- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.923
- 38
Hemen inceliyorum teşekkürler canımBen mamajoo aldım memnunum. Avent için damlatma şikayeti çok fazlaydı bunun yorumları iyiydi,ben de beğendim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen inceliyorum teşekkürler canımBen mamajoo aldım memnunum. Avent için damlatma şikayeti çok fazlaydı bunun yorumları iyiydi,ben de beğendim.
Bizde de durumlar ayni hatta ayagini bile sokmuslugu var tabagaNe kadar önlük takarsam takayım her yer yemek oluyor. Tabağa saldırıyor ya da yerken elini ağzına sokuyor sonra tam silecekken o elleri yüzünde saçlarında gezidiriyor ammanınnn
Şuan dışarda yedirmek faciayla sonuçlanır.
Ama ilerde kullan at önlükler iş görecektir.
Bacakları hep çok aktifti o sayede fazla gaz sorunu yaşamadık.Bizde de durumlar ayni hatta ayagini bile sokmuslugu var tabaga
Sizinde bebisler ayaklarini cok kullaniyor mu kizlar ? Kaan elleriyle yapacak oldugu seyleri bile ayaklariyla yapmayi tercih ediyo ellerinden daha aktif ayaklari.
Boyle giderse korkuyorum okulda kalemi falanda ayagiyla tutacak
Zeyf de chicco aldı sanırım. O nasıl? Milenaya ve diğer alacaklara fikir olsunHemen inceliyorum teşekkürler canım
Bizimkininde bacaklari cok aktif ama hala gaz problemi bitmis degil o daha cok barsaklarla ilgili bir durum bence yoksa kaan in 0 gazi olmasi gerekiyodu disari ciktigimizda coraplarin tekini kaybedip geliyoruz ayaklarini birbirine surtmekten cikarip dusuruyoBacakları hep çok aktifti o sayede fazla gaz sorunu yaşamadık.
Karnımda da öyleydi hiç durmuyordu. Annesi babası olarak gayet sakin insanlarız, bebeğim kesin uslu olur diyordum öyle olmuyormuş
Evet. Ben memnunum biberon gibi degiller tabii biraz daha fazla akiyo emerken ama alisiyolar. Onun haricinde damlatma yapmiyor. Kaan daha cok dis kasiyo onunla amaZeyf de chicco aldı sanırım. O nasıl? Milenaya ve diğer alacaklara fikir olsun
İlk sebebi o tabi ama hareketli bebek daha iyi gaz çıkarır. Kaan bir de hareketli olmasa yanmıştınız demek :)Bizimkininde bacaklari cok aktif ama hala gaz problemi bitmis degil o daha cok barsaklarla ilgili bir durum bence yoksa kaan in 0 gazi olmasi gerekiyodu disari ciktigimizda coraplarin tekini kaybedip geliyoruz ayaklarini birbirine surtmekten cikarip dusuruyo
2 isminide esim koyduİlk sebebi o tabi ama hareketli bebek daha iyi gaz çıkarır. Kaan bir de hareketli olmasa yanmıştınız demek :)
Bu arada Kaan ismine bayılıyorum
Dr umuzla telefon da konuştuk artık 7 yemek kaşığı sebze yemesini istiyorm dedi vtamn açısından desteklenmeliymş içine de kemik veya et suyunu önerdi bnde oyunlarla yedirmeye çalışıyorum. İrmik ve yulaf ununa da geçtik.İrmik daha almamş arkadaşlara ‘organik bahçenin‘ ruşeymli prebiyotikli irmiğini tavsiye ederim çok da lezzetli oğlan sevdi:)Tadimlara baslayan arkadaslar sebze ve meyvelerden neleri verdiniz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor surec miktarlariniz nedir ?
Kaynatmıyorm bebek suyu veriyorumDoktorumuz bebeklere kaynatılıp soğutulmuş su veriyoruz dedi . Siz de öyle mi yapıyorsunuzzz
Sogan ve sarimsagi nasil verdin ? Ben normalde de 2sini sevmem cocuga nasil vericem diye dusunuyorumDr umuzla telefon da konuştuk artık 7 yemek kaşığı sebze yemesini istiyorm dedi vtamn açısından desteklenmeliymş içine de kemik veya et suyunu önerdi bnde oyunlarla yedirmeye çalışıyorum. İrmik ve yulaf ununa da geçtik.İrmik daha almamş arkadaşlara ‘organik bahçenin‘ ruşeymli prebiyotikli irmiğini tavsiye ederim çok da lezzetli oğlan sevdi:)
Oğluma şu zamana kdar taze fasülye,havuç,enginar, kabak,avokado,patates,soğan,sarımsak,kayısı,şeftali,muz,armut,tarhana,yoğurt bunları verdim.
Şimdi miktar arttırmaya çalışıyoruz.
İrmik ve yulaf unundan da bisküvi yapabilirsem onu yapıcam sütle ıslatıp vermeyi düşünüyorum ayrıca soğuk sıkım organik keçiboynuzu pekmezi de kullanıyorm dr um tavsiye etti.
Bu süreç yaramaz bir bebekle oldukça zor oluyor ek gıdayı hazırlamak hayli zor oluyor vakit açısından ama çok keyifli benden bu kadar sizlerin nasıl gidiyor ?????
Avent buharlı pişirici almıştım , vereceğim sebzeleri kabak havuç mesela vericem , içine yarım diş sarımsak atıp buharlı makinede pişirdim ya da soğanı o şeklde yaptım daha lezzetli oldu,piştikten snra da bir tatlı kaşığı zeytnyağı gezdirdm üstüne daha lezzetli oluyor. Tavsiye ederim :)Sogan ve sarimsagi nasil verdin ? Ben normalde de 2sini sevmem cocuga nasil vericem diye dusunuyorum
Sogan ve sarimsagi nasil verdin ? Ben normalde de 2sini sevmem cocuga nasil vericem diye dusunuyorum
Blender kullanımı önerilmiyor aklında olsun,hiç kullanmadım. İlk başlarda alışana kadar süzgeçten geçirip püre yaptım bir hafta sonra çatalla ezip vermeye başladım. Bir aydır öyle yiyorAvent buharlı pişirici almıştım , vereceğim sebzeleri kabak havuç mesela vericem , içine yarım diş sarımsak atıp buharlı makinede pişirdim ya da soğanı o şeklde yaptım daha lezzetli oldu,piştikten snra da bir tatlı kaşığı zeytnyağı gezdirdm üstüne daha lezzetli oluyor. Tavsiye ederim :)
Dr umz haşlayıp ver demşti pürelerine koy dedi tencerede buharda pişiriyorsanz hepsini bir pişireblirsnz snra blendrla püre kıvama gelir hepsi bence bu şeklde de olur
Sogan mecbur bizim yemeklerimizde olmazsa olmazda sarimsak tuketmiyorum desem yeridir kendi sevmedigim seyide cocuguma veremedim bu zamana kadar ama dogal antibiyotik tuketilmesi gerek bende bundan sonra pure ve corbalarina katayim bariSarmısak her yediğine koyuyorum. Zeytinyağı ve sarmısak olmazsa olmaz :)
Pişiriceklerimin içine biraz da sarmısak ekleyip hepsini bir haşlıyorum.
Çiğ olarak ben de pek tüketmem.
Faydalı şeyleri yemeye alıştırmak lazım.
Anne babalar küçük çocuklarına her gün bir diş çiğ sarmısak yediriyor. Eşimin anaokulu öğrencilerinin çoğu yiyo, sabah nasıl sarmısak kokuyor ortam bilemezsinSogan mecbur bizim yemeklerimizde olmazsa olmazda sarimsak tuketmiyorum desem yeridir kendi sevmedigim seyide cocuguma veremedim bu zamana kadar ama dogal antibiyotik tuketilmesi gerek bende bundan sonra pure ve corbalarina katayim bari
Blendr kullanmıyorum cnm avent buharlı pişirici de hazırlıyorum herşeyini püresini çorba olarak vericeksem sulu o zmn yne buharlı pişiricide parçalıyorumBlender kullanımı önerilmiyor aklında olsun,hiç kullanmadım. İlk başlarda alışana kadar süzgeçten geçirip püre yaptım bir hafta sonra çatalla ezip vermeye başladım. Bir aydır öyle yiyor
Ben daha hiç çorba vermedim, 7.ayda kıyma ve baharatlar da eklenecek o zaman çorbalara geçerim. İştahlı mı bebe sevdi mi her şeyi? :)Blendr kullanmıyorum cnm avent buharlı pişirici de hazırlıyorum herşeyini püresini çorba olarak vericeksem sulu o zmn yne buharlı pişiricide parçalıyorum
Bizde annemle dalgasini geciyoduk kaan a sarimsak verirsek surekli agliyo hep sarimsak kokcak diyeAnne babalar küçük çocuklarına her gün bir diş çiğ sarmısak yediriyor. Eşimin anaokulu öğrencilerinin çoğu yiyo, sabah nasıl sarmısak kokuyor ortam bilemezsin
Ne kadarlık bebiş kaçında doğmuştu?Dr umuzla telefon da konuştuk artık 7 yemek kaşığı sebze yemesini istiyorm dedi vtamn açısından desteklenmeliymş içine de kemik veya et suyunu önerdi bnde oyunlarla yedirmeye çalışıyorum. İrmik ve yulaf ununa da geçtik.İrmik daha almamş arkadaşlara ‘organik bahçenin‘ ruşeymli prebiyotikli irmiğini tavsiye ederim çok da lezzetli oğlan sevdi:)
Oğluma şu zamana kdar taze fasülye,havuç,enginar, kabak,avokado,patates,soğan,sarımsak,kayısı,şeftali,muz,armut,tarhana,yoğurt bunları verdim.
Şimdi miktar arttırmaya çalışıyoruz.
İrmik ve yulaf unundan da bisküvi yapabilirsem onu yapıcam sütle ıslatıp vermeyi düşünüyorum ayrıca soğuk sıkım organik keçiboynuzu pekmezi de kullanıyorm dr um tavsiye etti.
Bu süreç yaramaz bir bebekle oldukça zor oluyor ek gıdayı hazırlamak hayli zor oluyor vakit açısından ama çok keyifli benden bu kadar sizlerin nasıl gidiyor ?????