2020 Şubat Anneleri

5. Ay bitti bugün itibari ile sabah geçiken göz muanesi sonra rutin kontrol sonra rota aşısı,
Menenjit aşısından hiç bahsetmemişti sorunlu doktorumuz. Kan ilacınada başlatmamıştı 😒
Sabah gidiceğim doktor farklı umarım ilgilidir istediğimi sorup düzgün cevaplar alabilirim memnunda kalırım da doktor aramakla uğraşmam menenjite ne dicek bakalım şu ateş konusunu bilmiyodum gözüm korktu 😞
Biz atlatttık takipte kal calpol ver bide bezle koltuk altı yaptık 37.5 üstüne çıkmadı çok şükür 🙏

Kızlar bexsero şısını yaptıran var mı aranızda? Yada yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben şu ateş olayından çok korkuyorum 🙄
Bugün dr A gittik 1 yaşından sonra da memenjit aşısı olabiliyormuş o zqman yaptırcaz biz çok ateş oluyormuş...
Bende öyle istiyorum ama biz Kocaeli de ikamet ediyoruz doktorumuz geçen yıl bu bölgede 6 aydan küçük 3 bebek ölümü olduğunu söyledi kafam çok karıştı. Eşim yaptırmak istiyor. Bende ateşten korkuyorum sonuçta Allah korusun ateşinde kalıcı hasarları olabiliyor.
Biz yaptırdık çok sıkıntı olmadı korkmayın👍

Günaydın kızlar ❤
Biz sünnet olduk perşembe günü. korktuğum kadar zor değilmiş. ve tavsiyem 6. ayı geçirmeden yaptırın yaptırmayı düşünüyorsanız. büyüdükçe çok çok zor olurmuş cidden. rahat atlattık şükürler olsun.
Geçmiş olsun canım hayırlı da olsun Allah damatlığını da göstersn inşallah🤲🏻😍🙏🏻Bizim de sünnetimiz kaldı daha doğrusu bu virüs ortamında da korktuğum için kaldı 5 aylık şuan aslında yaptırmayı da çok istiyorum özel bir muayene de risk daha az olur sanırım:KK43: of nerden çıktı bu virüs yaa

Elma havuç suyunu doktor mu önerdi?
Sıvı halde değil püre yapıp verirsen daha iyi.
Yoğurt 2-3 hafta yiyeceklere alıştıktan sonra deneniyor. Biz daha yemedik, 5buçuk aylık.
5 aylıkken tadımlara başlamıştık.
Püreye 6. Ayda geçmek istiyorum adım adım ama

Özel Kocaeli hastanesi Yusuf Kuşdal. Oğlum erken doğduğu için 23 gün yoğun bakımda kaldı yoğun bakım doktorumuz Du hala da ona devam ediyoruz. Çok ilgili Bi doktor ne zaman arasam yazsam cevap alıyorum. 38.8 i gördü demişsiniz ben bundan korkuyorum işte. Prematüre olduğu için işitme ve göz testi yaptırdık biz. Ozaman ikisinde de eğer ateşi 38 i görürse bunları tekrar yaptırmanız gerek demişlerdi.
Yusuf beyi tanıyorum çok iyi bir doktordur. Benim bebeğimde 36 haftalık doğdu 3 hafta yoğun bakımda yattı medikalde. Şimdi 5 aylık oldu. Bu arada yakın oturuyoruz sanırım

Doktordan geldim ancada kendime geldim 🤦🏻‍♀
Doktor çok ilgiliydi ölçümlerini falan kendi yaptı severek oynayarak hoşuma gitti genital bölgesine baktı bazen yapışık oluyo dedi oturtmayı denedi tamamdır dedi denemelerini yaptı yani olması gerekde o sanırım diğer doktor aklıma geldikçe deli oluyorum, rota aşısında oynarak yaptı Arya da şapır şupur yedi 😂 ek gıda için liste verdi bugün sebze çorbasıyla başlıcam
menenjiti ben 7. Ayda yapıyorum dedi 7. Aya kaldı 6. Ayda hemogram tahlili var kan ilacını beklemişsin madem 1 ay daha bekle bakalım kan sonuçlarına dedi 20 günd 500 gram almış yinede iyi çünkü mamayıda zorla içiriyorum 6.500 kilo hala minik kız 🤣

Çok iyi yaptırmışsınız. Gelmiş geçmiş olsun. Gözünüz aydın. Sizin iyileşme ve sünnet süreciniz nasıldı peki?
Teşekkür ederim. Sünnet esnasında bacaklarını tuttukları için çok ağladı normalde çok hareketlidir. kısıtlandığı için ağladı. eve geldikten sonra ilk çişini yaparken ağladı ama sonrasında normaldik. sabah akşam krem sürdük birde kağıt bardak kesip koyduk bezi yapışmasın diye. günden güne daha da düzeldi ilk gün çok korktum ne yaptım ben falan dedim ama şuan iyiki yaptırıp kurtuldum diyorum. darısı başınıza 😊

Doktordan geldim ancada kendime geldim 🤦🏻‍♀️
Doktor çok ilgiliydi ölçümlerini falan kendi yaptı severek oynayarak hoşuma gitti genital bölgesine baktı bazen yapışık oluyo dedi oturtmayı denedi tamamdır dedi denemelerini yaptı yani olması gerekde o sanırım diğer doktor aklıma geldikçe deli oluyorum, rota aşısında oynarak yaptı Arya da şapır şupur yedi 😂 ek gıda için liste verdi bugün sebze çorbasıyla başlıcam
menenjiti ben 7. Ayda yapıyorum dedi 7. Aya kaldı 6. Ayda hemogram tahlili var kan ilacını beklemişsin madem 1 ay daha bekle bakalım kan sonuçlarına dedi 20 günd 500 gram almış yinede iyi çünkü mamayıda zorla içiriyorum 6.500 kilo hala minik kız 🤣
Bizde rotanın 2.dozunu yine evde verdik bu sefer ilki gibi ziyan olmadı 🤭 benim oğlumda 6,5 kg kilosu az gibi geliyor değil mi ama aslında hiçte az değil çok normaller. benim 3 çocuğumda tombik olmadı zaten bana o yuzden çok normal geliyor 6,5 kg 😊

Bizde rotanın 2.dozunu yine evde verdik bu sefer ilki gibi ziyan olmadı 🤭 benim oğlumda 6,5 kg kilosu az gibi geliyor değil mi ama aslında hiçte az değil çok normaller. benim 3 çocuğumda tombik olmadı zaten bana o yuzden çok normal geliyor 6,5 kg 😊
Gelmez mii ☺️ ama bencede ya normal şuanlık gelişimi iyi gittiği için takmıyorum bende buna şükür diyelim o zaman ☺️

Alikahya Kavanium da oturuyorum. Siz medikalde kime gidiyorsunuz
ben medikale gitmiyorum, yoğun bakımda orda yattı bebeğim 112 acil götürmüştü orda boş yer varmış o yuzden. Başiskeledeyim ben bana medar ve özel kocaeli çok yakın ama virüs dolayısıyla bizim her ay gittiğimiz bir doktorumuz yok bu ay menenjiti yaptırmak için muayenehanesi olan bir doktora gittim realin orda.

Doktordan geldim ancada kendime geldim 🤦🏻‍♀️
Senin doktorundan bende istiyorum 🤣 biz gidemedik bir türlü eşimle konuşup hastaneye götüreceğim. Bizimki 7,900 oldu valla taşımak mümkün değil yere koyuyorum artık başında nöbetteyiz Deniz ezmesin diye.
Bugün iki çocuğuda koltuğuna koyduk Erzurum’u turladık öykü defne baya uyumluydu etrafı izledi ayna koyduk kendini izledi uyudu. Ama Deniz her zamanki gıcıklıkları ile huysuzlanıp durdu. Konuşmaya iletişim kurmaya özen gösterdim nede olsa arkada baya yol arkadaşı olacağız oda hoşlandı bu durumdan 🤣

ben medikale gitmiyorum, yoğun bakımda orda yattı bebeğim 112 acil götürmüştü orda boş yer varmış o yuzden. Başiskeledeyim ben bana medar ve özel kocaeli çok yakın ama virüs dolayısıyla bizim her ay gittiğimiz bir doktorumuz yok bu ay menenjiti yaptırmak için muayenehanesi olan bir doktora gittim realin orda.
Bizim kardiyoloji doktorumuz realin ordaydı. Özel Kocaeli den çok memnunum ben hiç pandemi hastanesi olmadı orası. Bide gittiğimde de çok dikkatli gidiyoruz çok şükür bişey olmadı 🙏

Senin doktorundan bende istiyorum 🤣 biz gidemedik bir türlü eşimle konuşup hastaneye götüreceğim. Bizimki 7,900 oldu valla taşımak mümkün değil yere koyuyorum artık başında nöbetteyiz Deniz ezmesin diye.
Bugün iki çocuğuda koltuğuna koyduk Erzurum’u turladık öykü defne baya uyumluydu etrafı izledi ayna koyduk kendini izledi uyudu. Ama Deniz her zamanki gıcıklıkları ile huysuzlanıp durdu. Konuşmaya iletişim kurmaya özen gösterdim nede olsa arkada baya yol arkadaşı olacağız oda hoşlandı bu durumdan 🤣
Oy maşallah ben 6500 kiloyu zor taşıyorum 😂 işin zor valla, arya daha 2. AYlık olmadann ardaşımın ikizleri gelmişti 7 8 aylıklardı ağırlardı o zaman dedim eşime biz nasıl taşıcaz büyüdüğünde 🤣
Sen yap alıştırmalarını defnenin şuan ilgisini dışarısı çekiyodur izleye izleye gidersiniz ama oğlunu bilmiyorum 🤣

Teşekkür ederim. Sünnet esnasında bacaklarını tuttukları için çok ağladı normalde çok hareketlidir. kısıtlandığı için ağladı. eve geldikten sonra ilk çişini yaparken ağladı ama sonrasında normaldik. sabah akşam krem sürdük birde kağıt bardak kesip koyduk bezi yapışmasın diye. günden güne daha da düzeldi ilk gün çok korktum ne yaptım ben falan dedim ama şuan iyiki yaptırıp kurtuldum diyorum. darısı başınıza 😊
Amin inşallah❤️

Oy maşallah ben 6500 kiloyu zor taşıyorum 😂 işin zor valla, arya daha 2. AYlık olmadann ardaşımın ikizleri gelmişti 7 8 aylıklardı ağırlardı o zaman dedim eşime biz nasıl taşıcaz büyüdüğünde 🤣
Sen yap alıştırmalarını defnenin şuan ilgisini dışarısı çekiyodur izleye izleye gidersiniz ama oğlunu bilmiyorum 🤣
Taşıyamıyorun Denizde tombikti fıtık olmuş olabilirim. Denizde bazen kucak istiyor onu da taşıyorum . Kız için mama sandalyesinin üzeri çıkabiliyor denizden korumak için bir süre böyle oturtacağım. Oto koltuğunda da baya sakindi Allahım nolur nazar değmesin. Denize yol için tablete zeka oyunları indirdik biraz onlarla meşgul olacağını düşünüyorum arada abur cubur yer. Dışarı bakar.

Eklentiler

• 5612B588-C5E8-42CB-B6B3-AE4B80246DDF.jpeg
    5612B588-C5E8-42CB-B6B3-AE4B80246DDF.jpeg
    152,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 592731B2-D054-4C46-8C1A-4E528EA46CEE.jpeg
    592731B2-D054-4C46-8C1A-4E528EA46CEE.jpeg
    176 KB · Görüntüleme: 62
7500 kg takipteyiz sizi 🤣🤣 dua ediyorum nolur artik yuruyene kadar kilo alma tasiyamiyorum diye 🤣🤣

X