- 18 Ekim 2018
- 234
- 291
- 30
Uygulamanın adı nedir çok güzelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulamanın adı nedir çok güzelmiş
Bebek bakimiUygulamanın adı nedir çok güzelmiş
Ayy bizim oğlanda bugün öyleydi sabah 7 de bi uyandı en uzun 15 dk uyudu toplasan 2 saat etmedi ben soğuk suda içmiyorum canım bence huyları değişiyor yavaş yavaş bugün bizim 3. Ayı bitti bebişin 4 e giriş yaptık. Senin ki nekadarlıkBenim kız dünden beri fena huysuz. Uykuya dalmıyor ağlayarak uyanıyor
Uykusuzluktan bayılacağım valla
Arkadaşım soğuk sudan olabileceğini söyledi
Birkaç gündür içmeye başladım normalde normal su içerim. olabilir mi acaba soğuk sudan ?
Siz de içiyorsunuzdr diye düşünüyorum
Ayy ona dikkat etmek lazım bende hep kontrol ediyorum elinde bileğinde saç var mı diye. Kestir bakalım olursa bana da söyle bende kestircemEvet evde hep toplu duştan sonrada üzerimdekileri eşime toplatıyorum Aryayı kucağıma aldığımda ya eli yada üzerinde saçlar oluyo dikkat ediyorum sürekli,
Bende bende kız kardeşimle denk gelirsek saç kesme makinaları var ya kuaförlerde kesiyo onunla belki biraz kestiririm sonrada düzelttirim doğumu bekleyelim lohusalık virüs derken çok uzadı
20 Ocak doğumluyuz. Saat 12 yi geçtiğine göre 4 aylığız güzel huylar öğrensinler ya böyle değilAyy bizim oğlanda bugün öyleydi sabah 7 de bi uyandı en uzun 15 dk uyudu toplasan 2 saat etmedi ben soğuk suda içmiyorum canım bence huyları değişiyor yavaş yavaş bugün bizim 3. Ayı bitti bebişin 4 e giriş yaptık. Senin ki nekadarlık
Tam 1 ay varmış aramızda bizimde 19 şubat Öğrencekler inşallahhh20 Ocak doğumluyuz. Saat 12 yi geçtiğine göre 4 aylığız güzel huylar öğrensinler ya böyle değil
Bizim 22 şubat . 3 gün var aramızda . Gelişimleri benzer olmalıTam 1 ay varmış aramızda bizimde 19 şubat☺ Öğrencekler inşallahhh
Evet canım benzerdir muhtemelenBizim 22 şubat . 3 gün var aramızda . Gelişimleri benzer olmalı
O zaman 3 aylık olmuyor mu sizinkiTam 1 ay varmış aramızda bizimde 19 şubat☺ Öğrencekler inşallahhh
Aynen canım 3 bitti işte 4 e girdikO zaman 3 aylık olmuyor mu sizinki
Bizimkide sürekli oturmak istiyor ellerinden tutup kaldırıyoruz yatınca ağlıyor yüzüstü yatırıyorum ama daha ellerini kollarını kullanıp kaldıramıyor kendini ve sürekli bir emme halinde oluyor yüzüstü yatarken doyuramadık çocuğu bizimki de 3 ay 1 günlükMerhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. Nasılsınız nasıl gidiyor bebisler neler yapmaya başladılar. Biz 3 ay 3 günlük olduk, dönmek için çabalıyoruz, sizde neler var
Benimkide yatmayı sevmiyor. Ya oturacak, ya kucakta gezecekAynen canım 3 bitti işte 4 e girdik☺
Bizimkide sürekli oturmak istiyor ellerinden tutup kaldırıyoruz yatınca ağlıyor yüzüstü yatırıyorum ama daha ellerini kollarını kullanıp kaldıramıyor kendini ve sürekli bir emme halinde oluyor yüzüstü yatarken doyuramadık çocuğu bizimki de 3 ay 1 günlük
Ya cekebilirsen bi damaklarinin resmini cekebilir misin ? Bizimki de surekli salya kusuyo her gun 3 4 kere kiyafet degistiriyoruz yakalik takiyorum beyefendi onuda 2 dk da batiriyo yetismiyo hicbir sey bir de bu aralar reflusu azdi galiba eger 2 kere gaz cikarirsa emdikten sonra 3.de muhakkak kusuyo peynir kesigi gibiKızlar günaydın. Dün gece kızı uyutamadım bir türlü geç yattı halen uyuyor. Ağrı kesici vereceğim artık dişleri çok hassas. Denizde 8gibi uyandı. Kreşler açık olsaydı Deniz kreşe biz uykuya nasıl uykum var gözlerim kapanıyor.
Oo bizimkisi artik yerde adim atmayi kesfettigi icin oturmak dahi istemiyo yere koyuyoruz koltuk altindan tutuyoruz bildigin adim ata ata gidiyo suan yurutece oturtsam evi tavaf edecek o durumdaBenimkide yatmayı sevmiyor. Ya oturacak, ya kucakta gezecek
Bu canim :)Zeyf bebek bakımı yazınca bu oyun çıkıyor , uygulamanın görseli nasıldı atabilir misin
İ phone da bi arkadas daha bakmisti onda da cikmamisti canim ondan cikmiyo olabilir sizin magazada yok sanirim bu uygulama :)Zeyf bebek bakımı yazınca bu oyun çıkıyor , uygulamanın görseli nasıldı atabilir misin
Benim kız dünden beri fena huysuz. Uykuya dalmıyor ağlayarak uyanıyor
Uykusuzluktan bayılacağım valla
Arkadaşım soğuk sudan olabileceğini söyledi
Birkaç gündür içmeye başladım normalde normal su içerim. olabilir mi acaba soğuk sudan ?
Siz de içiyorsunuzdr diye düşünüyorum