2020 Şubat Anneleri

Tadimlara baslayan arkadaslar sebze ve meyvelerden neleri verdiniz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor surec miktarlariniz nedir ?

Tadimlara baslayan arkadaslar sebze ve meyvelerden neleri verdiniz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor surec miktarlariniz nedir ?
Erkek çocuklar genelde kendinden büyük erkek çocukları ve yetişkin erkekleri seviyor. Deniz büyüdükçe kuzen ve yeğen olan ablaları da sevmeye başladı. Küçüklerle ilgilenmiyor. Defne bu günlerde birşey yemek istemiyor sıcaktan çocukların dengesi bozuldu. Eşimle bende hastayım. Acaba korona mı olduk diye takılıyoruz birbirimize. O kadar yer gezdik ki. Gelecek yaz herşey daha güzel ve kolay olacak diye bir ümide kapıldım nedense 🤣🤣🤣 o yüzden yemeyince zorlamıyorum. Eve dönünce bir düzen oluşturmaya çalışacağım.

Tesekkurler arkadasim icime su serptin moralim tavan yapti :KK52::KK45:

Gecen gittigimizde kizlar cocugu birak evlenme fikrinden bile sogumustu :KK70:
Ama yine de seviyolar Kaan Alp'i.
Teyzeleri cok burada bulustugumuzda sagolsunlar aglayinca hepsi sirayla ilgileniyo Kaan ile isime geliyo benimde azcik dinleniyorum onlarada simdiden alistirma yapin diyorum :KK70:

dost aci soyler,ilerleyen zamanlarda bana hak vericeksin 😊

Erkek çocuklar genelde kendinden büyük erkek çocukları ve yetişkin erkekleri seviyor. Deniz büyüdükçe kuzen ve yeğen olan ablaları da sevmeye başladı. Küçüklerle ilgilenmiyor. Defne bu günlerde birşey yemek istemiyor sıcaktan çocukların dengesi bozuldu. Eşimle bende hastayım. Acaba korona mı olduk diye takılıyoruz birbirimize. O kadar yer gezdik ki. Gelecek yaz herşey daha güzel ve kolay olacak diye bir ümide kapıldım nedense 🤣🤣🤣 o yüzden yemeyince zorlamıyorum. Eve dönünce bir düzen oluşturmaya çalışacağım.
Gecmis olsun.
Bizde Kaan in keyfine gore bir seyler yapiyoruz iste 😃
Basta kasik hesabi yapiyodum sonradan bende saldim ne kadar yemek isterse veriyorum vermeyince bagiriyo zaten 🤣gazdan korkuma hala yogurt veremedim annem kendi mayaladi bugun yarin cesaret edebilirsem verecegim 😀 tattigimiz purelerden corba yaptik bugun. Annem tam bugday unu aldi tarhana yapacak Kaan icin. Simdilik boyle gidiyoruz iste bizde.

Kızlar az önce ablamla konuştuk. Kızı 9 yaşında. Erken doğmuştu.2.200 gramdı kilosu. Göğüslerinde hassasiyet olmuş. Ablamda özel hastanede endokrin uzmanına götürmüş. Erken ergenlik başlangıcı varmış. 11 yaşına kadar Her ay iğne olacakmış geciktirmek için uğraşacaklar. Oğluda 11 yaşında onu da baktırmış hepatit B. Aşısı küçükken tutmamış. Onu sağlık ocağında tekrar yaptırın demişler. Aşı tutmamayı ilk defa duydum. Ankara da işe başlayınca bende çocukların değerlerine baktırmayı düşünüyorum.

Doktorumuz bebeklere kaynatılıp soğutulmuş su veriyoruz dedi . Siz de öyle mi yapıyorsunuzzz
Annemlerin ariticisi var ordan veriyoruz.
Rizede cesmeden su iciliyo cunku direk kaynak suyundan akiyo ama kaan a hazir su veririm cesmeden vermem yinede. Tanidik eczaci suyu kaynatinca icindeki yararli seylerde yok oluyo demisti onun yerine hazir ya da bebek sulari vermek daha mantikli

Arya biberonla suyu çok az içiyodu bunu almıştım çok önceden deneyim dedim bununla daha rahat içiyo kendi tutup oynuyo falan aklınızda bulunsun ☺️

Eklentiler

• B40ADC03-6CFE-49E3-8ED8-3C24BDF149C6.jpeg
    B40ADC03-6CFE-49E3-8ED8-3C24BDF149C6.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 23
Arya biberonla suyu çok az içiyodu bunu almıştım çok önceden deneyim dedim bununla daha rahat içiyo kendi tutup oynuyo falan aklınızda bulunsun ☺
Bende bundan sipariş vereyim dedim ama çok damlatıyor diye yorum okudum ucu biraz fazla delikmiş sanırım doğru mu? Öyle değilse alayım😊

Ek gıdacılar 😊 tabak falan aldınız mı? Nasıl bişey aldınız? Bir de bunlardan kullanan var mı? Gerekli mi sizce? Ya da kullanan varsa memnun mu bebişi kullanıyor mu?😍 FC1A7AC2-1760-4525-90B2-66F3F578056D.png tabak olarakta bunlardan düşündüm ama kullanan var mı onuda sorayım😂 4AA742F5-6828-4740-91FB-A5C57FDDC9ED.jpeg

Bende bundan sipariş vereyim dedim ama çok damlatıyor diye yorum okudum ucu biraz fazla delikmiş sanırım doğru mu? Öyle değilse alayım😊
Elde oynarken damlatıyo fazla değil ama ucunu sıkmadığı sürece hiç damlatmıyo, ağızada çekince fazla geliyo ama ilerleyen zamanlarda sorun olmuyo alışıyolar zaten bilmem ben memnun kaldım ☺️ Kapağını takınca güzel diş kaşıyo ama ☺️

Ek gıdacılar 😊 tabak falan aldınız mı? Nasıl bişey aldınız? Bir de bunlardan kullanan var mı? Gerekli mi sizce? Ya da kullanan varsa memnun mu bebişi kullanıyor mu?😍Eki Görüntüle 2665327 tabak olarakta bunlardan düşündüm ama kullanan var mı onuda sorayım😂Eki Görüntüle 2665328
Evdeki tabaklara koyuyorum hiçbişiy almadım :)
Kaşık ve leke tutmayan bir önlük. Tüm ihtiyaç bu kadar bence.
Sık sık ev dışında besleyeceksen ek birşeyler almak gerekir .

Baya evdeki tabaklara koyuyorum hiçbişiy almadım :)
Kaşık aldım bir de leke tutmayan bir önlük. Tüm ihtiyaç bu kadar bence.
Sık sık ev dışında besleyeceksen ek birşeyler almak gerekir .
Bende evde dusunmuyorum bu tarz tabaklar bu donemde. Disarida sadece kullan at onluk ihtiyaci olabilir pratiklik acisindan ondan alip bulundurmayi dusunuyorum sadece.

Bende evde dusunmuyorum bu tarz tabaklar bu donemde. Disarida sadece kullan at onluk ihtiyaci olabilir pratiklik acisindan ondan alip bulundurmayi dusunuyorum sadece.
Ne kadar önlük takarsam takayım her yer yemek oluyor. Tabağa saldırıyor ya da yerken elini ağzına sokuyor sonra tam silecekken o elleri yüzünde saçlarında gezidiriyor ammanınnn :KK70:
Şuan dışarda yedirmek faciayla sonuçlanır.
Ama ilerde kullan at önlükler iş görecektir.

Elde oynarken damlatıyo fazla değil ama ucunu sıkmadığı sürece hiç damlatmıyo, ağızada çekince fazla geliyo ama ilerleyen zamanlarda sorun olmuyo alışıyolar zaten bilmem ben memnun kaldım ☺ Kapağını takınca güzel diş kaşıyo ama ☺
İşte yorumlardada böyle denilince bi tereddüt ettim hatta biri boğazına kaçırmış ondan sorayım istedim çok sağol canım❤️

X