2020 Şubat Anneleri

Bir önceki postunda benim bir düşüncem var diyip bunu paylaşınca telaşlandım. Ben de normal olduğunu düşünüyordum genelde sıkıldığında kalkmak istediğinde yapıyor

Benim bebegimde aynen anlattigin gibi ama ben mama vermiyorum. Sadece emziriyorum ama emmek istemiyor. Atak haftasinin bitmesini dort gozle bekliyorum

Diş jellerinden bildiğim en temiz içerikli nurse harveys. Doktorumuz da onu önerdi. Ben aldım. Tabiki sürekli sürmüyorum belki bi ayda 4-5 kez anca sürmüşümdür ama çok ağrısı olduğunda, elini ağzına sokup çığlık çığlığa bağırdığında sürüyoru. Gaz damlaları demir d vitaminleri hepsinde zararlı maddeler var ama abartmadan faydasını gözeterek kullanıyoruz

Bayadır gözyaşı akıyor. Ayak tırnaklarını da kesiyorum. Her bebeğinki farklı sürede uzar tabi gerek yoksa biraz daha beklersin :)

Acıkıp uyanınca uykusu kaçıyordur. Sen bildiğin sistemle devam et gece bir kez kaldırıp besle o zaman Lamiacım zaten 12 saat acıkmamasına imkan yok.

Hamileyken basuru cikan arkadaslar son durum ne ?
Normal doğumla daha da kötü oldu.Ben resmen ameliyatlık haldeydim.Sonra zamanla baya küçüldü acı ya da başka hiç şikayetim yok ama orda duruyo biraz.asla baharat tüketmiyorum.zamanla o da geçse keşke.doktora gidemiyoruz ki

Benimki zorunlu sezaryen oldu ama yine de var
Benimkiside dogumdan sonra kuculdu afedersiniz ama suanda mabadimda resmen kucuk bir papatya acmis gibi sekil var cok sinir bozucu rizede de butun cerrahlar erkekti gidemedim

Ayy evett yeni yeni akmaya başladı bende hiç kıyamıyorum ya biz bide sünnet ettirdik geçen hafta ameliyattan çıkınca bi ağladı içim eridi resmen ben de yeni kesmeye başladım ama el tırnaklarından daha zor kesmesi bide huylanıyo bizimki parmaklarına dokununca uyurken bile olsa çekiştiriyo ayaklarını
Kızlar sizinde bebeğiniz başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mu? Bugün bir doktorun yazısını gördüm ve çok kaygılandım

Ayyy bende gördüm benimde canımı sıktı ilk okuyunca ama çocukta yatmaktan sıkıldığı için kalkmaya çalışıyo diye düşündüm ki nerdeyse yapmayan bebek yok gibi

Benimki zorunlu sezaryen oldu ama yine de var
Benimkiside dogumdan sonra kuculdu afedersiniz ama suanda mabadimda resmen kucuk bir papatya acmis gibi sekil var cok sinir bozucu rizede de butun cerrahlar erkekti gidemedim
Valla hemoroid olmayan kadınlar varsa resmen şanslı yani.Kime sorsam ben de de var diyodu benim hamileyken 5.ayda birden çıktı.7.ayda ameliyat yapalım diyen doktor bile oldu.ben istemedim iyi ki yaptırmadım.bebeğim karnımda hem onun operasyonu olacaktı.onun peşinden zorunlu sezeryan olacaktı.her zaman ilk gittiğin doktora güvenmeyeceksin işte.kesmeye bayılanlar var

bebişlerini sünnet ettiren kızlar sizinde sünnetten sonra bebişin idrarının kokusu değiştimi?? Biz sünnet ettireli 1 hafta oldu böyle ilaç içersinde öyle bi koku olurya bebişin idrarı öyle kokuyor sünnetten beri öncesinde normaldi doktoruna sorsammı yoksa normal mi bilemedim
Birde bizim bebiş uykuya memede dalıyor demiştim yagün içinde veya geceleri gözlerini açmadan kafasını sağa sola sallıyor bi kaç defa meme aranıyor resmen elimi dudağına değdirince uyumaya devam ediyor sizin bebişlerde böyle bişey yapıyormu

Bence de bütün bebekler kalmaya çalışıyo zaten.annelik işte her okuduğumuzu da dikkate alırız tabi

Kızım bu gün sabah ve az önce emdi çok mutlu oldum nasıl özlemişim tabi uzun uzun emmedi 5dk falan anca olsun başlangıç için iyi inşallah tamamen emer. Loş ışıkta severek ninni söyleyerek sakinleştirerek oldu. Emerken kafasını memeye gömüyo emiyo geri çekiyo tekrar emmek istiyo elleriylede gögsüme vuruyo kavga eder gibi ararda genizede kaçtı öksürdü heryerini süt yaptı ya tazyikli geliyor yada yavaş neyse devam eder inşallah

Acısını tahmin ediyorum iyi geleceğini bilsem ben de sürerim sanırım ama doktorlar kafamı karıştırdı.

Bende Yarın kontrole gideceğim inşallah dün akşam kanamam oldu az acile gittik nst ye.göre sancı başlamak üzereymiş.Kasılmalarım da sıklaştı doktorumla konuşup suni isteyeceğim son tercih olarak.
Merhaba ben esenler Medipol de Fatma Bilgehan ı araştırırken denk geldim size
Doğumunuz onda mı oldu nasıl geçti
Doktordan memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz

Benim bebegimde aynen anlattigin gibi ama ben mama vermiyorum. Sadece emziriyorum ama emmek istemiyor. Atak haftasinin bitmesini dort gozle bekliyorum
atak haftasi biter bitmez emmeye geri doneceklermi acaba oda var. acikmiyormu peki ,benimki kiyametleri kopariyor acken artik mecbur mama veriyorum sonra cocuk gulmeye oynamaya basliyor.biberonada alisirsa bittim

Merhaba ben esenler Medipol de Fatma Bilgehan ı araştırırken denk geldim size
Doğumunuz onda mı oldu nasıl geçti
Doktordan memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz
Konuya pan diye atlıyorum kusura bakmayın :)
Esenler medipolde muane olmadığım doktor kalmamıştı da ilk kesemide fatma hoca görmüştü ama pek beğenmemiştik bize hayırlı olsun gözünüz aydından başka bişey söylemedi şuna dikkat et vs demedi ama tavsiye edilen bi doktor
20 haftalarımda tuğba kılıkla karşılaştık başka doktor muanesini beklerken oda yeni başlamıştı eşimde bende bi pozitif enerji almıştık görünce onada bi gidelim dedik tuğba hocayla devam ettim gerçekten içimi rahatlatan bi doktordu normal yanlısı çok istedi yaparaın normal falan diye ama benim korkularım olduğu için sezaryan da direttim bide bebegim kilo almayınca onu normalle strese sokmak istemedim anlayışlıydı doğuma gelince hiç sorun yaşamadım normal doğum yapmış gibiydim,
Şuda çok önemli bebek bakım hemşiresi hasta bakımı ilgiliydi ama bebek hemşireleri çok ilgili sürekli emzirmeye yardım etmeye geliyolardı ellerinde şırınga mama destekliyolardı sarılık olmaması içinmiş oda ben emzirirken ağzının kenarından veriyolardı emmede falan da sorun yaşamadık sarılık olmadı şükür bunlarda önemli hatta çok,
Teyzem başka bi hastanede bu tür sorunlar yaşayınca dönüp benim hastane bu konuda iyiymiş dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…