2020 Şubat Anneleri

Doktorumuz yan etkileri ağır biraz bekleyelim dedi. 7.ay yaptırıcam sanırım. Konuşmadım henüz. Tabiiki yaptırıcam ama
Benim doktorum da ne kadar erken okadar iyi dedi bu doktorlar acaba nasıl bu kadar zıt düşünüyorlar anlamadım

Benim doktorum da ne kadar erken okadar iyi dedi bu doktorlar acaba nasıl bu kadar zıt düşünüyorlar anlamadım
Bizim dr ne diyecek cok merak ediyorum kontrolde daha ben sormadan kendi direk 3. Ayda bu ay rota asisi var yaptirin dedi bakalim bu asi hakkinda ne dusunuyo donunce direk kontrole gidecegim zaten

Bizim dr ne diyecek cok merak ediyorum kontrolde daha ben sormadan kendi direk 3. Ayda bu ay rota asisi var yaptirin dedi bakalim bu asi hakkinda ne dusunuyo donunce direk kontrole gidecegim zaten
Bende merak ettim sonucu yazarsın
bizde ateş çok olmadı inşallah sizde de olmaz

Geçmiş olsun canım

Arkadaşlar sizin bebişlerinizğnde salyası çok akıyormu.bizim neredeyse 1.5 aydır hep salyamız akıyor.dişin çıktığıda yok
Bizde de durumlar ayni hala cikamadi huysuzlugunu cekiyoruz sadece eller parmaklar hep agizda kendininkiler yetmiyo bi de bizimkileri tutup agzina sokuyo isiriyo sonrada jel aldim damaklarina masaj yaparak suruyorum rahatliyo galiba surerken asiri mutlu oluyo guluyo surekli

Arkadaşlar sizin bebişlerinizğnde salyası çok akıyormu.bizim neredeyse 1.5 aydır hep salyamız akıyor.dişin çıktığıda yok
Hem de ne salya boyunluk dayanmıyor ki devamlı değiştiriyorz yıkayıp duruyrz yetmeynce de br sürü bynluk aldık kıyafetleri bile ıslanıyor,diş bizde de yok henüz ama doktorumz gördü normal dedi.

Jeli doktorlar onermiyor diye biliyorum. Araştırdiniz mi?

Kızlar doğum yapalı 5 ay bitecek ben hala regli olmadım. Doğum sonrası kanama 46 gün falan sürdü sonra daha da tik yok. Aslında olsam da karnım biraz rahatlasa diye bekliyorum

Jeli doktorlar onermiyor diye biliyorum. Araştırdiniz mi?
Geceleri ciglik cigliga uyanip ellerini agzina sokup parmaklarini isiriyodu canini o derecede acitip uykusundan uyandirdigi icin aldik eczaneden ara ara suruyorum artik o cani yanarak uyanmalari gecti kendi dr muza sormadim ama annem bizdeykende kullanmis hep bir zarari dokunmamis sonucta bebekler icin uretiliyo bilemedim her dr farkli bir sey soyluyo zaten hic biri ayni dusuncede degil

Sabah 6 da kalktı benimkız uzun uyumanın sırrı o istemeden süt vermekmiş
Kızlar doğum yapalı 5 ay bitecek ben hala regli olmadım. Doğum sonrası kanama 46 gün falan sürdü sonra daha da tik yok. Aslında olsam da karnım biraz rahatlasa diye bekliyorum
Benimde aynı 5 ay bitmesine 18 gün kaldı hala olmadım benimde 50 güne yakın sürmüştü dogum sonrası. Olsak rahatlardık şişlik giderdi biraz olsun

Ay kızlar sizin bebişlerinizin de ağlarken gözündn yaş akıyor mu artık bugün 4. Ay aşılarını oldu huysuz birazcık ve her ağladığında içim eriyor boncuk gözyaşları yüzünden. İlk zamanlar kuru kuru bağırıyodu ağlıyormuş gibi gelmiyordu hiç şimdi dayanamıyorum kıyamıyorum hiç
birde ayak tırnaklarını kesmeye başladınız mı ? Ben daha hiç kesmedim ne zaman başlanır onu da bilemedim çok uzun değiller henüz

Kızlar sizinde bebeğiniz başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mu? Bugün bir doktorun yazısını gördüm ve çok kaygılandım

Kızlar sizinde bebeğiniz başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mu? Bugün bir doktorun yazısını gördüm ve çok kaygılandım

Evet aynı benim bebeğim. Doktor bir sorun var dememiş ama araştıracaklarmış sonuç ne çıkacak bilinmez. Ben asla bunun bi sorun olduğunu düşünmüyorum aksine kalkmak oturmak için yapıyor diye düşünüyorum çünkü artık büyüyorlar ve sürekli yatmak istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…