2020 Şubat Anneleri

Biberon yada emzik kullaniyor musunuz siz? Bunlari kullaninca meme reddi dahada uzuyormus. Ben korkumdan emzik dahi vermedim. Bizimkisi alerjik bi bebek. Reflusude olunca meme reddi bunlar yüzünden oldu.
Kuzum atak haftasinda bizimkiside mizmizlaniyodu.
Biz emzikte kullaniyoruz uykuya gecislerde ama bizimkiside simdi biberonu reddediyo kucukken iciyodu ondan ama simdi aslaa diliyle itiyo ya da eline alip ucunu isiriyo agzinda geveliyo o yuzden sut sagmiyorum cok fazla bir de eds yontemiyle deneyeyim dedim o minicik hortumu bile anladi cakal o sekilde bile emmedi direk meme istiyo yani atak bitince belki eski haline doner ama bizde emzikte biberonda meme reddi yasatmadi aksine biberonu reddiyo suan

Tadimlara baslayacagim doktorumuza ulasamiyorum ama neden basladin diye de sormaz o da basla derdi buyuk ihtimal her kontrolde kaan alp e tosuncuk diyip duruyo külçe gibi oglun var yanaklara bak diye seviyodu ona istinaden anne sutunun yaninda yeni tatlar tatsin diyecegini tahmin ediyorum vee
Organik köy kabagi vardi onu hasladi annem 1 cay kasigi zeytinyagi koydum catalla ezdim hadi bismillah

Çok teşekkür ederim aklımda bulunur denerim bende diyeceğim ama 31. Haftaya geldim nerdeyse

Kızlar nasılsınız ? Size bşey danışmak sormak istiyorum özellikle süt sağanlara bebeğiniz emmediğinde sütü sağdığınız da sağ ve sol toplam ne kdr çıkıyor ben 15 dk sağ 15 dk solu sağıyorum baya sütüm azalmış sanki 120 cc geliyor çok mu vahim acaba eskiden 160 görüyordm ilk aylarımda

Silikon uçlamı emziriyosun hala sütün arttımı canım bende düşünüyorum almayı yeni yeni emiyo gibi benimki keyfi olunca silikon ucu biberon sanıyorlarmış galiba hemen emiyorlarmış normal emme gibi olurmuki

Kaç saatte sagıyorsun canım benim 2.5 yada 3 saatte 100 ila 90 arası oluyor bence seninki çok iyi bazen çok bazende iş yaparsam 70 e kadar düşüyor ilk başlarda 60 anca çıkardı sagarak çogaldı benimki emmeyince bir zaman sonra kesilir diyorlar çok takılıyorum buna

Hahah buna üzüldüğünü okuyan arkadaşlar eminim hayrete düşecektir :)
120 de çokk iyi. Daha ne olsun. Bebeğin memeden çok daha fazlasını emebilir.
Benim de sağma aralığına göre değişiyor. Kesin doyuyordur merak etme.

emzirme akademisi fln diyolar acaba onumu denesek dedim.ekleme talebi gonderdim hala donmediler,
ordaki insanlar ne dicek acaba

tavsiye ettigin bir marka varmi uc icin ,denesemmi acaba

ay insallah donerler ,yoksa cok uzulucem gercekten,soylediklerini deniyorum bende,bazen işe yariyorbazen yaramiyor

son 1 haftadir ikisinden toplam 60 i zor cikardim

Emzirme akademisine katıldım oradaki emzirme danismanlari emziginde meme reddi yaptigini savunuyorlar. Hatta kac kisi emzigi birakinca memeye geri döndü bebekleri. Bu tür olaylarada orda rastladim. Her bebek yapmayabilir ama yapan olabiliyor demekki. Bizim ilk aylar hic bir sikintimiz yoktu. Gayet iyi emiyordu. 3 aya girince meme reddi basladi. Su an 4 ay 11 günlük hala devam ediyor. Gecen hafta duzeldi gibi oldu. Bu hafta memleketr geldim tekrar isteksizlesmeye basladi. Insanlar ve ortam degisince memeye ilgisi azaldi galiba. Yakama yapisik meme diye agladigi günleri gorecek miyim acaba

emzirme akademisi fln diyolar acaba onumu denesek dedim.ekleme talebi gonderdim hala donmediler,

Facebookta ki mi ben kullanmıyorum eşimden gönderdim kabul etmemişlerdi o sayfa
Ben aventinkini aldım onuda denemiştim evet biberon sandı ama ağzına kocaman oldu çekene kadar gelmeyince bıraktı ama ucu büyüktü

Philips aventinkini bir dene bakalim canim ama hemen bırakma biz biraz cabaladik

4 saatte anca cnm sağım yapıyrm 4.saatte ki biraz azalmaya başlıyr 100 oluyr bazen 90 ama ilk 120 oluyr evet cnm bir de öyle bir durum var malesef bnde korkuyorum, bnmki de bgn mesela emmedi beni gece emen bebek gndüz yok emmedi huy değiştiriyorlr resmen

moral verdn cnm sağolasın ama aralıklı benm sağmam da ilk sağım 120 snrası düşüyor biraz 100 cc 90 filan oluyor snra gene 120 gbi 4 saatte bir sağıyorum normal o zaman bu sevindim vallahi

4 saatte sağıma anca fırsat oluyor bazrn o bile olmuyor uyumuyor ağlıyor mecbur mama veriyorum henüz öyle de yoğurla püreyle doyacak kadar yiyemiyor tadımlık sadece :)

mama+sağım+meme öyle karışık

arasimmmm şimdi sağdım sonuç bu. Doydu yani. Senin bebek ne kadarlık kaç kg?
Çınar 5 ay 21 günlük bebiş 8,900 kg su, mama da içse zaten anca 120 içiyor ama 3 saatte bir bu miktarı içiyor bnde yetişemiyorum bebişeve süt içtiğinde sindirimi kolay dye sanırım 2 2,5 saatte başlıyor aranmaya acıkıyor mama daha fazla tok tutuyor .
Maşallah canım sütüne bol bol olsun
Lansinoh kullnıyorm bende ama bilemedm tekli almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…