2020 Şubat Anneleri

Aman bu markaların hiç önemi yokmuş iyidir diye aldım bunuda pek memnun kalmadım şikayetleride hep çekim gücünden, sevinirim canım yaa bakıyım resim atabilirsen
Ama kesinlikle sık sağmak gerekiyo ki ben ona vakit bulamıyorum şuan sağıyorum sabredip uzun tutucam
IMG_20200713_010233.jpg

Teşekkür ederim canım masaj özelliği varmı ?
masaj özelligi yok canım iki tip sagma şekli var onlarda kademeli artıyor en yüksek dereceyi hiç açmadım canını yakıyor orta yetiyor zaten boşaltıyor gögüslerim yumuşacık oluyor anlıyorsun bana yetiyor

Kızlar benim kızım gündüz uykusundan kalkınca sıçramaya başlıyo.baya 15 20 dk içinde defalarca irkiliyo.o anda elleri ayakları irkiliyo gözlerini de açıyo.ben onunla konuşurken o ara ara istemsiz tik gibi yapıyo bunu ve sıklaştı.moralim çok bozuldu yarın çocuk nörolojisine götürücem.bilginiz var mı böyle bişeyle ilgili
Canım nörologlar genelde bu tip durumları videoya kaydetmeni istiyor olay anında.Aklında bulunsun.Geçmiş olsun❤️

Emin değilim iki ay önce gibiydi kardeşim gelmişti o yaklaşmıştı irkildi yavrum.korktu sandık.böyle iki defa olmuştu ama devamı yoktu.şimdi uykudan kalkınca defalarca yapıyo.çok korkuyorum
Milena da yazmış, aklıma gelmemişti. Randevu öncesi irkilişini yakalarsanız vidyoya alın doktorunuz görmek isteyecektir.

Bebeginizde gaz problemi yoksa kilonuzda cok degilse trilece yiyin kizlar fena sut yapiyo 🤣
Dun aksam dayanamadim yedim kaan a gaz yapti tabiki de ama geceden beri emziriyorum hala memeler tas gibi :-)

Emzirme akademisine üye oldum hemen emzigi yedekleriyle çöpe at dediler küt uçlu alıştırma bardagıyla sütünü ver dediler emzigi vermeyince çok aglıyor baglanmış ona ahh nerden dinledim annemi birde altı çoçuk büyütmüş. Emzigi verki uyusun rahat vermez sana dedi kızım o zamanlar çok emiyordu ayırınca aglıyordu geceleri kucagımda uyur olmuştu. O günleri arar oldum. Şimdi o emzigiyle uyuyor ben makinayı temizleyecem sagmak için...
Bence emzikle ilgisi olmayabilir. Emzik kullanmayan yok gibi..
Biberon kullanımı sebep. Onu da kullanmaya mecburdum. Olan oldu,6 ay sağdım , bikaç ay daha sağarım. Sonra da böyle uyandığında emmeye devam ederse yeter. Zaten zamanla öğün sayısı değişecek. Ek gıda artacak. Çok kafama takmıyorum. Sen de akışına bırak
Meme reddi çok yıpratıcı. Anne için çok zor. Düşündükçe daha kötü olrsun.

Bence emzikle ilgisi olmayabilir. Emzik kullanmayan yok gibi..
Biberon kullanımı sebep. Onu da kullanmaya mecburdum. Olan oldu,6 ay sağdım , bikaç ay daha sağarım. Sonra da böyle uyandığında emmeye devam ederse yeter. Zaten zamanla öğün sayısı değişecek. Ek gıda artacak. Çok kafama takmıyorum. Sen de akışına bırak
Meme reddi çok yıpratıcı. Anne için çok zor. Düşündükçe daha kötü olrsun.
Bencede emzikle alakasi yok kaan alp 3 haftalik falandi heralde emzik kabul ettiginde ama 3 aydir falan biberonu reddediyo sadece beni emmek istiyo icinde benim sagilmis sutum dahi olsa biberondan icmiyo bizimde boyle sorunumuz var o yuzden kaan i birakip hicbir yere gidemiyorum kafami dagitamiyorum kendime vakit ayiramiyorum benle gelsede disarida da durmuyo surekli zaten emmek istiyo disarida sknti oluyo surekli bi yer bulup emzirmeye calismak.
O bebegin bence tamamen yapisi ve istegiyle alakali olan bir sey benim arkadasimin bebegi 10 aylik oldu meme emzik biberon hala hepsini kullaniyo 🤷🏻‍♀️

Arya artık gecede emmiyo uyku arasında bile iki çekip sinirleniyo sağmak çok zor gerçekten bende gittiği yere kadar diyorum emmeyince dahada azaldı önceden uyku arasında emerdi hiç olmazsa.
Lansinoh pompam çekim gücü azaldı şikayet ettim parçalarına iyi bakın dedi olmadı servise gönderin dedi ama gidip gelmesi zaman alır olan sütümden olurum dedim hava sesi geliyodu baktım valfta yırtılma olmuş eşim yedeğini getirdi ama yine çok verimli çekmiyo zaten az kendim sıkarak destek veriyorum elimdede süt arttırıcı çay solgar falan var bitene kadar sağmaya devam 🤷🏻‍♀️
Valf hassas bir parça benimki de bir kez yırtıldı.
Sürekli sağım yaptığın için sütün tazyiklidir belki ondan biraz emip bırakıyodur. Geriye yatıp emzirme pozisyonunu deneyebilirsin ama şuan istemiyorsa biraz zaman geçsin öyle denersin :)

Bilemedim ya emzirme akademisi danışmanları tüm postlara ben dahil emzik asla diyorlar biberon olarak damlatmaz alıştırma biberonu öneriyorlar kızımdan emzigi almak çok zor zaten onu sakinleştiriyo emzik. Humana içiyorum günde iki bardak bende işe yaradı. Daha yeni solgar aldım başladım bi dünya para verdim sakın sakın diyorlar azaltırmış şimdi eşime içmiyorum boşuna aldın desem haklı olarak kızar.

Bilemedim ya emzirme akademisi danışmanları tüm postlara ben dahil emzik asla diyorlar biberon olarak damlatmaz alıştırma biberonu öneriyorlar kızımdan emzigi almak çok zor zaten onu sakinleştiriyo emzik. Humana içiyorum günde iki bardak bende işe yaradı. Daha yeni solgar aldım başladım bi dünya para verdim sakın sakın diyorlar azaltırmış şimdi eşime içmiyorum boşuna aldın desem haklı olarak kızar.
Solgar dünyaca ünlü takviye firması. Onu da mı beğenmiyorlar? Hadi mama markaları süt azaltan çay satabilir, ticari açıdan bakınca makul ama Solgarın konuyla ilgisi yok ki. Bence sen maya tabletlerini kullan bitir fayda görmezsen bir daha almazsın.
Alıştırma bardağı mantıklı evet içebilirse dene derim.

Bencede emzikle alakasi yok kaan alp 3 haftalik falandi heralde emzik kabul ettiginde ama 3 aydir falan biberonu reddediyo sadece beni emmek istiyo icinde benim sagilmis sutum dahi olsa biberondan icmiyo bizimde boyle sorunumuz var o yuzden kaan i birakip hicbir yere gidemiyorum kafami dagitamiyorum kendime vakit ayiramiyorum benle gelsede disarida da durmuyo surekli zaten emmek istiyo disarida sknti oluyo surekli bi yer bulup emzirmeye calismak.
O bebegin bence tamamen yapisi ve istegiyle alakali olan bir sey benim arkadasimin bebegi 10 aylik oldu meme emzik biberon hala hepsini kullaniyo 🤷🏻‍♀️
Aynen benimki de hem meme hem emzik hem de biberon kullanıyor bence de alakası yok emzikle bizler hep emzikle buyumusuz hem de emmisiz

Kesinlikle humana sütü artırıyor ve çocuğun kaka yapmasını sağlıyor ben çok memnunum kaka yapamadığım da humana ya da rezene içiyorum çocuk yapıyor kakasını rahatlıyor. Bence sen kendi bildiğini yap en iyi kendini ve bebgini sen tanırsın hiçbir danışman annenin icgudusune sahip olmaz. Dedigim gibi benim oğlum emzik meme ve biberonu bir arada kullanıyor çocuğa göre değişiyor sanırım. Sütümü rezene ve bu çaylar arttırdı kesinlikle çok kendini kasma çok da araştırma kafan bulanır bence canım düzenini oturtturduysan devam ettirir bebeğin memnunsa bu akademi danışman işleri ne bileyim yine de sen bilirsin canım ❤️❤️❤️

Kesinlikle humana sütü artırıyor ve çocuğun kaka yapmasını sağlıyor ben çok memnunum kaka yapamadığım da humana ya da rezene içiyorum çocuk yapıyor kakasını rahatlıyor. Bence sen kendi bildiğini yap en iyi kendini ve bebgini sen tanırsın hiçbir danışman annenin icgudusune sahip olmaz. Dedigim gibi benim oğlum emzik meme ve biberonu bir arada kullanıyor çocuğa göre değişiyor sanırım. Sütümü rezene ve bu çaylar arttırdı kesinlikle çok kendini kasma çok da araştırma kafan bulanır bence canım düzenini oturtturduysan devam ettirir bebeğin memnunsa bu akademi danışman işleri ne bileyim yine de sen bilirsin canım ❤️❤️❤️
5 ay böyle geçti kızım süt içtimi içti bir 5 ay daha böyle geçsin bana yeter dedim doktoru sagmakla süt biter kesilir emse çogalır dedi ben yine allak bullak en iyisi kendi bildigimden şaşmamak kulakları tıkamak

Bende duzenli olarak iciyorum humana bende de ise yariyor

Valf hassas bir parça benimki de bir kez yırtıldı.
Sürekli sağım yaptığın için sütün tazyiklidir belki ondan biraz emip bırakıyodur. Geriye yatıp emzirme pozisyonunu deneyebilirsin ama şuan istemiyorsa biraz zaman geçsin öyle denersin :)
Yok yok tazyikliyi görmeyeli bi 3 ay oluyo :) ondan değilde az geliyo ona sinir oluyo bence herşeyin farkında çok fena emzirme pozisyonunda asla durmuyo emzirmesemde durmuyo anlıyo yanına yatıp açıyorum mıncıklıyo emzirmeye çalışıyorum yok ileride dönermi diye düşünüyorum ama hiç umudum kalmadı artık

Yok yok tazyikliyi görmeyeli bi 3 ay oluyo :) ondan değilde az geliyo ona sinir oluyo bence herşeyin farkında çok fena emzirme pozisyonunda asla durmuyo emzirmesemde durmuyo anlıyo yanına yatıp açıyorum mıncıklıyo emzirmeye çalışıyorum yok ileride dönermi diye düşünüyorum ama hiç umudum kalmadı artık
Kızlar bizim kızda isteksizdi açıkcası emdiği kadar emdi hiç üstüne düşmedim kararlı olmaya çalıştım sonuç olarak emmeye devam etti. Açıkınca Bildiğiniz cadı ya ortalığı ayağa kaldırıyor kahvaltı da ağzına birşeyler vermezsek bağırıyor bize🤣 ama bu rahatlığa ikinci çocukta erdim 🤣🤣🤣 denizde olsaydı sürekli kafaya takardım.

X