Canım çok geçmiş olsun bizde kızımı 1 aylıkken yataktan düşürmüştük seni çok iyi anlayabiliyorum ama hep derler ya onları melekler koruyo diye gerçekten doğru bişey olmamıştır inş. Takipte ol yine de ama üzme kendini insan bir kere başına gelince herşeye 10 kat daha fazla dikkat ediyorYa kızlar moralim çok bozuk annemle görüntülü konulurken telefonu kızımın yüzüne düşürdüm yakından görmek istemişti. Çık kötü agladı zor sustu şidide emerken uyudu şişme morluk yok ama hiç bu kadar kötü aglamamıştı sesi kısıldı öyle yani bir şey olurmuki
Ya bunları sen mi ördün çok güzellerBu arada kızıma bebek ördümEki Görüntüle 2642732 nasıl..
Cok seker olmuslarrBu arada kızıma bebek ördümEki Görüntüle 2642732 nasıl..
Bizde gaza geldik yatar pozisyonda oturttuk pek sevmedi ama otursa ne rahatlık olur.Gunaydinlarr
2. Kez kahvaltida sandalyesine oturtuyorum yari yatik sekilde bu sefer pusetin ic sungerlerini koydum icine yumus yumus oturdu bas kismini tepinmekten indirdi tabi o baska
Yaaa nasıl mıııı çok güzel olmuşşşBu arada kızıma bebek ördümEki Görüntüle 2642732 nasıl..
Bizimkisi bayiliyo tam oturtsam daha cok sevecekBizde gaza geldik yatar pozisyonda oturttuk pek sevmedi ama otursa ne rahatlık olur.
Benim kız kucakçı oldu. Hemde kaidesi kuralı da var. Yüzü dışa dönük,anne ayakta ,sabit durmayacakBizimkisi bayiliyo tam oturtsam daha cok sevecek
Sağol cnm iyiyim çok şükür bebişimde iyi bu ara birzcık huzursuz 4. ay aşısından OlabilirYEKTA61 nasılsın
Biz iyiyiz sizi sormaliİyi geceler hatunlar nasılsınız bebişleriniz ve hepiniz iyisinizdir inşallah
bunlari ormek cok zor vallahi helal olsun.benim kayinvalide oruyor .ona hesap acicam instagramdan valla.hemde dogal organik ip olmasi guzel,en guzel uyku arkadasi bunlar. peluslar cok cok zararliBu arada kızıma bebek ördümEki Görüntüle 2642732 nasıl..
Mama sandalyesi tavsiyeniz var mı kızlar?
Ben yazdım sandımBenim kız kucakçı oldu. Hemde kaidesi kuralı da var. Yüzü dışa dönük,anne ayakta ,sabit durmayacakyatmayı hiç sevmiyor bas bas bağırıyor . Kahvaltı yaparken oturtacağım deneyince anladım bizimki tam oturtmuyor.
Teşekkürler bie bakıyım onaikea antilop , en basit hafif ve kullanisli model
Ben güvenip almadım ama baya alıp kullanan var. Deniz çok hareketli ve kiloloydu. Sandalyeyi sallıyordu sürekli. Ben joie multiply kullanıyorum.ikea antilop , en basit hafif ve kullanisli model