- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 32
sanirim belki gecer ümit dünyasıKiiizzz ne diyonn senn benim vucudum sut gibi bembeyaz suan o kahve cizgi o kadar kotu o kadar abes duruyo kii boyle mi kalacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanirim belki gecer ümit dünyasıKiiizzz ne diyonn senn benim vucudum sut gibi bembeyaz suan o kahve cizgi o kadar kotu o kadar abes duruyo kii boyle mi kalacak
Bendede aynı sorun vardı emip emip sinirleniyodu 10 kere çekiyordu göğsümün ucunu Benim göğüs uçları biraz küçük zorla emziriyordum sürekli cuk cuk ediyodu tutamıyordu bende 1 haftadır çareyi yatarak emzirmede buldum güzel emiyo kucakta hiç istemiyor ama küçük kızımda yatarak emerdi kulağında iltihap olmuştu yatarak emzirmek iyi değil doktor kucakta emzir demişti kucaktada emmiyo napcamı şaşırdımselozy bide gece yatagina yatirip emziriyorum bende yanina uzanip oyle emziriyorum o zaman hic aglamiyor uykuya daliyor o zaman da tazyikli geliyor ama onu emiyor aglamiyor
Evet yatarak emzirmeyi bizim doktorumuz da önermeedi. Benim bahsettiğim yarı yatar şekilde. Yine sırt üstü,yan değil.Bendede aynı sorun vardı emip emip sinirleniyodu 10 kere çekiyordu göğsümün ucunu Benim göğüs uçları biraz küçük zorla emziriyordum sürekli cuk cuk ediyodu tutamıyordu bende 1 haftadır çareyi yatarak emzirmede buldum güzel emiyo kucakta hiç istemiyor ama küçük kızımda yatarak emerdi kulağında iltihap olmuştu yatarak emzirmek iyi değil doktor kucakta emzir demişti kucaktada emmiyo napcamı şaşırdım
Bilemedim ki. Ben her beslenme öncesi altını alıyorum her seferinde çişli oluyor. Yani günde 7-8 bez ediyor. Her gün kaka yapmıyor.Kızlar bezini saydım tek meme emdiği gün 5 bez mama verdiğim gün yani bugün 6 bez değiştirdim. Mama sadece 1 kere 50 Cc verdim. Bezlerin 3 tanesi kakalı 3 tanesi ile sadece Çişli idi.Şimdi doyuyor mu demek oluyor bu
Günaydınlar
Kızım bugün 6 saat uyudu emmek için uyanmadı ben kalktım ondan önce kalkıcağını anladım bekledim uyandı emzidim falan derken uykusun arasında çok az emdi daldı yartırdım gaz falan derken uyandı bu sırada ben diğer gögsümü sağdım 60 cc çıktı galiba bu az demek
Sonra aynı gögüsten devam ettik 60 cc de içti bi güzel sonra sağdığım gögüse devam ettik biraz emdi uyku moduna girdi sonra gazını alıyım derken kaka yaptı falan derken uyutuyorum şuan,
Doymuyo olsa 6 saat uyurmu ? Hatta 6 bucuk
Süt az geliyo farkındayım dereotu ve meşhur bozayı bulursam denicem,
Günde 1 veya 2 kez mama vermeyi düşünüyorum takviye olur en azından evde bulunur,
hippin combiotic olanımi sindirimi kolaydı sanki böyle bi konuşma geçmişti daha önce,
Aylar önce Zeyf süt bitermi konusu olmuştu hayretle süt nasıl biter diye düşünmüştüm hani emdikçe gelen bişey diye düşünüyodum ben evet bitiyomuş bakıyorum emdikten sonra süt gelmiyo,
Böyle yani umarım artar sütümde kızıma yetebilirim
Benim de göğüs ucum çok az silikon uç kullanıyorum 3aydir böyle emziriyourum denebilirsiniz. Çok rahat ettim gerçektenBendede aynı sorun vardı emip emip sinirleniyodu 10 kere çekiyordu göğsümün ucunu Benim göğüs uçları biraz küçük zorla emziriyordum sürekli cuk cuk ediyodu tutamıyordu bende 1 haftadır çareyi yatarak emzirmede buldum güzel emiyo kucakta hiç istemiyor ama küçük kızımda yatarak emerdi kulağında iltihap olmuştu yatarak emzirmek iyi değil doktor kucakta emzir demişti kucaktada emmiyo napcamı şaşırdım
AynıCc ve ml farklı mı aynı mibiberonun üzerinde ml yazıyorda
İlgi istiyor dikkat çekmeye çalışıyorKızlar şu an o kadar sinirliyim ki sabahtan beri bir fincan kahve içmenin hayalini kuruyorum denizi uyuttum yaptım tam oturdum eşim kız kaka yaptı diyor bana temizletene kadar uğraştı zaten denizinkini de ben temizledim akşama kadar kahve buz gibi oldu sonra emzirdim üzerime kustu. Çocuk kustu diyorum kıçını kaldırıp gelmiyor ya. Barışmak için bana çelme takıyor ağzıma geleni verdim küstük. Gerçekten çok yoruldum ya evlilik stresi çocuklar kaldıramıyorum galiba eşimin benim üzerimde otorite kurmaya çalışması beni eleştirip kendini övmesinden gına geldi. Severek evlensen de bazen anlaşamıyorsun işte
Tabi gözetim altında günde bikaç kez yüz üstü yatır ki çabalasın kasları gelişsin.Fiziksel gelişimleri nasıl Kızlar başlarını tutabiliyorlar mı birde yüzüstü yatırılır mı
Bizim cok acelemiz var kendini yattigi yerden yariya kadar kaldiriyo kucagimizdayken bildigin şaha kalkiyoFiziksel gelişimleri nasıl Kızlar başlarını tutabiliyorlar mı birde yüzüstü yatırılır mı
Bizim cok acelemiz var kendini yattigi yerden yariya kadar kaldiriyo kucagimizdayken bildigin şaha kalkiyo
Ellerini tutar tutmaz hoopp ayakta masaAllah diyim biraksan suan oturur 3 ay sonra yurur o durumda niye bu kadar aceleci anlamiyorum dogumuyla basladi oylede devam ediyo. Sanirim dislerimizde cikiyo alt damaginda 2 tane beyazlik gordum surekli salya kusuyo zaten yani tukurmuyo bildigin tukurukleriyle kusuyo salyasi agzina fazla geliyo sanirim ondan.
Yuz ustu yatirmak omurilik ve boyun kaslari icin cok faydali gun icerisinde yanindayken yatir hemde gazi varsa daha rahat cikariyolar.
Tabi gözetim altında günde bikaç kez yüz üstü yatır ki çabalasın kasları gelişsin.
Bizim cok acelemiz var kendini yattigi yerden yariya kadar kaldiriyo kucagimizdayken bildigin şaha kalkiyo
Ellerini tutar tutmaz hoopp ayakta masaAllah diyim biraksan suan oturur 3 ay sonra yurur o durumda niye bu kadar aceleci anlamiyorum dogumuyla basladi oylede devam ediyo. Sanirim dislerimizde cikiyo alt damaginda 2 tane beyazlik gordum surekli salya kusuyo zaten yani tukurmuyo bildigin tukurukleriyle kusuyo salyasi agzina fazla geliyo sanirim ondan.
Yuz ustu yatirmak omurilik ve boyun kaslari icin cok faydali gun icerisinde yanindayken yatir hemde gazi varsa daha rahat cikariyolar.
bizimki de öyle karnımda nasıl hareketliyse aynısı gerçekten tekmeleri nasıl durmuysorsa hala öyleBizim cok acelemiz var kendini yattigi yerden yariya kadar kaldiriyo kucagimizdayken bildigin şaha kalkiyo
Yatir canim annem burdayken biz 40inin icinde basladik yatirmaya o zaman minnakti bir seyden haberi yoktu gıkı cikmiyodu ama suan 5 dk o pozisyonda zor duruyo sevmiyo esim uyku oncesi yatiriyo bi 5 dk debeleniyo sonra bana veriyo yordum bak nasil uyucak simdi al diyodaha önce hiç yüzüstü yatırmadım o yüzden biraz tereddütlüyüm bu hafta deneyeyim 3Ay bitmiş oluyor hem ☺
Canım geç bile kalmışsın. Ben de yatırıyorum daha küçükken öyle uyuduğu dahi oluyodu. Ama pek sevmiyo şimdi mızırdanınca alıyorum:)daha önce hiç yüzüstü yatırmadım o yüzden biraz tereddütlüyüm bu hafta deneyeyim 3Ay bitmiş oluyor hem ☺
Çiş 2 tanesi azdı bi tanesi hafif ağırdı bezinneyse eşim bugün tartı getirecek o zaman net bir şekilde anlarımBilemedim ki. Ben her beslenme öncesi altını alıyorum her seferinde çişli oluyor. Yani günde 7-8 bez ediyor. Her gün kaka yapmıyor.
Sen çiş göstergesine bakıp mı alıyorsun?
Hiç altını açtığında kuru ya da az çişli olduğu oluyor mu? Bence az yapsa anlarsın hem ikinci bebekti diimi?
Zeyf yaa esine cok güldümYatir canim annem burdayken biz 40inin icinde basladik yatirmaya o zaman minnakti bir seyden haberi yoktu gıkı cikmiyodu ama suan 5 dk o pozisyonda zor duruyo sevmiyo esim uyku oncesi yatiriyo bi 5 dk debeleniyo sonra bana veriyo yordum bak nasil uyucak simdi al diyo
Benide gulduruyo sagolsun bazende gicik ediyoZeyf yaa esine cok güldüm