- 18 Ekim 2018
- 234
- 291
- 30
Bir önceki postunda benim bir düşüncem var diyip bunu paylaşınca telaşlandım. Ben de normal olduğunu düşünüyordum genelde sıkıldığında kalkmak istediğinde yapıyorEvet aynı benim bebeğim. Doktor bir sorun var dememiş ama araştıracaklarmış sonuç ne çıkacak bilinmez. Ben asla bunun bi sorun olduğunu düşünmüyorum aksine kalkmak oturmak için yapıyor diye düşünüyorum çünkü artık büyüyorlar ve sürekli yatmak istemiyorlar
Benim kızımda yapıyor sürekli oturmak kalkmak istiyor algıları açık bence tüm bebekler yapıyordurKızlar sizinde bebeğiniz başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mu? Bugün bir doktorun yazısını gördüm ve çok kaygılandım
Benim kızımda yapıyor sürekli oturmak kalkmak istiyor algıları açık bence tüm bebekler yapıyordur
Değil mi ya hep bi endişeyle geçicek günlerimiz onlara kalırsaBenimki de yapıyor bence normal herşeyi de çok incelememek lazım yoksa işin içinden çıkamayız
Benim bebegimde aynen anlattigin gibi ama ben mama vermiyorum. Sadece emziriyorum ama emmek istemiyor. Atak haftasinin bitmesini dort gozle bekliyorumselam kizlar , bu atak donemimidir nedir ece meme istemiyor ,meme reddi denilen seyi yasiyoruz galiba ,kriz gecirir gibi agliyor ya mama veriyorum likir likir iciyor ,siz yasadinizmi boyle bisey bu atak doneminde?
birde bebisleriniz en fazla saat uyanik durabiliyor ? ece 2 saat zor dayaniyor surekli mizmiz uyku istiyor,18 haftalik oldu ,uykuyuda ayakta sallanmaya fena alisti,
6 ayinin dolmasini bekliyorum ,benim bu kizlarin uykusundan cektigimi bir ben bilirim bi Allah
Ay kızlar sizin bebişlerinizin de ağlarken gözündn yaş akıyor mu artıkbugün 4. Ay aşılarını oldu huysuz birazcık ve her ağladığında içim eriyor boncuk gözyaşları yüzünden. İlk zamanlar kuru kuru bağırıyodu ağlıyormuş gibi gelmiyordu hiç şimdi dayanamıyorum kıyamıyorum hiç ❤
birde ayak tırnaklarını kesmeye başladınız mı ? Ben daha hiç kesmedim ne zaman başlanır onu da bilemedim çok uzun değiller henüz
Acıkıp uyanınca uykusu kaçıyordur. Sen bildiğin sistemle devam et gece bir kez kaldırıp besle o zaman Lamiacım zaten 12 saat acıkmamasına imkan yok.Sabah 6 da kalktı benimkız uzun uyumanın sırrı o istemeden süt vermekmiş
Benimde aynı 5 ay bitmesine 18 gün kaldı hala olmadım benimde 50 güne yakın sürmüştü dogum sonrası. Olsak rahatlardık şişlik giderdi biraz olsun
Kaan Alp bunu neredeyse 3. Ayindan beri yapiyo ben bir sorun oldugunu dusunmuyorum aksine yatmayi sevmedigi surekli kalkmaya calistigi icin yapiyoKızlar sizinde bebeğiniz başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mu? Bugün bir doktorun yazısını gördüm ve çok kaygılandım
Normal doğumla daha da kötü oldu.Ben resmen ameliyatlık haldeydim.Sonra zamanla baya küçüldü acı ya da başka hiç şikayetim yok ama orda duruyo biraz.asla baharat tüketmiyorum.zamanla o da geçse keşke.doktora gidemiyoruz kiHamileyken basuru cikan arkadaslar son durum ne ?
Benimki zorunlu sezaryen oldu ama yine de varNormal doğumla daha da kötü oldu.Ben resmen ameliyatlık haldeydim.Sonra zamanla baya küçüldü acı ya da başka hiç şikayetim yok ama orda duruyo biraz.asla baharat tüketmiyorum.zamanla o da geçse keşke.doktora gidemiyoruz ki
Ayy evett yeni yeni akmaya başladı bende hiç kıyamıyorum ya biz bide sünnet ettirdik geçen hafta ameliyattan çıkınca bi ağladı içim eridi resmenAy kızlar sizin bebişlerinizin de ağlarken gözündn yaş akıyor mu artıkbugün 4. Ay aşılarını oldu huysuz birazcık ve her ağladığında içim eriyor boncuk gözyaşları yüzünden. İlk zamanlar kuru kuru bağırıyodu ağlıyormuş gibi gelmiyordu hiç şimdi dayanamıyorum kıyamıyorum hiç ❤
birde ayak tırnaklarını kesmeye başladınız mı ? Ben daha hiç kesmedim ne zaman başlanır onu da bilemedim çok uzun değiller henüz
Ayyy bende gördüm benimde canımı sıktı ilk okuyunca ama çocukta yatmaktan sıkıldığı için kalkmaya çalışıyo diye düşündüm ki nerdeyse yapmayan bebek yok gibiKızlar sizinde bebeğiniz başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor mu? Bugün bir doktorun yazısını gördüm ve çok kaygılandım
Valla hemoroid olmayan kadınlar varsa resmen şanslı yani.Kime sorsam ben de de var diyoduBenimki zorunlu sezaryen oldu ama yine de var
Benimkiside dogumdan sonra kuculdu afedersiniz ama suanda mabadimda resmen kucuk bir papatya acmis gibi sekil var cok sinir bozucurizede de butun cerrahlar erkekti gidemedim
Bence de bütün bebekler kalmaya çalışıyo zaten.annelik işte her okuduğumuzu da dikkate alırız tabiAyy evett yeni yeni akmaya başladı bende hiç kıyamıyorum ya biz bide sünnet ettirdik geçen hafta ameliyattan çıkınca bi ağladı içim eridi resmenben de yeni kesmeye başladım ama el tırnaklarından daha zor kesmesi bide huylanıyo bizimki parmaklarına dokununca uyurken bile olsa çekiştiriyo ayaklarını
Ayyy bende gördüm benimde canımı sıktı ilk okuyunca ama çocukta yatmaktan sıkıldığı için kalkmaya çalışıyo diye düşündüm ki nerdeyse yapmayan bebek yok gibi
Acısını tahmin ediyorum iyi geleceğini bilsem ben de sürerim sanırım ama doktorlar kafamı karıştırdı.Geceleri ciglik cigliga uyanip ellerini agzina sokup parmaklarini isiriyodu canini o derecede acitip uykusundan uyandirdigi icin aldik eczaneden ara ara suruyorum artik o cani yanarak uyanmalari gecti kendi dr muza sormadim ama annem bizdeykende kullanmis hep bir zarari dokunmamis sonucta bebekler icin uretiliyo bilemedim her dr farkli bir sey soyluyo zaten hic biri ayni dusuncede degil
Merhaba ben esenler Medipol de Fatma Bilgehan ı araştırırken denk geldim sizeBende Yarın kontrole gideceğim inşallah dün akşam kanamam oldu az acile gittik nst ye.göre sancı başlamak üzereymiş.Kasılmalarım da sıklaştı doktorumla konuşup suni isteyeceğim son tercih olarak.
atak haftasi biter bitmez emmeye geri doneceklermi acaba oda var. acikmiyormu peki ,benimki kiyametleri kopariyor acken artik mecbur mama veriyorum sonra cocuk gulmeye oynamaya basliyor.biberonada alisirsa bittimBenim bebegimde aynen anlattigin gibi ama ben mama vermiyorum. Sadece emziriyorum ama emmek istemiyor. Atak haftasinin bitmesini dort gozle bekliyorum
Konuya pan diye atlıyorum kusura bakmayın :)Merhaba ben esenler Medipol de Fatma Bilgehan ı araştırırken denk geldim size
Doğumunuz onda mı oldu nasıl geçti
Doktordan memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz