2020 Şubat Anneleri

İyi akşamlar kızlar, sizlerebi sorum olacak. Benim kızım meme emerken 2 yudum alıp kendini geri çekiyor ağlıyor. Tekrar veriyorum yine 2 yudum emip ağlıyor. Sizin bebisler de mi böyle?
Neden böyle yapıyor bi bilgisi olan var mı acaba
kendini cekip tekrar emerken hava yutuor olabilir, oyuzden tekrar emmek rahatsizlik veriyordur ,gazini cikarip tekrar emzirmeyi dene

Kontrol süremize 20 gün var hemen hemen bende başlamak istemiyorum mamaya,
Tazyikli gelen süt hemen bitmez canım öyle moralini yüksek tutmaya çalış belki regl dönemin falandır etkilemiştir yinede ye süt yapan şeyler ben yemedim bin pişmanım bugün dereotunu denicem hiç sevmem nasıl yicem bilmiyorum 🤣
Lohusa serbeti
Humana still tea
Bol su
Kuru uzum
Kuru dut
Yulafli musli
Tahin
Pekmez
Petibor biskuvi
Bir oturusta hepsini yiyip ictim saka gibiydi ama gece dolan memelerim yumusacikti :KK43: ay donem donem oluyo bana boyle sinirlerim cok bozuluyo

Kontrol süremize 20 gün var hemen hemen bende başlamak istemiyorum mamaya,
Tazyikli gelen süt hemen bitmez canım öyle moralini yüksek tutmaya çalış belki regl dönemin falandır etkilemiştir yinede ye süt yapan şeyler ben yemedim bin pişmanım bugün dereotunu denicem hiç sevmem nasıl yicem bilmiyorum 🤣
Dereotlu peynirli omlet yapabilirsin sade yiyemiyosan ya da yerken burnunu kapat kokusunu alma hemen cigne yut arkasindanda 2 bardak su ic bir de boyle dene bakalim

Lohusa serbeti
Humana still tea
Bol su
Kuru uzum
Kuru dut
Yulafli musli
Tahin
Pekmez
Petibor biskuvi
Bir oturusta hepsini yiyip ictim saka gibiydi ama gece dolan memelerim yumusacikti :KK43: ay donem donem oluyo bana boyle sinirlerim cok bozuluyo
Düzelir morallll 👍🏽
Yulafı nerden bulucam tadı güzel değilmiş nasıl yiyiyodun canım sen

Dereotlu peynirli omlet yapabilirsin sade yiyemiyosan ya da yerken burnunu kapat kokusunu alma hemen cigne yut arkasindanda 2 bardak su ic bir de boyle dene bakalim
Denemedim ki hiç 🙄 sadece poğaçasını seviyorum,
Ama el mahkum ay yok omlete olmaz o ben sade limonlu falan yiyeyim bi hışımda üzerinede su yarım demet çok mu olur 🥴

Düzelir morallll 👍🏽
Yulafı nerden bulucam tadı güzel değilmiş nasıl yiyiyodun canım sen
Ben bunu yiyorum bi de bunun sadesi var ondan da aliyorum arada matketlerde satiliyor oyle cok tadi olan bir sey degil. Kimisi sutle yiyo ama sut gaz yaptigi icin ben meyve karisimiyla yiyorum efso oluyo ama kilo yapti 1 kg almisim 🙈 cilek (o da sut yapiyo ) nar kuru dut tahin pekmez musli bir kasede karistiriyorum o sekilde yiyorum hepsi sut yapan besinler cok guzel tadi oluyo guzelde kilo yapiyo 😂

Eklentiler

• P_20200427_113136_vHDR_Auto.jpg
    P_20200427_113136_vHDR_Auto.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 14
Denemedim ki hiç 🙄 sadece poğaçasını seviyorum,
Ama el mahkum ay yok omlete olmaz o ben sade limonlu falan yiyeyim bi hışımda üzerinede su yarım demet çok mu olur 🥴
Bir kerede yarim demet cok olur gun icerisinde bolerek ye canim 1 demette bayagi bir sap oluyo cunku

Ben bunu yiyorum bi de bunun sadesi var ondan da aliyorum arada matketlerde satiliyor oyle cok tadi olan bir sey degil. Kimisi sutle yiyo ama sut gaz yaptigi icin ben meyve karisimiyla yiyorum efso oluyo ama kilo yapti 1 kg almisim 🙈 cilek (o da sut yapiyo ) nar kuru dut tahin pekmez musli bir kasede karistiriyorum o sekilde yiyorum hepsi sut yapan besinler cok guzel tadi oluyo guzelde kilo yapiyo 😂
Sadesinden meyve karışımlısı daha iyiydir umarım bulurum buralarda çok uğraştırmaz tahin pekmez yemeğe başladım bende o zaten başlıca kilo sebebi 🤣 kuru dut ve kuru üzümüde denicem 👍🏽
Petiböt le tahin pekmezde güzel olur sanki 😒🤣

Ben sabahları petibör yiyorum süt yaptığını duymamıştım. Sabah enerjisiyle beni bi saniye bırakmıyor açlıktan ölüyorum. Ben de yanıma petibörle kuru incir süt alıyorum. Onunla konuşurken yiyorum sabah kahvaltım bu :)
İncir de süt yapar demek bilmeden kombo yapıyormuşum

Sadesinden meyve karışımlısı daha iyiydir umarım bulurum buralarda çok uğraştırmaz tahin pekmez yemeğe başladım bende o zaten başlıca kilo sebebi 🤣 kuru dut ve kuru üzümüde denicem 👍🏽
Petiböt le tahin pekmezde güzel olur sanki 😒🤣
Evet hepside kilo yapiyo 😂 su ek gidalar baslasin diyete girecegim hayatimda bekarken 50yi gormeyen ben suan 56 olmusum :KK12: evlendigim kiloya 48e geri donecegim kafaya koydum 😀

Ben sabahları petibör yiyorum süt yaptığını duymamıştım. Sabah enerjisiyle beni bi saniye bırakmıyor açlıktan ölüyorum. Ben de yanıma petibörle kuru incir süt alıyorum. Onunla konuşurken yiyorum sabah kahvaltım bu :)
İncir de süt yapar demek bilmeden kombo yapıyormuşum
Bende gecen gun nette bakarken gordum yiyipte sutu cogalanlar olmus hatta bir kisi dogum yapinca hastanede kahvaltima cayla petibor getirmislerdi bende begenmemistim boyle kahvaltimi olur diye demek ki sut yaptigi icin yazmisti. Kuru incirin kurunu yapmistim havucla birlikte ayy o ne taddi oyle istifra ediyodum az daha doktum icemedim 🤢 geriye kalan kurusuda duruyo bende incir sevmiyorum o da sut yapiyo onu da yiyeyim bari 😩 dogumdan sonra hicbir sey yapmadan aldigim kilolarin 8700u 10 gunde kendiliginden gitmisti simdi sut yapsin diye yedikce kilo almisim cok sinir bozucu ama suanlik takmiyorum :olamaz:

Oturunca
Yemek yerken
Yastiga kafani koyunca
Bunlar sensorlu anacim istemiyolar bunlari yapmamizi 😀

Aynen ya yemek saatini hiç kaçırmıyor . birde onun bir boy büyüğü var beni deli ediyor .eşim alışverişe gitti en azından evden uzaklaşıyor ben çıkmak isteyince ben götürürüm diyor. Ay bir uzaklaşın diyorum 🤣 kendimle başbaşa kalmak istiyorum. Bazen arabaya gidip amacsızca oturmak istiyorum da komşulardan utanıyorum 🤣🤣🤣[/QUOTE]

Günaydınlar 😌
Kızım bugün 6 saat uyudu emmek için uyanmadı ben kalktım ondan önce kalkıcağını anladım bekledim uyandı emzidim falan derken uykusun arasında çok az emdi daldı yartırdım gaz falan derken uyandı bu sırada ben diğer gögsümü sağdım 60 cc çıktı 🥴 galiba bu az demek 😞
Sonra aynı gögüsten devam ettik 60 cc de içti bi güzel sonra sağdığım gögüse devam ettik biraz emdi uyku moduna girdi sonra gazını alıyım derken kaka yaptı falan derken uyutuyorum şuan,
Doymuyo olsa 6 saat uyurmu ? Hatta 6 bucuk
Süt az geliyo farkındayım dereotu ve meşhur bozayı bulursam denicem,
Günde 1 veya 2 kez mama vermeyi düşünüyorum takviye olur en azından evde bulunur,
hippin combiotic olanımi sindirimi kolaydı sanki böyle bi konuşma geçmişti daha önce,
Aylar önce Zeyf Zeyf süt bitermi konusu olmuştu hayretle süt nasıl biter diye düşünmüştüm hani emdikçe gelen bişey diye düşünüyodum ben evet bitiyomuş bakıyorum emdikten sonra süt gelmiyo,
Böyle yani umarım artar sütümde kızıma yetebilirim
Tahin ve pekmezi karıştırıp sabah akşam 2 kaşık tüketmek de ise yarıyor sanırım. Dün ben yaptık her öğün 2 tatlı kaşığı yedim maşallah sabaha kadar üstüm sırılsıklam olmuştu. Birkaç gün daha deneyeceğim. Tabi günlük dereotu yemeyi ve su içmeyi de ihmal etmemek gerek.

Bende gecen gun nette bakarken gordum yiyipte sutu cogalanlar olmus hatta bir kisi dogum yapinca hastanede kahvaltima cayla petibor getirmislerdi bende begenmemistim boyle kahvaltimi olur diye demek ki sut yaptigi icin yazmisti. Kuru incirin kurunu yapmistim havucla birlikte ayy o ne taddi oyle istifra ediyodum az daha doktum icemedim 🤢 geriye kalan kurusuda duruyo bende incir sevmiyorum o da sut yapiyo onu da yiyeyim bari 😩 dogumdan sonra hicbir sey yapmadan aldigim kilolarin 8700u 10 gunde kendiliginden gitmisti simdi sut yapsin diye yedikce kilo almisim cok sinir bozucu ama suanlik takmiyorum :olamaz:
Evet doğru demiş diyen banada hastanede getirmişlerdi tatlı niyetine 😂 demek ondan mış vay be

İyi akşamlar kızlar, sizlerebi sorum olacak. Benim kızım meme emerken 2 yudum alıp kendini geri çekiyor ağlıyor. Tekrar veriyorum yine 2 yudum emip ağlıyor. Sizin bebisler de mi böyle?
Neden böyle yapıyor bi bilgisi olan var mı acaba
Karnina masaj yaptim daha çok agladi kivrandi gazdan galiba, ama gaz damlasi kullaniyrm baska napabilirim ki
Canım gazdan yapıyor olabilir bazen benimkide yapıyor ayaklarını karnına doğru çekip ağlıyor öyle anlıyorum gazı olduğunu ben gün içerisinde yüzüstü yatırıyorum o da gazının çıkmasına yardımcı oluyor dene istersen
Lohusa serbeti
Humana still tea
Bol su
Kuru uzum
Kuru dut
Yulafli musli
Tahin
Pekmez
Petibor biskuvi
Evet hepside kilo yapiyo 😂 su ek gidalar baslasin diyete girecegim hayatimda bekarken 50yi gormeyen ben suan 56 olmusum :KK12: evlendigim kiloya 48e geri donecegim kafaya koydum 😀
Benimde göğüslerim çok sert olmuyo ancak uzun süre uyursam sertleşiyo ama hiç takıntı yapmıyorum sütüm yetiyor mu diye çünkü taksam daha çok azalcak biliyorum. Yememe içmeme de dikkat etmiyorum herşeyi yiyorum çok şükür öyle kolik derecesinde gazlı bi bebek değil. Ama sanırım süt yapsın diye senin saydıklarından denesem fena olmuycak 😊
Hamile kaldığımda 49dum bende 59 60 gibi doğuma girdim şuan yine 51e düşmüşüm. Benim derdim kilo ile değilde göbek kısmıma sinir oluyorum eskisi gibi sıkı değil doğal olarak daha da 2 ay oldu doğum yapalı ne zaman sıkılaşır eski haline döner merak ediyorum. Bi süre daha dönmezse spora başlıcam bende 😊

Karnina masaj yaptim daha çok agladi kivrandi gazdan galiba, ama gaz damlasi kullaniyrm baska napabilirim ki
Gaz damlasi işe yaramiyor benim bebegimde. Havlu ısıtıp karnina koyabilirsin. Karnina masaj yapabilirsin. Ilık duş aldirabilirsin. Bacaklarini karnina itip cekebilirsin. Bebegi bacagina ters cevirip sirtina masaj yap. Karni dizinle sıkışincada gazini cikariyor. Ben bunlari yapiyorum gazi çıksın diye.

Canım gazdan yapıyor olabilir bazen benimkide yapıyor ayaklarını karnına doğru çekip ağlıyor öyle anlıyorum gazı olduğunu ben gün içerisinde yüzüstü yatırıyorum o da gazının çıkmasına yardımcı oluyor dene istersen

Benimde göğüslerim çok sert olmuyo ancak uzun süre uyursam sertleşiyo ama hiç takıntı yapmıyorum sütüm yetiyor mu diye çünkü taksam daha çok azalcak biliyorum. Yememe içmeme de dikkat etmiyorum herşeyi yiyorum çok şükür öyle kolik derecesinde gazlı bi bebek değil. Ama sanırım süt yapsın diye senin saydıklarından denesem fena olmuycak 😊
Hamile kaldığımda 49dum bende 59 60 gibi doğuma girdim şuan yine 51e düşmüşüm. Benim derdim kilo ile değilde göbek kısmıma sinir oluyorum eskisi gibi sıkı değil doğal olarak daha da 2 ay oldu doğum yapalı ne zaman sıkılaşır eski haline döner merak ediyorum. Bi süre daha dönmezse spora başlıcam bende 😊
Benim oglum kolik oldugu icin her istedigimi yiyemedim yiyemiyorumda hala 😀
Bende catlak izlerine ve gobekteki uzun cizgiye gicigim gecmediler halaaaa 😩
Gobegimde cizgi yoktu gobegimde cok sismemisti ama dogumdan sonra koyu kahve cizgi olustu :KK12:

X