Kocaman guldum cunku bana bunu uzaktan soyleyip sonra yakindan kaanla karsilasan butun insanlar bana sonuna kadar hak verdi arkadasim
Biz ona dogdugundan beri neler neler dedik her banyosundan sonra sularla aksin gitsin huysuzlugun, ferahli gunlerin olsun diye diye yikandi, 40dan sonra annem ist donerken ananesi ucaktan asagi atti huylarini vs vs sacma sapan olumlu bir suru cumle kurdular ve inandilar oyle soyleyince iyilesecegine ama sonuc ayni
Benim esimde 6 ayini doldurana kadar 24 saat kesintisiz aglarmis esimin butun akrabalari benim hamile oldugumu ogrenince insaAlllah kocana benzemez huyu diye soylerlerdi hep butun sulaleyi canindan bezdirmis bebekken, dusmanima bile oyle cocuk vermesin derler buradan sunu anliyoruz armut dibine duser
Bizim is telkinle duzelecek bir is degil yani
Kp isi geregi sehir disina cikmislar bir sure pansiyonda kalmislar esim hic susmadan agladigi icin yan tarafta kalan adam kapiyi calmis kusura bakmayin rahatsiz ediyorum ama bebeginiz hasta galiba bende araba var hastaneye goturelim mi diye teklif etmis kv sagolun ama o hep boyle diyince adam ertesi gun pansiyonu terk etmis