- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 32
Merhabalar canım kusura bakma çok geç gördüm mesajını çok az geldi ve kesildi canım senin şuan ne durumdamerhaba canım. benim de kanamam vardı dün acile gittim kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar. senin iğneden sonra kanaman hemen kesildi mi acaba. yoksa az az mı gelip kesildi.
Anne baba evi gibisi yokNasilsiniz neler yapiyorsunuz kizlaarr
İyi ki gelmisim 2 gunde kendime geldim resmen ve saka gibi ama annemle kavusunca memeler yine taş gibi oldu bana sut yapan en guzel sey annemmis onu anladim
Burasi cok sıcak gerci Rizede de nem boguyordu insani ama İstanbulun guneside cok guzel yakiyo
Burada cogu kisi maskesiz ne yazik ki insanlar salmis kendini sahiller piknik yapan insanlarla dolu.
Vaka sayisi yine 1500 leri buldu bu gidisle bu korona bi 5 sene daha bitmez valla kimse ustune duseni yapmiyo cunku cok rahatlar
Dun gece Kaan Alp uzun bir sureden sonra ilk defa 4 saat sonra emmeye kalkti cok sevindim
Bu arada ben seviniyordum atak haftasi bitti diye ama 40 haftayi baz alarak sayiliyomus bizimkisi 3 hafta once dogdu o zaman suan 19 degil 16. Haftada mi oluyoruz oyleyse eger 3 hafta daha var ataktan ooff yaaa
Herkesin çocuğu incecik geziyor bizimki halen altı çift kat Erzurum’da çöl iklimi var resmen sabah akşam buz gibi öğlen yanıyorsun ama bir o kadarda esintili. Çocuğu olmayanlar için Erzurum iklimi bence güzel. Bizde temmuzda izne gideceğiz tabi vakalar artmazsa . Yollarda iki çocukla ne yapacağız hiç bilmiyorum. Bugün koltuklarını yerleştirip oturdum ortaya. pek konforlu görünmese de mecbur ortada gideceğim.Kaan Alp cok kotu terlemeye basladi ve isilik oluyo yavas yavasemerken uyurken falan boynundan asagi islaniyo yavrum sadece bezle duruyoruz evin icinde arada suya elimi sokup vucuduna suruyorum serinliyo hosuna gidiyo garibimin simdi boyle ise temmuzda ne yapacagiz hic bilmiyorum
Bugün dr A gittik 1 yaşından sonra da memenjit aşısı olabiliyormuş o zqman yaptırcaz biz çok ateş oluyormuş...Kızlar bexsero şısını yaptıran var mı aranızda? Yada yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben şu ateş olayından çok korkuyorum
Bende öyle istiyorum ama biz Kocaeli de ikamet ediyoruz doktorumuz geçen yıl bu bölgede 6 aydan küçük 3 bebek ölümü olduğunu söyledi kafam çok karıştı. Eşim yaptırmak istiyor. Bende ateşten korkuyorum sonuçta Allah korusun ateşinde kalıcı hasarları olabiliyor.Bugün dr A gittik 1 yaşından sonra da memenjit aşısı olabiliyormuş o zqman yaptırcaz biz çok ateş oluyormuş...
AminnAnne baba evi gibisi yokRabbim eksikliklerini göstermesin Biz iyice fenalardayız gece uyku düzeni falan kalmadı gerçekten sabaha kadar beşik sallamaktan sefil oldum
Bu arada sen menenjit aşısını yaptırmış mıydın zeyfcim
1 hafta önce yaptırdık canım biz. Aşıdan 3-4 saat önce yarım ölcek calpol ver dedi doktorumuz bize öyle yaptım aşıdan sonrada huysuzlandı yine calpol verdim. Gece 37.5 kadar çıktı ateşi daha fazla yükselmedi ertesi gün normale döndü zatenKızlar bexsero şısını yaptıran var mı aranızda? Yada yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben şu ateş olayından çok korkuyorum
Dış gebelik benim canım malesefMerhabalar canım kusura bakma çok geç gördüm mesajını çok az geldi ve kesildi canım senin şuan ne durumda
Bizimki konuşmaya hevesli yere pike serip üzerine bıraktım dönmeye çalışıyor oyuncaklara ulaşmaya çalışıyor. Hemde kucakta dura dura hareket etmez oldu tombik birşey oldu azıcık hareket etsin de zayıflasınÇok tatlı sesler çıkarıyor. Adıyla sesleniyorum benim tarafıma bakıyor konuşanı takip edip baya gülüyor. Çok farkında bir bebek iki çocuğum arasında gerçekten fark var. Belki cinsiyet faktörü devreye giriyor bilmiyorum. Deniz hala seslensek bakmaz. Gel çikolata var desem koşa koşa gelir uyanık
Çığlıkları çok tatlı oluyorBizimkisi 3. Ayindan beri aglarken an nii diyo
Onun haricinde keyifliyse surekli sesler cikariyor konusmaya cok hevesli otur karsisina sohbet et hic sıkılmadan dinliyo ve cevap veriyo, yeni bir ciglik sekli kesfetti bir de gulmeyle karisik ciglik atiyo ve hosuna gidiyo
Yok daha heceleme yok. aahhuuyee filan diyor. Ama çok konuşuyor :)
Bu ay ayaklarıyla oynamaya, dönmeye ve uzatılanı tek hamlede tutabilmeye başladı.
Hayırlı olsunGünaydın kızlar ❤
Biz sünnet olduk perşembe günü. korktuğum kadar zor değilmiş. ve tavsiyem 6. ayı geçirmeden yaptırın yaptırmayı düşünüyorsanız. büyüdükçe çok çok zor olurmuş cidden. rahat atlattık şükürler olsun.
Geçmiş olsun bir daha gelmesinGaliba bizde atak denilen şeylerden yaşıyoruz bugün itibari ile çok huysuz uyumak emmek hiçbirşey yapmak istemiyor. Eşim yanlışlıkla külot bez almış giydirmek bir işkencebirde Kızlar sıcağı sever derler bizimki kıyafetleri çıkarınca rahatlıyor.
Depremleri bizde hissediyoruz hemde baya iki gündür sallanıyoruz. İkincisine tuvalette yakalandım şaka gibiydi herşey gidip gidip geldi. Ben geçmesini bekledim kaçmaya çalışmadım. İstesem de kaçamazdımAllah korusun ya evladın olunca ekstra endişelerin artıyor.
Ürologlarda yapıyormuş cnm. Bende bu aralar araştırma sürecindeyimKızlar sünnet yaptıran anneler sünneti illa çocuk cerrahının mı yapması gerekiyor? Bilemdiğim için soruyorum. Hastaneleri arayıp fiyat ve bilgi alıyorumda. İstemem gereken bir şey var mı bileyim.