasonu benim bildiğimde ilk 2 ay içinde yapılması gerekiyor ama her doktor da farklı bir görüş söylüyor.Kızım 35+6da sezaryenle doğdu solunum desteği almadı.
Evet yaa sorma. Benim de şu kalça konusu canımı sıkıyor. İlk ay ultrason yapıldı . 4-6hafta arası yapıyoruz,şüphe olursa sonra tekrar bakıyoruz dendi. Bazılarının doktoru da erken bakılırsa belli olmuyor demiş.
Umarım bir şey gözden kaçmamıştır. Sadece asimetri vardır
8Günaydın kızlar adet görmeye başlayıp gecikme yaşayanlarınız olmuştu yanlış hatırlamıyorsam adetiniz kç gün gecikip geldi benm de gecikti ama şüphe duymuyorum eşim korunuyordu o %1 lik ihtimal de beni bulmaz herhldediyorum
19 gün geçikti benim bende ihtimal vermiyordum tabi ama yinede test alıp yaptımGünaydın kızlar adet görmeye başlayıp gecikme yaşayanlarınız olmuştu yanlış hatırlamıyorsam adetiniz kç gün gecikip geldi benm de gecikti ama şüphe duymuyorum eşim korunuyordu o %1 lik ihtimal de beni bulmaz herhldediyorum
Baya gecikmiş inşallah benm de artık gelir ya şişlk hissediyorum
İnanmıyorum baya baya gecikmişo zmn ben hiç takmayım yani henüz 4 gün oldu bgn bende test yapmayı düşündüm19 gün geçikti benim bende ihtimal vermiyordum tabi ama yinede test alıp yaptım
Gözün aydın. Sevindim sizin adınıza, yine de ortopediste götürecek misin ? Aşıyı neden yaptırmayacaksınız ? Hemşire bize direk şu tarihte aşı var dedi.Denizi doktora götürdüm basışı vs gayet iyi bir sorun görmüyorum dedi. Kalça çıkığı belirtisi yokmuş.
Boğumlar bazen asimetrik olabilirmiş.
Şüphen varsa çocuk ortopedisti görebilir dedi.
68 cm 8.5 kiloymuş.
Et yemeye başlıyoruz :)
9.ayda aşı yaptırmayacağız.
Tedbiren götürürüm ama hemen fırsat bulamam.Gözün aydın. Sevindim sizin adınıza, yine de ortopediste götürecek misin ? Aşıyı neden yaptırmayacaksınız ? Hemşire bize direk şu tarihte aşı var dedi.
Maşallah ufaklığa hep böyle güzel haberler alalım inşallah bende göstermek istiyorum 6 bitti bizimde :)Denizi doktora götürdüm basışı vs gayet iyi bir sorun görmüyorum dedi. Kalça çıkığı belirtisi yokmuş.
Boğumlar bazen asimetrik olabilirmiş.
Şüphen varsa çocuk ortopedisti görebilir dedi.
68 cm 8.5 kiloymuş.
Et yemeye başlıyoruz :)
9.ayda aşı yaptırmayacağız.