2020 Şubat Anneleri

Yeni bir bez cikmis
Ya bende gördüm reklamlarda alıp arada bir kullanılabilir bence test yaptırmakla uğraşmaktansa
Kizlar sizinde bebislerin gozleri uyuduktan sonra şaşı oluyo mu ?
Uyuduktan sonra derken uyuyup uyanınca mı canım? Bizimkinin sanki hafif kayıyo gibi geliyodu bana doktoruna sordum göz yapısından dedi ama göz doktoruna götürmedim tabi. Göz muayenesine götürülüyormu peki bizim doktor hiç gidin filan demedi

Sağlıklı bir düşünce değil. Sapkın mıdır nedir. Böyle bişeyi aklına getirmesi bile rahatsız edici,bebeğini onla yalnız bırakma derim.
Kocanın ailesiyle mi yaşıyorsun şuan?
Doğumdan itibaren iki ay evet beraber kaldık . Sonra çok bize geçtik . Ama o iki ay ben neler çektik arkamı dönsem altını açıp poposunu pipisini öpüyordu tuvaletegidip geliyorum bakıyorum bez çıkmış pipiyi açmış öpüyor ama sürekli böyle. Eşimle birbirimize girdik normal miş !!! Öpülür müş !!! Eli kolu bacağı yanağı dururken neden pipi . Emzirmeye çalışacak kadar hiç başbaşa bırakmadım

Genelde 6.ayda rutin göz muayenesi yapılıyor.

Hayret ettim gerçekten. Açıkken bile öpmesi tepki verilmesi gereken bir durum, neresi normalmiş? Bu kadın bir de öpmek için bebeği soyuyor özellikle açıp öpüyor. Gizli gizli. Çok tuhaf.

Tam olarak diş başlamadı ama şiddetli derecede elini avucunu kemiriyo uykusunda bile gazını alırken o el ağzına gidiyo dün çok gazı vardı bi gaz çıkardı anlatamam tarhana çorbası içmişti omu yaptı bilemedim bide yoğurt armutlu ama mama içince ağlaması kesildi gazını çıkardı falan uğraştırdı biraz sonra uyudu 9 gibi uyandı kaka yapmış dün yapmamıştı doldurmuş yatakta mırıldanıyo artık hemen bakmıyorum ağlamadıkça o sırada yapmış kakasınıda :) gündüz uyumadıysa 8 başlıyo huysuzluğa uyuyo normalde 10 da uyuturdum ama 8 çektim gündüz güzel uyuduğunda 10 da yatıyo normalde 6 gibi uyanır mama yapıp uyur 8 bucukta kalkar son zamanlarda böyleydi.
Ayy kocaman oldu selozycim 16sında kontrolü aşısı var çok merak ediyorum evde de değilim tartıyım bakalım yada bana öyle geliyo bilemedim

Hayret ettim gerçekten. Açıkken bile öpmesi tepki verilmesi gereken bir durum, neresi normalmiş? Bu kadın bir de öpmek için bebeği soyuyor özellikle açıp öpüyor. Gizli gizli. Çok tuhaf.
Bu davranış ilerde de devam ederse çocuk için iyi olmaz. Cinsel bazı sorunların temelleri maalesef böyle insanlar yüzünden çocuklukta atılıyor. Eşimi oğlumuz doğmadan uyarmıştım onlarda da olabileceğinden bahsetmişti. Hatta eşime misafir gelince göster bile diyorlarmış. Onunla hemfikiriz bu konuda mahremiyet açısından oğlumuzu da kızımızı da yabancı kimsenin kucağına vermedik özellikle erkeklerin.

Ayy okudum ama yazmaya fırsatım olmadı şoka girdim resmen o nasıl pipi sevdalısı kız olsaydı bu kadar severmiydi aklıma direk o geldi Allah sabır versin sana arkadaşım

Slm kızlar herkes kv den dertlenmiş Allah' kolaylık versin benimkiler kazada ölmüş eşim küçükken rahatım o konuda. Pipi öpme konusunda eskiler öyle seviyorlar çok gördüm böyle seveni özellikle yaşlılar aşırı sevgiden ve cahillikten kaynaklı bence.

Selozy kızın tamamen memeye döndümü napıyorsun şu an meme reddini aştınmı canım Sagmayı bıraktınmı

Kızlar bugün Konya’dan ayrıldık Ankara’ya geldik yollar gözümde büyüyor. Burdan yarın tokata cumartesi de Erzurum’a. Defne bir kez olsun uyanıkken koltuğunda oturmuyor. Hemen kucağıma almak zorunda kalıyorum alsam yine mutlu değil dönüp duruyor sürekli ağlıyor nasıl memnun edeceğim bilmiyorum. Kucağımda olduğu için ekstra geriliyorum. İki koltuk arasında emzirme işkence bu sıcakta. Deniz sürekli yüzümü kendisine çeviriyor birşey anlatıyor bu hareketlilik midemi bulandırıyor. Uzun süre yolculuk yapmak istemiyorum

Çok korkuyorum zaman çok kötü Allah evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın . Malum kişilere göre cinsellik - mahremiyet eğitimi 5 yaştan sonra başlarmış ! Onlar diğer torunlarınınkini hep öpmüş ! Amcası , halası başka illerde yaşıyor görüntülü aradıklarında hani açın pipisini diyorlar . ve bunu gerçekten diyorlar. Çok sert tepki koydum ailecek bir olup benle dalga geçiyorlar onlar normalmiş ben saçmalıyormuşum. Ne bileyim Benim annemin babamın torunları da var bir kere bile böyle birşey istediklerini hatırlamam

Yok uyurken eger derin uykuya dalmazsa gozleri hafif acik kaliyo o sirada da şaşı oluyo gozleri.
Burada gittigim doktorda gozu mu kayiyo diye laf arasinda sordu benim hic dikkatimi cekmemisti goz muayenesi oldugunuz mu dedi rop oldu bir daha 6 ay sonra cagirdilar dedim 6yi beklemeyin gidin yapisalda olabilir dedi kafam karisti bir de uyuyunca şaşı olmasi

alihan ve ben Bence haddini bilmesi gerek boyle seylerin hosgorusu, susmasi olmaz ozellikle gizli gizli acip cocugun mahrem yerlerini opmesi cok igrenc bir sey sapik mi ne

Selozy den sonra 6. Ay asisini yaptiran var mi kizlar ?
Bizimkisi 29 temmuzda hala aklimdan cikmis degil korkuyorum bizde de sorun cikacak diye Kaan alerjik bunyeye sahip cunku

Kız olsa saklarlardı . Ayıp olurdu Cehaletle mücadele zor .
Yaşadıklarına burda çoğu kez anlattığın olaylara sabrına hayran kaldım ben okurken çıldırıyorum yaşasam nasıl olurdu bilmiyorum Bol bol sabır diliyorum eşinde biran önce gelir inşallah ta daha iyi olur uzaktan olayları anlaması belkide zordur

Kızlar benim kızım gündüz uykusundan kalkınca sıçramaya başlıyo.baya 15 20 dk içinde defalarca irkiliyo.o anda elleri ayakları irkiliyo gözlerini de açıyo.ben onunla konuşurken o ara ara istemsiz tik gibi yapıyo bunu ve sıklaştı.moralim çok bozuldu yarın çocuk nörolojisine götürücem.bilginiz var mı böyle bişeyle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…