Canannnn vermee arkadaşım benim kızım 2 günde alıştıatak haftasi biter bitmez emmeye geri doneceklermi acaba oda var. acikmiyormu peki ,benimki kiyametleri kopariyor acken artik mecbur mama veriyorum sonra cocuk gulmeye oynamaya basliyor.biberonada alisirsa bittim
valla kuzum buseferde acliktan agliyor ,napacagimi sasirdim ,tecrubeli olmaninda bazi durumlarda faydasi olmuyormus ,her cocugun huyu kendine ozel iste.uyku arasindada almiyor bir gorsen kafasini taa obur tarafa atiyor ciglik cigliga ,Canannnn vermee arkadaşım benim kızım 2 günde alıştıkaç aydır emmiyo beni yatınca ağzını açan kız yatınca kendini atıyo anlayıp
uyku arasında ver yada görmesin ben bittim sen bitme ☺
Cnm bzm ki de öyleydi çok huzursuzdu uyumuyordu damaklarını kaşımaktan ben doğal bir ürün buldum eczanede alman papatyası ve karadut bulunuyor katkı maddesi kimyasal bşey yok tetagil diye bir granülGeceleri ciglik cigliga uyanip ellerini agzina sokup parmaklarini isiriyodu canini o derecede acitip uykusundan uyandirdigi icin aldik eczaneden ara ara suruyorum artik o cani yanarak uyanmalari gecti kendi dr muza sormadim ama annem bizdeykende kullanmis hep bir zarari dokunmamis sonucta bebekler icin uretiliyo bilemedim her dr farkli bir sey soyluyo zaten hic biri ayni dusuncede degil
Cok tesekkur ederim canim karanfil yagida cok etkiliymis onu deneyecektim bende buna da bakarimCnm bzm ki de öyleydi çok huzursuzdu uyumuyordu damaklarını kaşımaktan ben doğal bir ürün buldum eczanede alman papatyası ve karadut bulunuyor katkı maddesi kimyasal bşey yok tetagil diye bir granülbelki işinize yarar dye yazmak istedm senn kullndğn nasl bir jel cnm
Bizim ki de bunu çok yapıyor bnde kaygılndn şmdiKızlar sizinde bebeğiniz başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mu? Bugün bir doktorun yazısını gördüm ve çok kaygılandım
Bilmezmiyim şuan çok normal dikkatleri çabuk dağılıyo ondandır bizde aynı kafasını çeviriyo yok açıyorum gögsümü yatıyorum yanına eliyle tutuyo çekiyo mıncıklıyo yok, ben bayadır yaşıyorum durumlar vahim sütüm azaldı sabaha karşı emiyo yada uykudan yeni uyanınca gün içinde hiç emmiyo sütümde azaldı haliyle şuan sağarak arttırmaya çalışıyorum pek umudum yok gerçi ama ek gıdaya başladık mamayı azaltıp benimkide artarsa döner diye bekliyorumvalla kuzum buseferde acliktan agliyor ,napacagimi sasirdim ,tecrubeli olmaninda bazi durumlarda faydasi olmuyormus ,her cocugun huyu kendine ozel iste.uyku arasindada almiyor bir gorsen kafasini taa obur tarafa atiyor ciglik cigliga ,
sen emziriyomusun suan son durum ne ?
ya bide ilk kizimi emziremedim eceyi cok emzirmek istiyorum 2 haftadir boyle yapinca okadar uzuldumki sabah oturdum agladim ya
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımBugun bizim 2. Evlilik yildonumumuz ama ben nedense kendimi 40 senelik evliymis gibi hissediyorum
Rica ederim canımCok tesekkur ederim canim karanfil yagida cok etkiliymis onu deneyecektim bende buna da bakarim
Calpolun dis jeli var ya ondan ama markasi degisik daha etkilisiymis anneme eczaci arkadasi vermisti adini unuttum simdi
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu aşk dolu senelere inşallahBugun bizim 2. Evlilik yildonumumuz ama ben nedense kendimi 40 senelik evliymis gibi hissediyorum
Amin insaAllahEvlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımAllah nicelerine kavuştursun
Benimde yarın doğum günüm 36 oluyorum.fiziksel görüntüm daha küçük ama ruhen daha olgun hissediyorum. Eşim bugün kutlamayı planlıyor yarın yola çıkacağız. annemleri organize etmiş. Hediyeyi Ankara’da alacak galiba. Ben birşey istemiyorum çünkü kilo veremedim
Jelleri tavsiye etmeyen dr lar dogal alternatif olarak oneriyolarmis canim miktarida parmagini degdirip surecek kadar oyle damlalarca degilRica ederim canımtavsiye ederim inşallah faydasını görrsnz Çınar’ı rahatlattı.Karanfil yağını blmyrm direk sürülür mü miktarı ayarlıyamazsak zararlı olablr diye düşündüm.
Aminnn insaAllahh tesekkur ederimmEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu aşk dolu senelere inşallah♥
Benim bebegimde aynen anlattigin gibi ama ben mama vermiyorum. Sadece emziriyorum ama emmek istemiyor. Atak haftasinin bitmesini dort gozle bekliyorum
Canan_ Ela ben de yetmeyince veriyorum kıyamıyorum ac kalmasına benim bebeğim doğduğunda biberon aldı sütüm gelmemişti bir de meme ucum çıkmadı ama sonra sütüm geldi silikon UCLA memeyi kabul etti. Şimdi emiyor ama almazsa veya bir yere gidersem biberon ile veriyorum ikisini de alıyor red etmiyor ben sıkıntı yaşamadım bu konuda.atak haftasi biter bitmez emmeye geri doneceklermi acaba oda var. acikmiyormu peki ,benimki kiyametleri kopariyor acken artik mecbur mama veriyorum sonra cocuk gulmeye oynamaya basliyor.biberonada alisirsa bittim
Canım bebiş acikmiyor mu çok ağlar nasıl besliyorsunBenim bebegimde aynen anlattigin gibi ama ben mama vermiyorum. Sadece emziriyorum ama emmek istemiyor. Atak haftasinin bitmesini dort gozle bekliyorum
Tazyiktendir canim. Beraber uzanip emzirmeyi dene bogazina kacmiyor o sekilKızım bu gün sabah ve az önce emdi çok mutlu oldum nasıl özlemişim tabi uzun uzun emmedi 5dk falan anca olsun başlangıç için iyi inşallah tamamen emer. Loş ışıkta severek ninni söyleyerek sakinleştirerek oldu. Emerken kafasını memeye gömüyo emiyo geri çekiyo tekrar emmek istiyo elleriylede gögsüme vuruyo kavga eder gibi ararda genizede kaçtı öksürdü heryerini süt yaptı ya tazyikli geliyor yada yavaş neyse devam eder inşallah
Sallayip uyutuyorum o sekil emziriyorum. Yada uzerine uzaniyorum. Secdeye gider gibi. O kadar yiprandimki anlatamam sana. Bence bu zamanda biberon asla verme yoksa memeye hic dönmez. Zorda kalip mama verirsende kasikla ver. Biz 1.5 aydir bu haldeyiz. Ve simdi uykularida azaldi napacagimi hic bilmiyorum. Genelde 6. Ay atak haftasiyla memeye tamamen geri dönüyorlarmis. Tek umudum bu.atak haftasi biter bitmez emmeye geri doneceklermi acaba oda var. acikmiyormu peki ,benimki kiyametleri kopariyor acken artik mecbur mama veriyorum sonra cocuk gulmeye oynamaya basliyor.biberonada alisirsa bittim
Biz tam da oradayız. Dönerse haber ederimSallayip uyutuyorum o sekil emziriyorum. Yada uzerine uzaniyorum. Secdeye gider gibi. O kadar yiprandimki anlatamam sana. Bence bu zamanda biberon asla verme yoksa memeye hic dönmez. Zorda kalip mama verirsende kasikla ver. Biz 1.5 aydir bu haldeyiz. Ve simdi uykularida azaldi napacagimi hic bilmiyorum. Genelde 6. Ay atak haftasiyla memeye tamamen geri dönüyorlarmis. Tek umudum bu.
Sallayip uyutuyorum o sekil uykuda emiyor. Farkli pozisyonlarda emzirmeye calisiyorum. Tüm günüm onu doyurmakla geciyor. Basta cok stres yaptim üzüldüm ama simdi biraz alistim bu duruma. Acıkıyorsa emsin yapacak bisey yok. Acken emmeyen mama verip karnini doyursam hic emmez. Sabrediyorum memeye dönmesi icin. Insallah doner.Canım bebiş acikmiyor mu çok ağlar nasıl besliyorsun
Biberon yada emzik kullaniyor musunuz siz? Bunlari kullaninca meme reddi dahada uzuyormus. Ben korkumdan emzik dahi vermedim. Bizimkisi alerjik bi bebek. Reflusude olunca meme reddi bunlar yüzünden oldu.Biz tam da oradayız. Dönerse haber ederim
Sağol canım. Sende mi yengeçsin (melankolik alıngan )Amin insaAllah
Seninde dogum gunun kutlu olsun simdiden benimde 18nde :)
Jelleri tavsiye etmeyen dr lar dogal alternatif olarak oneriyolarmis canim miktarida parmagini degdirip surecek kadar oyle damlalarca degil
Aminnn insaAllahh tesekkur ederimm
Emzik meme reddine sebep değil aslında,yenidoğan döneminde meme başı şaşkınlığı olabiliyor..Biberon yada emzik kullaniyor musunuz siz? Bunlari kullaninca meme reddi dahada uzuyormus. Ben korkumdan emzik dahi vermedim. Bizimkisi alerjik bi bebek. Reflusude olunca meme reddi bunlar yüzünden oldu.