- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Babası geldi gördü. Başın sağolsun, annecin nur içinde yatsın.Aklıma şey geldi , sarılık oldu oğlum Doğumdan sonra epey uğraştık . Doktor en az 40 dk emsin dedi. KV başladı eskiden on dk dan çok çocuk emzir suç olurdu iş kalıyor diye. Böyle saatlerce emzirmek mi vardı diye eşime . Eşimde onun ağzı ile çok emzirdin diye emen bebeği kucağımdan almaya kalktı 🎖 yanlış tutuyorsun annem gbi tut diyor , ne bileyim oda ısısı sobalı ev 30 derece bir de üstünü örtüyor bayıldı gitti yavrum ben açıyorum kapıyı onlar kapatıyor . Biberon vs sterilize Edicem su kaynıyor sürekli ! Makine çalışıyor sürekli diye beni oğluna şikayet ederken defalarca duydum eşimde bak annemde beni bu zorluklarla büyütmüş diye annesine büyük düşmüştü . Annem de vefat ettiği için ben resti çekip gidecek yer , kapı bulamadım kahroldum oturdum. Unuttum affettim . Yoksa biz hastalık dert Sahibi oluyoruz onlara birşey olmuyor . Allah eşine Hidayet versin evinize de geçim dirlik versin selozy bir buçuk ay denizi görmeden nasıl durdu ki baba
Sizinkiler de çok kötüler, hamilelikten beri yaşadıklarını biliyorum
Sabır diliyorum sana.