2020 Şubat Anneleri

Kiz 8 gunde 600 gr almasi icin cocugun tabak tabak yemek yemesi gerek o iste bi yanlislik olmali 🤣
Kivami cok koyu oluyosa kimisi sut ya da mamadan biraz ilave ediyo ama yapilmasi gerekir mi bilmiyorum
Hahaha 🤣🤣 ay bende anlamadım sürekli tartıyorum aynı çıkıyo kaka yaptı bide öyle tartıyım dedim aynı çıktı durdu durdu ben bi kilo mu alıyım dedi naptı 🙄 hastane dönüşü tartmıştım doktorla aynıydı tartıda yanlış değil,
Yok canım ya öyle boca etmiş gibi olur suyunu ekliyorum ben öyle daha iyi öyle devam ederim

Emsin istiyorum her gün deniyorum sütüm yavaş akıyor diye almıyor aventin biberonuda yavaş akıyormuş çektikçe akıyormuş sagdıgımı onla versem arada emzirsem tamamen memeye dönermi. Yoksa onunladamı içmez acaba. normal biberon kullanıyorum şu an 120 cc yi 2dk içiyor rahat kolayına geliyor. Hep bu biberon yüzünden emmiyor hiç sagmamalıydım aç kalınca emerdi içim içimi yiyor mamada versemeydim başlarda sütüm çogalırdı aklımda sorular benim acemiligim hatalarım neyse sagarak 1 yaşını doldurabilirmiyim acaba bir yerden sonra kesilir diyorlar emmekle eşdeger olurmu
Canim emzirme akademisindeki emzirme danismanlari biberon yerine alistirma bardagini oneriyorlar. Ve alistirma bardagini biberon gibi dik tutmuyorlar. Nasil kullanilacagi hakkinda videolar var. O sekilde bebekleri memeye dönüş yaptirip ardindanda yavas yavas mamayi kesiyorlar. Facebooktan emzirme akademisine üye olup yardim alabilirsin ücretsiz yardim ediyorlar. Ben emzirmeyle ilgili sikintilarimda hep oradan yardim aliyorum.

Hahaha 🤣🤣 ay bende anlamadım sürekli tartıyorum aynı çıkıyo kaka yaptı bide öyle tartıyım dedim aynı çıktı durdu durdu ben bi kilo mu alıyım dedi naptı 🙄 hastane dönüşü tartmıştım doktorla aynıydı tartıda yanlış değil,
Yok canım ya öyle boca etmiş gibi olur suyunu ekliyorum ben öyle daha iyi öyle devam ederim
Yok canim birden boca etmiyosun kivamini biraz acacak sekilde koyuyosun 1 ya da 2 corba kasigi falan mamanin ya da sagilan sutun hepsi koyulmuyo yani 😊

Kaan Alp surekli zipliyo kollarimiz dayanmiyodu artik onu tasimaya en sonunda zipzip aldik bugun cok eglendirdi bizi kendide bi mutlu oldu ziplayip ziplayip guluyo tavsiye ederim kizlar 😃

Canim emzirme akademisindeki emzirme danismanlari biberon yerine alistirma bardagini oneriyorlar. Ve alistirma bardagini biberon gibi dik tutmuyorlar. Nasil kullanilacagi hakkinda videolar var. O sekilde bebekleri memeye dönüş yaptirip ardindanda yavas yavas mamayi kesiyorlar. Facebooktan emzirme akademisine üye olup yardim alabilirsin ücretsiz yardim ediyorlar. Ben emzirmeyle ilgili sikintilarimda hep oradan yardim aliyorum.
Bir ay önce katılma istegi gönderdim canım hala beklemede neye göre alıyorlarsa

Kaan Alp surekli zipliyo kollarimiz dayanmiyodu artik onu tasimaya en sonunda zipzip aldik bugun cok eglendirdi bizi kendide bi mutlu oldu ziplayip ziplayip guluyo tavsiye ederim kizlar 😃
Zıp zıp bana şu dönemde erken geldi. Denizde çok severdi. Bacakları için sıkıntı olmasın, oğlunu oğluma benzetiyorum sen yanmışsın arkadaş 🤣 bu enerjiyle başa çıkmada kolaylık diliyorum 😘

Hiç zıplatmadım alışır da ister bide 8 kilo bebe :)
Koltuk altından tutunca adım atıyor artık yürüteç vakti geldi :p

Zıp zıp bana şu dönemde erken geldi. Denizde çok severdi. Bacakları için sıkıntı olmasın, oğlunu oğluma benzetiyorum sen yanmışsın arkadaş 🤣 bu enerjiyle başa çıkmada kolaylık diliyorum 😘
Bitmeyen bir enerjisi oldugu cok dogru 🤣 Evde 4 kisiyiz ben kardesim annem babam sirayla hepimizin ustunden geciyo 🤣🤣

Normalde kimsenin arkasindan aglamaz dayisina aşık oldu cocuk o odaya girince agiz dolusu gulup ciglik atiyo kucagina almayinca agliyo alana kadar 😆😆

Biz alistirmadik kendisi koltuk altindan tutunca otomatikman ziplamaya basliyo ve asla durmuyo laz usagi oldugu belli simdiden horon tepmelere basladi 🤣🤣

Tutunca bizimkide adim atarak yuruyo ama simdi yuruteci cok onermiyolar siz ne dusunuyosunuz bu konuda

Maşallah zıp zıp falan benim kız 4bucuk aylık oldu daha dönme de yok tutma da😀 memeyi de 20 günlük olunca emmeye başlamıştı zaten.doktor tembel bu kız demişti😀
Her bebegin gelisimi farkli oluyo 😊
Bizimkiside geceleri uykusunda yuz ustu donuyo artik geceleri uyuyamiyorum korkudan hayir donunce o sekilde uyusa gam yemicem sinirleniyo aglayarak uyaniyo tekrar pispislayip uyutuyorum cok gecmeden yine ayni seyi yapiyo geceleri kisir dongu icerisindeyiz artik 😃

Maşallah ya sizinkiler bizden 20 25 gün büyük tü sanırım 19 şubat benimki arkanızdan geliyoruz oyuncaklarını ayırt etmeye sarılmaya tutup bakmaya başladı çok tatlılar ya zıplama adım atma bilmiyor daha

Ben Sidefer kullanıyorum evet 4 aylıkken başlanıyor bazı doktorlar ek gıdayla başlatıyor.
Vegaferon da olur. İçerikleriyle ilgili şüphen olmasın zarar verecek düzeyde değil demişti doktorumuz. İstersen Sidefer al dedi öyle yaptım.
Kansızlık tedavisinde diğerleri yetersiz kalıyor vegaferon veriyoruz dedi hatta..
Kaç damla peki . Vegaferon 8 demişti bunu da aynı mı kullanayım . Doktoruma sormayacağım sürekli gelin görelim gelin görelim deyip dürüyor covidden haberi yook gbi beyefendinin

selozy selozy örümceğe mi bindireceksin. Çok şaşkın ben şuan. Bacak kaslarına yük bindiği için orantısız kas kullanımı , omuz sırt ve kol kaslarında tembelik . Erken bebelerde ise testis sıkışmasına yol açtığı için kısırlığa kadar sebebiyet verdiği vs . Siz tamamlayın cümleyi. @aymenbalıkçı hocanın instada bu konuda payları var . İnceleyin derim

selozy selozy örümceğe mi bindireceksin. Çok şaşkın ben şuan. Bacak kaslarına yük bindiği için orantısız kas kullanımı , omuz sırt ve kol kaslarında tembelik . Erken bebelerde ise testis sıkışmasına yol açtığı için kısırlığa kadar sebebiyet verdiği vs . Siz tamamlayın cümleyi. @aymenbalıkçı hocanın instada bu konuda payları var . İnceleyin derim
Yok bindirmiyorum binse biner,zamanı geldi dedim, zıpzıptan konuşuyorduk ya.. Zıpzıp da yürüteç de zararlı. Kanguru da zararlı. Herkes öğrendi artık ,bizim zamanımızdaki gibi bebekler gününü yürüteç üstünde geçirmiyor :)
Üstünde kısa süreli durabilir. Bilinçli olduktan sonra her şey denenebilir.

Kaç damla peki . Vegaferon 8 demişti bunu da aynı mı kullanayım . Doktoruma sormayacağım sürekli gelin görelim gelin görelim deyip dürüyor covidden haberi yook gbi beyefendinin
Benim doktor sidefer günde 5 damla ver dedi.4 aylık olunca kontrole götürmedim.mesaj attım sordum. doktor kilosunu sormadan 5 damla dedi

Maşallah ya sizinkiler bizden 20 25 gün büyük tü sanırım 19 şubat benimki arkanızdan geliyoruz oyuncaklarını ayırt etmeye sarılmaya tutup bakmaya başladı çok tatlılar ya zıplama adım atma bilmiyor daha
En büyüğü benimki. Haftaya 6 aylık olacak. Tabi şubat bebeği olacaklardı da erken doğdular.

X