Valla cok imrendim hemde deliksiz
Daha öncede yazmıştım hatırlarsınız çok uyuyor diye dogdu dogalı öyle maşallah bir ara düzeni bozulmuştu ama çok aglıyordu uyumadan düzeldi darısı size inşallah canım
Kesin kalkar çünkü bazen uyuyakaldımda aglıyarak uyanıyor istiyor yani.kızımdan geç yatıyorum ben eşimle kahve çay falan otururuz uyumadan sagar koyarım dolaba isterse veririm istemezse gün içinde iki kez formül mama veriyorum onların yerine kullanacagım inşallah bu arada doktor sagarak çogalmaz emerse çogalır dedi süt için bu aydan sonrada zor emmesi dedi her gün deniyorum kabullenip böyle devam dicem yakında yıldım gittigi yere kadarOhhh maşallah. Ee sağıyorsun ya acıkıp kalksrsa süt mü ısıtacaksın?
12 saatte 1 kez kalkar herhalde.
Evet Deniz de gece 9 gibi uyursa 7 olmadan kalkıyor. 12 saat asla uyumaz. Ama gece bir kere kalkıyor. Kaan bunu yakında düzeltecek,büyüyor çünkü. Az kaldı dayan :)Valla cok imrendim hemde deliksiz
Kaan Alp te aksam 9 da uyuduysa sabah 6ya kadar
10 da uyuduysa sabah 7 ye kadar uyuyo ama gece 12 den sonra neredeyse saat basi ve 2 saate bir kalkiyo
Bu durumun onune gecmemiz gerek ama nasil olacak hic bilmiyorum cook keyfine duskun bir cocuk bu ya
Ay insaAllah ya cok ihtiyacim var buna evdeyken hem geceleri uykusuz kal hem gunduz tek basina bak gercekten benim icin cok zorlayici oluyo artik.Evet Deniz de gece 9 gibi uyursa 7 olmadan kalkıyor. 12 saat asla uyumaz. Ama gece bir kere kalkıyor. Kaan bunu yakında düzeltecek,büyüyor çünkü. Az kaldı dayan :)
Ben dün tarttım 8300 geldi haftaya aşıya gidicez bakalım çıplak tartılsın..Ay insaAllah ya cok ihtiyacim var buna evdeyken hem geceleri uykusuz kal hem gunduz tek basina bak gercekten benim icin cok zorlayici oluyo artik.
Kilo alimida dusmuyo gecen ay 3 haftada 500 gr almisti bu ay 1 ayda 500 gr aldi soyle bi 300 lere falan dusse tasiyamiyorum cunku ciddi anlamda
Ay aman aman azalsin ya artmasinBen dün tarttım 8300 geldi haftaya aşıya gidicez bakalım çıplak tartılsın..
Bu ay geçen ay aldığından fazla aldı. Geçen ay 500 gr almıştı bu ay şimdiden 800 gr aldı belli olmuyor yani
Diğerlerinde de ateş olmuştu. Nedense bu aşıya karşı çok tedirgin oldum. Bi kaç kişiden ciddi ateş yapıp düşüremediklerini duydum. Birde akraba ve arkadaş çevremde bebekken geçirilen ateşten dolayı kalıcı hasar kalanlar var sanırım ateş bu yüzden çok korkutuyor beni. Prematüreyiz bide işitme ve rop muayenesinde ateşi 39 un üzerine çıkarsa bunları tekrar yaptırmanız gerek kalıcı hasar bırakabilir dediler çok etkilendim.Yaptırabilirsin. Ateş yapıyor bi iki gün dikkat etmen lazım. Diğer aşılarda ateşlenmiş miydi? Dayanıklıysa hafif atlatabilir
Diğerlerinde de ateş olmuştu. Nedense bu aşıya karşı çok tedirgin oldum. Bi kaç kişiden ciddi ateş yapıp düşüremediklerini duydum. Birde akraba ve arkadaş çevremde bebekken geçirilen ateşten dolayı kalıcı hasar kalanlar var sanırım ateş bu yüzden çok korkutuyor beni. Prematüreyiz bide işitme ve rop muayenesinde ateşi 39 un üzerine çıkarsa bunları tekrar yaptırmanız gerek kalıcı hasar bırakabilir dediler çok etkilendim.
Diğerlerinde ateş olmuşsa bunda ateş sorunu yaşamaktan korktuğunu söyle. Bir süre daha bekleyebilir. Ben de yaptırmadım. Tabi ne kadar erken o kadar iyiDiğerlerinde de ateş olmuştu. Nedense bu aşıya karşı çok tedirgin oldum. Bi kaç kişiden ciddi ateş yapıp düşüremediklerini duydum. Birde akraba ve arkadaş çevremde bebekken geçirilen ateşten dolayı kalıcı hasar kalanlar var sanırım ateş bu yüzden çok korkutuyor beni. Prematüreyiz bide işitme ve rop muayenesinde ateşi 39 un üzerine çıkarsa bunları tekrar yaptırmanız gerek kalıcı hasar bırakabilir dediler çok etkilendim.
Canım anladığım kadarıyla 2 kardeşsiniz neden bu yükü tek başına sırtlıyorsun. Abinle konuşsan bir süre de onlar yardımcı olsa babana, sonuçta seninde bebeğin var bi hayatın var eşinde haklı kendince. Birde babanın kıymet bilmemesi çok üzücü Allah yardımcın olsun sabır versin canımBen babam için ne yaparsam yapayım memnun olmuyr. Eşime bunları tabi ki de anlatmadım. Anlatsam beni burada bir dakika durdurmaz. Zaten diyor eve çık artık bebekle kalma bizde de kalma sizde de kendi evimize geç diyor ama ben annemin emaneti diye gözüm arkada kalacak . Gidemiyorm. Babam sürekli uygun birini bulup evleneceğim diyor . 57 yaşında . Annem öleli yıl bile olmadı. Evlilik hayali var . Ondan böyle konuştuğu zaman nefret ediorum ne kadar vefasız. Ama yine de bi başımızda büyük başka kimsemiz yok zateno yüzden saygımı bozmuyorm. Size sormak istediğim gideyim diye mi böyle davranıyor olabilir ? Siz olsanız kendi evinize geçip rahatınıza mi bakarsınız yoksa , kalıp iyi kötü hayatta iken evlatlık görevinizi mi yaparsınız ? Hangisini yapmalıyım. Ama biliyorm ki evime geçsem de aklım burada olacak.
4 kardeşiz . iki ablam var fakat onlar farklı şehirde . Virüsten dolayı gelemiyorlar çocukları var eşleri çalışıyor vs . Uzaklar yani . Abimin eşi abim varken baba gel çay içelim baba gel kahve yapayım . Abim yokken kapıyı kilitler oturur. Buna defalarca şahit olmuş biri olarak göndermeye gönlüm razı gelmiyor . İyi dileklerin için teşekkür ederiiimCanım anladığım kadarıyla 2 kardeşsiniz neden bu yükü tek başına sırtlıyorsun. Abinle konuşsan bir süre de onlar yardımcı olsa babana, sonuçta seninde bebeğin var bi hayatın var eşinde haklı kendince. Birde babanın kıymet bilmemesi çok üzücü Allah yardımcın olsun sabır versin canım
Test yaptırırken iki doktorda söylemişti 6. Aydan önce ateşi çıkarsa tekrarlanması gerekir diye. 34 haftalık doğdu 23 gün küvözde kaldı. Perşembe gidicez doktora söyliycem bakalım en azından 6. Ay bitsin beklesek diye.Diğerlerinde ateş olmuşsa bunda ateş sorunu yaşamaktan korktuğunu söyle. Bir süre daha bekleyebilir. Ben de yaptırmadım. Tabi ne kadar erken o kadar iyi
Ahhh dedelerDun aksam annemle tadim isini konusuyoduk ne yapsak falan diye babam korktu daha cok kucuk bekleyin biraz daha yutamaz bogulur dedi
Sonrada tatli yiyoduk kaan alp bize bakip yalandigi icin babam diyo al biraz ye tadimlik deli adam ya