2020 Şubat Anneleri

Benim oglum kolik oldugu icin her istedigimi yiyemedim yiyemiyorumda hala 😀
Bende catlak izlerine ve gobekteki uzun cizgiye gicigim gecmediler halaaaa 😩
Gobegimde cizgi yoktu gobegimde cok sismemisti ama dogumdan sonra koyu kahve cizgi olustu :KK12:
Çatlak olmadı bende ama o çizgi bende de var 😒 zamanla gidiyormuş ama inşllh gider. Hatta geçen gün eşim onu ameliyat izi sandı 😂

Benim oglum kolik oldugu icin her istedigimi yiyemedim yiyemiyorumda hala 😀
Bende catlak izlerine ve gobekteki uzun cizgiye gicigim gecmediler halaaaa 😩
Gobegimde cizgi yoktu gobegimde cok sismemisti ama dogumdan sonra koyu kahve cizgi olustu :KK12:
Ah o çizgi dört gözle bekliyorumgeçsin diye ama geçmeyecek sanırım😅

oyle aliscim ,benimki bile bile yapiyor uyandirmak icin bide ,sonra butungun cocuga dur sus sessiz ol diye diye cocuklarda evde bunaliyor diye uzuluyorum ,
oyle boyle geciyor gunler ,okullarin kapali olmasi cok kotu oldu ,yoksa suan okulds olsalardi onlarda mutlu olucakti bizde
Ayni biz dur oglum sus oglum ses yapma oglum off off cildirmamak elde deil sozde yaz gelince babasi goturcekkdi is yerine bemde kafa dinlicekdm yalann oldu 🙄🙄 kendime zalim geceler sarkisini armagan ediyorjm :KK70:

patates ve et yiyorum 😄 sabah patates haslama zeytin ve dereotu ,oglenve aksam pilav makarna etveya kofte ,arada hurma ceviz fln yiyorum ,ben hic benimkiler kadar gazli cocuk gormedim hayatimda anacim niye boyle oldu bilmiyorum🙄
allahim sabir versin canim gercekten zor vala senin yemek isi
Kontrol süremize 20 gün var hemen hemen bende başlamak istemiyorum mamaya,
Tazyikli gelen süt hemen bitmez canım öyle moralini yüksek tutmaya çalış belki regl dönemin falandır etkilemiştir yinede ye süt yapan şeyler ben yemedim bin pişmanım bugün dereotunu denicem hiç sevmem nasıl yicem bilmiyorum 🤣
Yoğurtla ye dere otunu ben ole tuketiyorum

Gaz damlasi işe yaramiyor benim bebegimde. Havlu ısıtıp karnina koyabilirsin. Karnina masaj yapabilirsin. Ilık duş aldirabilirsin. Bacaklarini karnina itip cekebilirsin. Bebegi bacagina ters cevirip sirtina masaj yap. Karni dizinle sıkışincada gazini cikariyor. Ben bunlari yapiyorum gazi çıksın diye.
Bence karına sıcak uygulama yapmayın 👍

bir çok yöntem var, çok fazla ağlatmadan da uyku eğitimi verilebilir, biraz zaman biraz sabır başarırız umarım :) ilk 3-4 ay ne isterlerse onu yapmak gerek, anneyle kendilerini bir bütün zannederlermiş. diyorum zaten ona da şimdi dokunulmazsın sallan bakalım, 4. aydan sonra görcen sen diye :KK70:

bu arada evet tabii biliyorum adımız sistemde çıksa bile kayıt yaptırmamız gerek. hatta mayıs ayı içerisinde okulu arayacağım eğer çalışan birileri varsa bilgi alacağım. öğlen istiyorum bir çok veli gibi, hemen doluyor. ya para istiyorlar ya torpil, bu işler böyle yürüyor ne yazıkki.
Çocuğun hazırbulunuşluğu da önemli tabi ama genel olarak Uyku eğitimi 4 ü doldurup 5 e girerken mi yoksa 4. Aya girer girmez mi veriliyor?
Okuldan para istenmesi yasak bu arada, anasınıfı aidatı dışında kayıt parası alınmaması gerekiyor. öyle bir talepleri olursa bilginiz olsun😉
Düzelir morallll 👍🏽
Yulafı nerden bulucam tadı güzel değilmiş nasıl yiyiyodun canım sen
Ben bu tarifle yapıyorum hem tatlı ihtiyacımı gideriyor, tadı da güzel oluyor😉

Eklentiler

• E3EECCD0-E8D7-4191-92CE-DFA6392E8AA6.png
    E3EECCD0-E8D7-4191-92CE-DFA6392E8AA6.png
    658,4 KB · Görüntüleme: 26
  • A7945148-9ED1-4E01-8EFE-EFEFD5F4D06F.png
    A7945148-9ED1-4E01-8EFE-EFEFD5F4D06F.png
    428,1 KB · Görüntüleme: 29
Sizce kaynamis sut icsem gaz olur mu ya da kaynadigi icin gazi gitmis olur mu ?

Gaz damlasi işe yaramiyor benim bebegimde. Havlu ısıtıp karnina koyabilirsin. Karnina masaj yapabilirsin. Ilık duş aldirabilirsin. Bacaklarini karnina itip cekebilirsin. Bebegi bacagina ters cevirip sirtina masaj yap. Karni dizinle sıkışincada gazini cikariyor. Ben bunlari yapiyorum gazi çıksın diye.
Teşekkür ederim deneyeyim

Kızlar bezini saydım tek meme emdiği gün 5 bez mama verdiğim gün yani bugün 6 bez değiştirdim. Mama sadece 1 kere 50 Cc verdim. Bezlerin 3 tanesi kakalı 3 tanesi ile sadece Çişli idi.Şimdi doyuyor mu demek oluyor bu

Kiiizzz ne diyonn senn benim vucudum sut gibi bembeyaz suan o kahve cizgi o kadar kotu o kadar abes duruyo kii boyle mi kalacak :oha::skandal:
Zeyf gibi bende beyazım yoksa artık beyazdık şimdi desenli beyazız hayırlısı olsun.Hiç mi geçmedi 1cm i bile😂😂😂

X