2020 Şubat Anneleri

Kucaginda gidiyo canim.
Kalkis ve inislerde kendi kemerine bagli olan bebek emniyet kemerini takiyosun bebege, havadayken cikarabilirsin. Kaan in ucakta en nefret ettigi sey o kemer oldu Sıkıntıya gelemiyoruz biz
Tamam anladım şimdi canım bebek kemeri ayrı var yani umarım bizimki sorunsuz geçer indikten sonra 2 saat yolculukta var bakalım nasıl olucak aryada sıkıntıya gelemez kucağıda çok sevmiyo pek

Tamam anladım şimdi canım bebek kemeri ayrı var yani umarım bizimki sorunsuz geçer indikten sonra 2 saat yolculukta var bakalım nasıl olucak aryada sıkıntıya gelemez kucağıda çok sevmiyo pek

Yanina sevdigi bir oyuncagini al, tadimlara baslamistiniz yanlis hatirlamiyorsam meyve fileni ve sevdigi bir meyveyi alabilirsin ucakta icine koyar verirsin onunla da biraz oyalanir. Simdi isimiz daha kolay biz gelirken bunlar soz konusu degildi haliyle oyalamak zor olmustu. Mutlaka emzirme onlugunu al yanina bir de kucuk bebek yastigi benim yolculukta 2 kurtaricim. Uykusu geldiginde onlugu taktim yastigida kafasinin altina koydum emerken uyudu orada rahat bir sekilde.

Binmeden önce doyurucam karnını canım file falan meyve hem batar üzerimiz gündüz uyuyo normalde ama sallıyarak kucakta hiç uyumaz o düşündürdü bizide emmediği için emzirme pozisyonunda çıldırıyo zaten uyurmu bilmem gerçi oturarakta dalıyo geçen aşıdan sonra uyudu uçaktan sonraki 2 saat beni düşündürüyo ama mecbur öyle böyle çekicem, peki anne bebek çantanı aldın mı ? Bilet alırken kabin boyunu almadıklarını belirtmişler e benim ıvır zıvırım çok anne bebek çantamı almam lazım ayağımın altınıda koyarım onu gerçi ama bide almazlarsa yandık bide oturma planları nasıl boş koltuk bırakıyolar mı ? Ay ne çok soru sordum dimii hakkını helal et canım

Helal olsun canim olur mu oyle sey.
Aldim canim mecburum onu almaya onlugu mendili bezi yedek kiyafetleri falan oluyo icinde.
Valla full ucaklar bizimkisi oyleydi ama sansimiza bizim siramizda 1 koltuk bostu.

Helal olsun canim olur mu oyle sey.
Aldim canim mecburum onu almaya onlugu mendili bezi yedek kiyafetleri falan oluyo icinde.
Valla full ucaklar bizimkisi oyleydi ama sansimiza bizim siramizda 1 koltuk bostu.
Yani çok saçma bebegimiz var yani mecbur almamız gerekiyo
Bizde 2 kişiyiz umarım bizim kide boş olur

Teşekkür ederim deneyeceğim inş çok sağol

Yarından itibaren düzenli sağacak imş fayda görürüm

Neredesinn cocuksuz hayatt
Neredesinnn al cantani cık disari
Allahimm buraya geldim arkadaslarimla bile ev disinda bulusamiyorumm Kaan yuzunden
Ne zaman eskisi gibi soyle kafamiz rahat cocuklarla birlikte disarida vakit gecirecegiz a dostlaaarr

hicbirzaman
anaokuluna baslayinca bir tik nefes aliyosun sadece,ondada evde yemegini fln hazirlayip kisitli bir sure icinde kendine vakit ayirabiliyorsun

Arkadaşlarla görüşme planı yapabilmen bile baya iyi bir gelişme. Bizim yanımızda kimse beş dakikadan fazla kalmak istemez

Kontrolden geliyoruz. 7820 gr 66 cm olmuşuz Aşı da olduk çok ağladı yavrum
Ek gıdaya başlayacağım ama neyle başlasam bilemedim
Siz neyle başladınız ilk olarak?

Bu ek gıda işi hem zor hem eğlenceli

Çoğunluk kabak ya da havuçla başlıyor. Geçmiş olsun.
Benim kız da 6 ay aşılarında çok ağladı. Farkındalar artık korkudan da ağlıyorlar.
Önceden iğne anı ağlar susardı.
Neyseki 6 ay aşı yok.

Aynen büyüdükçe zor oluyor aşılar inşallah ateşi çıkmaz

Bizim hemşire diğer aşınız 9. Ayda dedi ama ne aşısı bilmiyorum Sormadım o hengamede

İlk patatesle başlasam çok mu katı olur

Katı olur. Bu iki sebzeden sonra versen daha iyi. Ben de üçüncü olarak patates verdim. Kabız yapabiliyor. Bizde sorun çıkarmadı ama genel olarak kabız yapma etkisi var.
Evet 9.aya kızamık aşısı koymuşlar sanırım çoğu doktor gerek görmüyor. Vakti gelimce doktorlarımıza sorup karar vericez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…