Ne ameliyatı olcanız cnm. Önemli değildir umarımBende hala yaptırmadımBizim sünnet ameliyat ile bir olucak birazda o yüzden tedirgin oluyorum çok da ileriye atarsak salgının boyutları artar hiç yaptıramazsak diye de korkuyorum
İleride çok sakin akıllı ve zeki bi çocuk olucaktır inşallah,Bende Kaan i kac kez goturdum acile
Bizimde alt katimizda 40 li yaslarda komsu teyzemiz var koronadan dolayi cikamiyo bize kaan alp i cok sevmisti esimi kapida gorunce bazen aglamasina dayanamiyorum odayi degistiriyorum sizede cikamiyorum diyomus
Keske babasinin suanki huylarini alsaydi cok isterim.
Esim gayet sicak kanli,insancil,sakin,sohbeti muhabbeti saran,pozitif bir insan bebekligiyle alakasi yok
Her doktor ayni seyi soyluyo acillerde gezdigimiz icinİleride çok sakin akıllı ve zeki bi çocuk olucaktır inşallah,
Annemler abimden çok çekmiş hemşirelern yüzüne tükürüp küfürler edermiş annem biberonu verirmiş hıcak dermiş gider gelirmiş kadın soğutmak için bi gün gidip gelip soğutmamış vermiş içmiş neler çekmiş ama şimdi o kadar iyi biri ve o kadar sakin akıllı ki yüksek lisans yaptı öğretim üyesi olmak istiyodu evlendi özel sektörde çalışıyodu o zaman sınava girdi kazandı şuan ingilterede tekrar yüksek lisans doktora yapıyo 4 yıl orda sonra gelip üniversitede başlıcak yaşıda 30 ☺ Hayali hep oydu nasip oldu eşide ondan sonra girdi oda kazandı bu sene oda gidicek yanına çocuk falan 2. Plandaaryaya bayılıyo resmen sürekli videolarını istiyo sabah akşam öğlen izliyomuş hiç görmedi daha bayramda gelicekler yani demem o kii ileride zeki bi çocuk olur inşallah dayımın oğluda çok yaramaz aboo yok böyle bişey ama çok zeki 6 yaşında ki çocuk 3 4 kez gittği yeri arabayla giderken tarif edermi şurdan şurdan şurdan diye ediyodu valla o yüzden senin için zor olucak ama ileride güzel olucaktır yinede huyu suyu güzel evlatlar olsunlar ❤ Gerisine katlanırız
İnşallah öyle olurlar yaaHer doktor ayni seyi soyluyo acillerde gezdigimiz icincok zeki olacak ondan huysuzlugu diyo. Gercekten cok ufku acik bir cocuk daha simdiden belli ediyo kendini bakislari bile bilmis bilmis. İmkani yok bebektir ay kandiriyim falan diyemezsin yutmuyo umarim hepsi cok zeki cok akilli ve cok uslu olurlar hayirli evlat olurlar
Bu gunler gelip gecici neredeyse 1 seneyi yariladik cogumuz onumuzdeki kış 1 yasinda olacaklar zaman su gibi akip geciyo biz ugrasirken farkedemiyoruz ama :)
Acaba doymuyor mu? Kilo cc oranı nasıl? Atak haftası ya da diş çıkarma dönemi mi? Kendini böye rahatlatıyor olabilir mi?Ben aryayı doyuramaz oldum çocuğun iştahı açıldı birden gecede mama için uyanmaya başladı ki 12 gibi uyku arasında içiriyorum 6 kadar duruyodu artık 4 te uyanmaya başladı yaptım mama içti hala uymadı gazıda var heralde
Cak agzina 2 tane lafa bak yaa ay ben bile sinir oldumOğlum için de diyor ki sütüm olsa kendim emziririm hiç sana vermem diyor
Doyuyo ama sık sık istiyo mamayı 3 saatte bir 150 cc gündüz çorba akşam üzeri meyveli yoğurt yiyiyo bazen yatmadan kaşık maması yapıyorum, 5. Ayda 6500 dü ama ondna hemen sonra iştahı açıldı baya kilo aldo gibi boya falanda gitti doymadığını 5. Aydan önce düşünürdüm ama şuan sanmıyorum diş dönemi olabilir bu ara eli sürekli ağzındaAcaba doymuyor mu? Kilo cc oranı nasıl? Atak haftası ya da diş çıkarma dönemi mi? Kendini böye rahatlatıyor olabilir mi?
Büyüme ataklarında iştahları açılır. İhtiyacı vardır sonra normale döner yine eskisi gibi uyur :)Ben aryayı doyuramaz oldum çocuğun iştahı açıldı birden gecede mama için uyanmaya başladı ki 12 gibi uyku arasında içiriyorum 6 kadar duruyodu artık 4 te uyanmaya başladı yaptım mama içti hala uymadı gazıda var heralde
Sağlıklı bir düşünce değil. Sapkın mıdır nedir. Böyle bişeyi aklına getirmesi bile rahatsız edici,bebeğini onla yalnız bırakma derim.Günaydın hanımlar . Ben 30 yaşım eştim ise 20. Ama onlar bizden önce evlendi hiç çocuk sevdaları yoktu istemiyorum daha erken deyip duruyordu ben hamile kaldım baktım bir ay sonra o da hamile ama bebek düştü ardından yine hamile kaldı bir kaç güne doğumu var . Elti kıskançlığı bir gerçek bence ben bebeğime ne aldıysam önce beğenmez sonra gider aynısından alırKV ye gün doğdu işte sen sezaryen doğurdun bakalım Tuğba normal doğurabilecek mi diye kıyas peşinde. Çünkü zihniyetine göre normal doğuran Gözde gelin oluyor .ben 4 çocuğumu da normal doğurdum diye bana böbürleniyor kendini benle kıyaslıyor . Oğlum için de diyor ki sütüm olsa kendim emziririm hiç sana vermem diyor vs .delirmelik diyalog alıştım bende heeee yaw he deyip geçiyorum napim
O kadar diyosun yaniKv konusunda anlattıklarınızın hiçbiri beni etkilemedi kızlar. Bunlar benimkinin yanında melaike sayılırlar
Ayy oldu artık oda neymiş öyle emzirmek fln nasıl saçma bi düşünce buGünaydın hanımlar . Ben 30 yaşım eştim ise 20. Ama onlar bizden önce evlendi hiç çocuk sevdaları yoktu istemiyorum daha erken deyip duruyordu ben hamile kaldım baktım bir ay sonra o da hamile ama bebek düştü ardından yine hamile kaldı bir kaç güne doğumu var . Elti kıskançlığı bir gerçek bence ben bebeğime ne aldıysam önce beğenmez sonra gider aynısından alırKV ye gün doğdu işte sen sezaryen doğurdun bakalım Tuğba normal doğurabilecek mi diye kıyas peşinde. Çünkü zihniyetine göre normal doğuran Gözde gelin oluyor .ben 4 çocuğumu da normal doğurdum diye bana böbürleniyor kendini benle kıyaslıyor . Oğlum için de diyor ki sütüm olsa kendim emziririm hiç sana vermem diyor vs .delirmelik diyalog alıştım bende heeee yaw he deyip geçiyorum napim