- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Bizde 37.5 u geçmedi .Aynen büyüdükçe zor oluyor aşılar inşallah ateşi çıkmaz
Bizim hemşire diğer aşınız 9. Ayda dedi ama ne aşısı bilmiyorum Sormadım o hengamede
İlk patatesle başlasam çok mu katı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde 37.5 u geçmedi .Aynen büyüdükçe zor oluyor aşılar inşallah ateşi çıkmaz
Bizim hemşire diğer aşınız 9. Ayda dedi ama ne aşısı bilmiyorum Sormadım o hengamede
İlk patatesle başlasam çok mu katı olur
Doktordan geldim bende sordum ben öneriyorum dedi önceden kızamık yaygın değildi ama şuan yaygın dedi yapılması iyi olur dediKatı olur. Bu iki sebzeden sonra versen daha iyi. Ben de üçüncü olarak patates verdim. Kabız yapabiliyor. Bizde sorun çıkarmadı ama genel olarak kabız yapma etkisi var.
Evet 9.aya kızamık aşısı koymuşlar sanırım çoğu doktor gerek görmüyor. Vakti gelimce doktorlarımıza sorup karar vericez.
Biz de allerji testi sonucundan sonra konuşuruz.Doktordan geldim bende sordum ben öneriyorum dedi önceden kızamık yaygın değildi ama şuan yaygın dedi yapılması iyi olur dedi
inşallah alerjisi çıkmaz tabi her konuda ki gibi doktor görüşleride farklıBiz de allerji testi sonucundan sonra konuşuruz.
Denize kan tahlili yapılmadı 7. ay gittiğimizde hatırlatayım. Biz şehir dışındayız kendi doktorumuza gitmiyoruz. İşler karıştı tabii.Hemogram için kan aldılar ve arya ağlamadı ben şok neler kurup gitmiştim bu kız beni öldürücek valla durmadı doktor kontrol ederken döndü hemen çok haraketli dedi
İlk 3 ay anne sütü aldı benimde b 12 düşüktü muhtemelen bi sorun olmuşmudur dedim şuan çok iyi çok haraketli oturuyo vs belli ederdi dedi rahatladım
Sonuçlar için arıcam rengi iyi görünüyo dedi sanırım kan ilacını kullanma taraftarı değil çok üzerine düşmedi gibi geldi bana 7.400 olmuş 64 cm uzamamış yada bi önceki ölçümde bi hata var banada uzadı geliyo nedense
Aryada henüz oturmuyo tam bıraktığımızda bi elinden estek alıp önündeki şeyleri almak istiyo öne doğru baya eğiliyo arya hiç sevmiyo gibi arkası destekliyse direk geri atıp yatar pozisyona geçiyo o yüzden oturması zaman alır gibiDenize kan tahlili yapılmadı 7. ay gittiğimizde hatırlatayım. Biz şehir dışındayız kendi doktorumuza gitmiyoruz. İşler karıştı tabii.
Kızım da oturuyor ama hala öne eğiliyor biraz, dimdik oturmuyor. Pek de alıştırma yapamadık tüm gün yüz üstü debeleniyor oturma pozisyonunu sevmiyor. Araba ve mama sandalyesinde de durmuyor artık.
Ne gibi kendim için mi ?
Evet B12 düşük dedin ya emzirme döneminde bir takviye almıyor muydun? Ona rağmen mi düşmüş diye merak ettim. Ben de baktıramadım.Ne gibi kendim için mi ?
Ben annemdeyim. Beşik mama sandalyesi araba gibi olmazsa olmazlardan bir tane de burası için aldım, ucuz yollu.Aryada henüz oturmuyo tam bıraktığımızda bi elinden estek alıp önündeki şeyleri almak istiyo öne doğru baya eğiliyo arya hiç sevmiyo gibi arkası destekliyse direk geri atıp yatar pozisyona geçiyo o yüzden oturması zaman alır gibi
Arya pusetten atıyo kendini kemer takmak şart evde bile, dışarıda zorlamıyo seviyo hastane dönüşünde arabada uyudu hatta mama sandalyesi evde bayadır kullanmıyo onu ki bizim işlerde karışık annem köyden dönmedi anne annem ameliyat olmadı daha bu hafta olucak haber bekliyoruz 3 haftadır annemdeyim ayın 2 sindede teyzemin yanına gidicem 1 bucuk ay kalıcam mama sandalyesini unutucak muhtemelen
İlk 3 ay kullanmıyodum emzirirken kullanmıyodum yani şuan tam düzenli olmasada solgar kullanıyorum 3 hafta falan oldu heralde onada başlayalı ama sütüm çok azaldı mama ile beslendiği için çok endişelenmiyorum,Evet B12 düşük dedin ya emzirme döneminde bir takviye almıyor muydun? Ona rağmen mi düşmüş diye merak ettim. Ben de baktıramadım.
Çok teşekkürler benim de takviye önersine ihtiyacm vardı hemen bakayım.selozy eğer takviye almak istersen bunu tavsiye ederim sana 60 cc zamanlarında farkı vardı hem artmıştı hem kendimi iyi hissediyodum hem sütün kalitesini arttırmıştı sulu değilde yağlı olduğu belliydi bunu tavsiye ederim solgarı deniyim dedim ama keşke bununla devam etseymişim hatta doğumdan hemen sonra başlasaymışım
pregnacare breastfeeding araştır ben hep olumlu şeyler okumuştum
Tesekkurler arkadasim icime su serptin moralim tavan yaptihicbirzaman
anaokuluna baslayinca bir tik nefes aliyosun sadece,ondada evde yemegini fln hazirlayip kisitli bir sure icinde kendine vakit ayirabiliyorsun
Gecen gittigimizde kizlar cocugu birak evlenme fikrinden bile sogumustuArkadaşlarla görüşme planı yapabilmen bile baya iyi bir gelişme. Bizim yanımızda kimse beş dakikadan fazla kalmak istemez
Kabak, havuc, patates ile basladim 3 gun kurali ile.Kontrolden geliyoruz. 7820 gr 66 cm olmuşuz Aşı da olduk çok ağladı yavrum
Ek gıdaya başlayacağım ama neyle başlasam bilemedim
Siz neyle başladınız ilk olarak?
Bu ek gıda işi hem zor hem eğlenceli
Dün pikniğe gittik. Kardeşimin nişanlısı da geldi. Deniz kıza ve dayısına sardı sürekli kucağına çıktı kendini taşıttı. Dayı diye bağırıyor ellerini tutup geziyor. Muhtemelen gelin bugün sırt ağrısı çekiyordur. Alışın dedim hazır yetişmiş çocuk diye dalga geçtik. Denizin bu yönü beni hem sevindiriyor hem düşündürüyor. İnsanlarla bu kadar çabuk kaynaşması normal mi bilmiyorum.Tesekkurler arkadasim icime su serptin moralim tavan yapti
Gecen gittigimizde kizlar cocugu birak evlenme fikrinden bile sogumustu
Ama yine de seviyolar Kaan Alp'i.
Teyzeleri cok burada bulustugumuzda sagolsunlar aglayinca hepsi sirayla ilgileniyo Kaan ile isime geliyo benimde azcik dinleniyorum onlarada simdiden alistirma yapin diyorum
Kaan da suan yabancilamiyo kimseyi. Ozellikle erkekleri cok seviyor. Dayisina aşık. Onu gorunce kendini kaybediyo ziplayip ciglik atmaya basliyoDün pikniğe gittik. Kardeşimin nişanlısı da geldi. Deniz kıza ve dayısına sardı sürekli kucağına çıktı kendini taşıttı. Dayı diye bağırıyor ellerini tutup geziyor. Muhtemelen gelin bugün sırt ağrısı çekiyordur. Alışın dedim hazır yetişmiş çocuk diye dalga geçtik. Denizin bu yönü beni hem sevindiriyor hem düşündürüyor. İnsanlarla bu kadar çabuk kaynaşması normal mi bilmiyorum.