- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Benim doktorum da ne kadar erken okadar iyi dediDoktorumuz yan etkileri ağır biraz bekleyelim dedi. 7.ay yaptırıcam sanırım. Konuşmadım henüz. Tabiiki yaptırıcam ama
Bizim dr ne diyecek cok merak ediyorum kontrolde daha ben sormadan kendi direk 3. Ayda bu ay rota asisi var yaptirin dedi bakalim bu asi hakkinda ne dusunuyo donunce direk kontrole gidecegim zatenBenim doktorum da ne kadar erken okadar iyi dedibu doktorlar acaba nasıl bu kadar zıt düşünüyorlar anlamadım
Bende merak ettim sonucu yazarsınBizim dr ne diyecek cok merak ediyorum kontrolde daha ben sormadan kendi direk 3. Ayda bu ay rota asisi var yaptirin dedi bakalim bu asi hakkinda ne dusunuyo donunce direk kontrole gidecegim zaten
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versinSagolun kizlar ameliyat iyi gecmis gece 2 de bitmis simdi 72 saatlik yogun bakim sureci var
Sagol canim gecti cok sukur yogun bakimdan normal servise cikardilarÇok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
İnsaAllah sorunsuz atlatiriz hepimizBende merak ettim sonucu yazarsın ☺
bizde ateş çok olmadı inşallah sizde de olmaz
Zıt değil, yani bu konuda değil :)Benim doktorum da ne kadar erken okadar iyi dedibu doktorlar acaba nasıl bu kadar zıt düşünüyorlar anlamadım
Geçmiş olsun canımAnneme geldim annem köye gidiyo anneannem rahatsızlanmış kap kapakçığının %80 çalışıyomuş %20 çalışmıyomuş yarın anju ile bakılıp gerekirse bypass yapabiliriz demiş doktor yanına gidicek bizde gidicektik ama duruma göre hastane işlerimiz bitsin öyle gelin dedi annem arya küçük ne olur ne olmaz kaldık kız kardeşim ve babam var, anne annemde yıllar önce anju yapılmıştı ama kalp ilacını hiç kullanmamış belkide o tetikledi bunları,
babam 2 kez kalp krizi geçirmek üzereydi kalp ilacını flan hep kullanır ve kontrolerine sık sık giderdi ona rağmen geçen sene hamileyken gögüsü sıkışmış anjuya almışlar hemen hatta oda köydeydi benden saklamışlardı zor bu kalp
Bizde de durumlar ayni hala cikamadi huysuzlugunu cekiyoruz sadeceArkadaşlar sizin bebişlerinizğnde salyası çok akıyormu.bizim neredeyse 1.5 aydır hep salyamız akıyor.dişin çıktığıda yok
Hem de ne salya boyunluk dayanmıyor ki devamlı değiştiriyorz yıkayıp duruyrz yetmeynce de br sürü bynluk aldık kıyafetleri bile ıslanıyor,diş bizde de yok henüz ama doktorumz gördü normal dedi.Arkadaşlar sizin bebişlerinizğnde salyası çok akıyormu.bizim neredeyse 1.5 aydır hep salyamız akıyor.dişin çıktığıda yok
Jeli doktorlar onermiyor diye biliyorum. Araştırdiniz mi?Bizde de durumlar ayni hala cikamadi huysuzlugunu cekiyoruz sadeceeller parmaklar hep agizda kendininkiler yetmiyo bi de bizimkileri tutup agzina sokuyo isiriyo sonrada jel aldim damaklarina masaj yaparak suruyorum rahatliyo galiba surerken asiri mutlu oluyo guluyo surekli
Geceleri ciglik cigliga uyanip ellerini agzina sokup parmaklarini isiriyodu canini o derecede acitip uykusundan uyandirdigi icin aldik eczaneden ara ara suruyorum artik o cani yanarak uyanmalari gecti kendi dr muza sormadim ama annem bizdeykende kullanmis hep bir zarari dokunmamis sonucta bebekler icin uretiliyo bilemedim her dr farkli bir sey soyluyo zaten hic biri ayni dusuncede degilJeli doktorlar onermiyor diye biliyorum. Araştırdiniz mi?
Benimde aynı 5 ay bitmesine 18 gün kaldı hala olmadım benimde 50 güne yakın sürmüştü dogum sonrası. Olsak rahatlardık şişlik giderdi biraz olsunKızlar doğum yapalı 5 ay bitecek ben hala regli olmadım. Doğum sonrası kanama 46 gün falan sürdü sonra daha da tik yok. Aslında olsam da karnım biraz rahatlasa diye bekliyorum
Malesef akıyor zaten diş hemen çıkmazmış ki baya çekicez yani bu salyalardanArkadaşlar sizin bebişlerinizğnde salyası çok akıyormu.bizim neredeyse 1.5 aydır hep salyamız akıyor.dişin çıktığıda yok
Evet aynı benim bebeğim. Doktor bir sorun var dememiş ama araştıracaklarmış sonuç ne çıkacak bilinmez. Ben asla bunun bi sorun olduğunu düşünmüyorum aksine kalkmak oturmak için yapıyor diye düşünüyorum çünkü artık büyüyorlar ve sürekli yatmak istemiyorlarKızlar sizinde bebeğiniz başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mu? Bugün bir doktorun yazısını gördüm ve çok kaygılandım