Bizde öyle kızım da emmeyi çok seviyodu emziğe alıştı bu kadar sık olmamaya başladı gaz sancıları oluyodu bu yüzden sürekli, ama artık atlattık çok şükür,Benimkisi aksam uzun uykuya dalisinda 4 saat uyuyo onun haricinde 2 saatte bir emmeye kalkiyo cunku uyku sersemine emerken uyuya kaliyo surekli. Gunduz 3 saat kuralina hicbir zaman uyamadik dogdugundan beri ne zaman isterse o zaman veriyorum bi kere gazdan acillik olmustuk lavman yapildi o zaman 2 saat zar zor bekletiyodum ama simdi yine ne zaman isterse o zaman veriyorum kendini memede mutlu hissediyo orada rahatliyo bende ona ayak uyduruyorum napayim isteyincede vermezsem kendimi suclu hissediyorum. Gece o kadar cok uyudugu icin belkide sutunde azalma olabilir cunku gece emzirmesi sut uretimini daha da arttiriyomus bi yazida denk gelmistim. Gece emmeye kalkmasa bile sen 3 saat sonra sagmak icin uyan dolaba at 1 hafta dene bakalim bu sekilde belki artmasina fayda saglar
Uyku sersemi az emiyolar evet bizde aynı şey oluyo dalıyo bu sefer çabuk açıyo uyanıyo, gece sağmayıda bi deneyim o zaman