Evet evet kendi zıplıyor görmemezlikten geliyorumBitmeyen bir enerjisi oldugu cok dogruEvde 4 kisiyiz ben kardesim annem babam sirayla hepimizin ustunden geciyo
Normalde kimsenin arkasindan aglamaz dayisina aşık oldu cocuk o odaya girince agiz dolusu gulup ciglik atiyo kucagina almayinca agliyo alana kadar
Biz alistirmadik kendisi koltuk altindan tutunca otomatikman ziplamaya basliyo ve asla durmuyo laz usagi oldugu belli simdiden horon tepmelere basladi
Tutunca bizimkide adim atarak yuruyo ama simdi yuruteci cok onermiyolar siz ne dusunuyosunuz bu konuda
Evet aslinda zipzip 6 ayi dolduran yurutec 8 ayi dolduran bebekler icin zipzip 15 dk gecmeyecek sekilde yurutecte gunde 1 saati gecmeyecek sekilde kullanilirsa zarari olmuyomus bende zipzipta zten cok tutmuyorum kollarimiz yorulunca bi 10 dk biniyo ama ondanda sıkılıyo bi zaman sonraEvet evet kendi zıplıyor görmemezlikten geliyorumoyuna çevirmek isterim ama kollarım dayanmaz.
Maşallah Kaana.
Yürüteçle zıpzıp aynı sebeplerden önerilmyor. Çok çok kısa süreli bindirebilirsin. Artık indirince ağlamalara da başlayacağı için bindirmesen daha iyi :)
Ortalığı yıkar senin oğlan
Evet bebeklerde bu durum normalKızlar bebekletinizin elleri terliyormu hep ıslak ayaklarıda öyle çorap bile ıslanıyor ama soguk
Bizimkisi sadece bezle gezdigi halde komple terliyo hele ki emerken ensesi saci boynu su icinde kaliyo. Corap giydiriyo musunuz halaKızlar bebekletinizin elleri terliyormu hep ıslak ayaklarıda öyle çorap bile ıslanıyor ama soguk
Bizim ilk çocuk oğlan olunca yürüteç almadık ama yürümesine yardımcı olan araç gereçleri vardı onları iterek tutunarak ilerledi. Komşunun zıpzıpı vardı onada 1.5 yaşında binmiştir o vakitte de biraz tontişti zor sığmıştı ama çok sevmişti. Bizim babamız çok azimliydi çocuğu yürütene kadar uğraşmıştı. Kızımız da muhtemelen erken yürüyecek önünde abisi örnek olacağı için.Bitmeyen bir enerjisi oldugu cok dogruEvde 4 kisiyiz ben kardesim annem babam sirayla hepimizin ustunden geciyo
Normalde kimsenin arkasindan aglamaz dayisina aşık oldu cocuk o odaya girince agiz dolusu gulup ciglik atiyo kucagina almayinca agliyo alana kadar
Biz alistirmadik kendisi koltuk altindan tutunca otomatikman ziplamaya basliyo ve asla durmuyo laz usagi oldugu belli simdiden horon tepmelere basladi
Tutunca bizimkide adim atarak yuruyo ama simdi yuruteci cok onermiyolar siz ne dusunuyosunuz bu konuda
Kilosuna göre dikkat et buna kullanmıyorum 6. AYda başlıcaz doktor değiştirdim 5. Ayda beklemişsin 6. Ayı bekle hemogramı var ona göre başlayalım dedi zor bi damla kilosuna göre veriyo demişti odaBenim doktor sidefer günde 5 damla ver dedi.4 aylık olunca kontrole götürmedim.mesaj attım sordum. doktor kilosunu sormadan 5 damla dedi
EL de ayakta terliyo ama çorap ıslanması olmadıKızlar bebekletinizin elleri terliyormu hep ıslak ayaklarıda öyle çorap bile ıslanıyor ama soguk
Evet elleri terliyor ıslak oluyorKızlar bebekletinizin elleri terliyormu hep ıslak ayaklarıda öyle çorap bile ıslanıyor ama soguk
Biogai yi biz kullanıyoruz ama o probiyotik damlası ayrıca gaz damlası da neoclc kullanıyorz daha önceden simplex kullnmştl dr değiştirdi.Metsil kullanıyorduk biz . Metsil ilaç çok gazlı bi bebekse biogai kullan dedi.
Bende izmire geldiğim için kendi doktorumuza msj attım. Burda herkes Bi kan damlası olayına girince noluyoz oldum. Acaba geçmi kalıyorum diye. Doktoru ben kan damlasına ölçümkerine geçen aya göre aldığı kiloya göre başlatıyorum dedi. Burda Bi çocuk doktoruna gidicem artık. İzmirde memnun kaldığınız çocuk doktoru tavsiyelerinizden alırım Bi dalKilosuna göre dikkat et buna kullanmıyorum 6. AYda başlıcaz doktor değiştirdim 5. Ayda beklemişsin 6. Ayı bekle hemogramı var ona göre başlayalım dedi zor bi damla kilosuna göre veriyo demişti oda