Hangi şehirdesiniz? Ben izmirdeyim. Hastneleri arayıp fiyat alıyorum bugün birini aradım 1200 tl fiyat verdi bşr de sünnet merkezi diye bir yer var orayı araycağım. Sadece sünnet yapılıyor. Evet ürolog ya da cerrah ama çocuk cerrahı olsa daha mı iyi olur sankiÜrologlarda yapıyormuş cnm. Bende bu aralar araştırma sürecindeyim
İzmirdeyim bende. Sünnet kliniğine ulaştım ben. Nakit 1200 kredi kartı 1300 dedi. Demek hemen hemen o aralıkta. Medikal park biraz pahalıdır. Onu da aradım telde fiyat vermiyoruz dedi. Muayene ücreti 269 dedi. İşlem ne kadardır bilmiyorumHangi şehirdesiniz? Ben izmirdeyim. Hastneleri arayıp fiyat alıyorum bugün birini aradım 1200 tl fiyat verdi bşr de sünnet merkezi diye bir yer var orayı araycağım. Sadece sünnet yapılıyor. Evet ürolog ya da cerrah ama çocuk cerrahı olsa daha mı iyi olur sanki
Ben 13 gün önce kocaelide çocuk cerrahı doktorun özel muayenehanesinde lokal anestezili yaptırdım 650 TL. çok temiz bir yerdi hastaneye malum virüs yüzünden gitmeye korktum.Hangi şehirdesiniz? Ben izmirdeyim. Hastneleri arayıp fiyat alıyorum bugün birini aradım 1200 tl fiyat verdi bşr de sünnet merkezi diye bir yer var orayı araycağım. Sadece sünnet yapılıyor. Evet ürolog ya da cerrah ama çocuk cerrahı olsa daha mı iyi olur sanki
bizim de 5 ayımız 13 ünde doldu. menenjit aşısının ilk dozunu bugun yaptırdım bexsero ateş yaptı. 7.ayda hem bexsero hem nimenrix var. 13.ayda da yine ikisi var. evet yaptırmak gerekiyor ama az önce ateşi 38.8 oldu çok panikledim sabaha kadar nöbetçiyim yine başında iyi olsunlar da ben beklerim5. Ay bitti bugün itibari ile sabah geçiken göz muanesi sonra rutin kontrol sonra rota aşısı,
Menenjit aşısından hiç bahsetmemişti sorunlu doktorumuz. Kan ilacınada başlatmamıştı
Sabah gidiceğim doktor farklı umarım ilgilidir istediğimi sorup düzgün cevaplar alabilirim memnunda kalırım da doktor aramakla uğraşmam menenjite ne dicek bakalım şu ateş konusunu bilmiyodum gözüm korktu
bende kocaelideyim doktorunuz kim acaba?Bende öyle istiyorum ama biz Kocaeli de ikamet ediyoruz doktorumuz geçen yıl bu bölgede 6 aydan küçük 3 bebek ölümü olduğunu söyledi kafam çok karıştı. Eşim yaptırmak istiyor. Bende ateşten korkuyorum sonuçta Allah korusun ateşinde kalıcı hasarları olabiliyor.
ölçülerimiz birebir aynı sadece boyumuz 67,5 cm biz 5 ay 3 günlük olduk henüz ek gıdaya başlamadımKilo 6.5 boy 62 baş 41 nasıl sizce 40 haftalık doğdu 4.5 aylığız oturma çalışmaları yapıyoruz ek Gıda için de elma ve havuç suyu birde sebzelere başlıcam arada yoğurt u erteledik alerji yaptı((
Arkadaşalr daha düşük fiyatlar vermişlerdi. Şehir farkıyla sanırım biz 2 katını ödüyoruzİzmirdeyim bende. Sünnet kliniğine ulaştım ben. Nakit 1200 kredi kartı 1300 dedi. Demek hemen hemen o aralıkta. Medikal park biraz pahalıdır. Onu da aradım telde fiyat vermiyoruz dedi. Muayene ücreti 269 dedi. İşlem ne kadardır bilmiyorum
Çok iyi yaptırmışsınız. Gelmiş geçmiş olsun. Gözünüz aydın. Sizin iyileşme ve sünnet süreciniz nasıldı peki?Ben 13 gün önce kocaelide çocuk cerrahı doktorun özel muayenehanesinde lokal anestezili yaptırdım 650 TL. çok temiz bir yerdi hastaneye malum virüs yüzünden gitmeye korktum.
Kıyamam yaaAy Kızlar delircem saat kaç oldu hala uyumadım
Kesinlikle uyuyamıyorum ☹
ağlamak istiyorum
Benim kız uyuyo bugün ilk defa ama ben uyuyamıyorumKıyamam yaaatak haftanızda falan mısınız? 4 hafta süren atağımız vardı dün bitti. Gece uyanmalar kucağımda uyumak istemeler. Sürekli ten tene temas isteği❤ Dilerim gün içinde dinlenmeye fırsat bulursun
İnşallah bu gidiceğinden memnun kalırsın canım. Bende farklı Bi doktor görüşü daha mı alsam diyorum ama bilemedim5. Ay bitti bugün itibari ile sabah geçiken göz muanesi sonra rutin kontrol sonra rota aşısı,
Menenjit aşısından hiç bahsetmemişti sorunlu doktorumuz. Kan ilacınada başlatmamıştı
Sabah gidiceğim doktor farklı umarım ilgilidir istediğimi sorup düzgün cevaplar alabilirim memnunda kalırım da doktor aramakla uğraşmam menenjite ne dicek bakalım şu ateş konusunu bilmiyodum gözüm korktu
Özel Kocaeli hastanesi Yusuf Kuşdal. Oğlum erken doğduğu için 23 gün yoğun bakımda kaldı yoğun bakım doktorumuz Du hala da ona devam ediyoruz. Çok ilgili Bi doktor ne zaman arasam yazsam cevap alıyorum. 38.8 i gördü demişsiniz ben bundan korkuyorum işte. Prematüre olduğu için işitme ve göz testi yaptırdık biz. Ozaman ikisinde de eğer ateşi 38 i görürse bunları tekrar yaptırmanız gerek demişlerdi.bende kocaelideyim doktorunuz kim acaba?
İnşallah geceniz rahat geçmişdir.Bugün kontrole gittik menenjiti sordum ne kadar erken okadar iyi dedi bizde yaptırdık 2 ay sonra 1 dozu daha var .
aşıdan sonra 7 saat sonra 37.6 oldu 1 çay kaşığı calpol verdim arada 37.5 olup düşüyor inşallah yükselmez
Bende korkuyordum ama yaptıracaktım eninde sonunda umarım aşıları sağ sağlam atlatırız bu ay rota yapacam ikisinde aynı anda yapılmasının zararı yok dedi bu ay sonu yaptıracam rotayı da
Galiba catlasin babamizÇığlıkları çok tatlı oluyorseninki önce anne diyecek sanırım
Bizde de durumlar ayni. Uykusu geldiginde yastiga yatirir emzigini verir 2 sallardim hafifce hemen dalardi simdi yastigi gorunce basiyo cigligi ne zaman duzelir bilmiyorum ama biran once duzelse cok iyi olur geceleride surekli cigligi basarak uyaniyo sanki biri onu cimcikliyo uykusunda da uyandiriyo gibiSlm kızlar nasılsınız ya kızım huy degiştirdi sakince uyurdu kendi halinde. şimdi geceleri uyuyamıyor aglıyor devamlı elleri agzında sinir küpü yorulunca anca uyuyor uyuması 3 saati buluyor inşallah geçici bir durumdur
Elma havuç suyunu doktor mu önerdi?Kilo 6.5 boy 62 baş 41 nasıl sizce 40 haftalık doğdu 4.5 aylığız oturma çalışmaları yapıyoruz ek Gıda için de elma ve havuç suyu birde sebzelere başlıcam arada yoğurt u erteledik alerji yaptı((
Çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık azcık mızmızdıİnşallah geceniz rahat geçmişdir.
Evet doktor önerdi sebzeyle başlayın dedi isterseniz arada elma suyu falan verebilirsiniz dediElma havuç suyunu doktor mu önerdi?
Sıvı halde değil püre yapıp verirsen daha iyi.
Yoğurt 2-3 hafta yiyeceklere alıştıktan sonra deneniyor. Biz daha yemedik, 5buçuk aylık.
5 aylıkken tadımlara başlamıştık.