- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 35
Şimdi ben yazacaktım canım ya inan ki yalnız olmadığıma sevindim bebişim henüz küçük ama uyumuyor ve emmiyorsa sürekli ağlıyor Emzirmekten göğüslerim ağrımaya başladı yine birde memeyi her verdiğimde emiyor doymuyor mu acaba diye düşünüyorum. Yarım saatte bir de emzirsem emiyor yani karnı tok olsa emmez diye düşünüyorum doktora gittiğimizde doktor kilo alımı iyi sütüm yetiyor mu diye düşünme dedi off of bu yetiyor muyum hissi hiç bitmicek galibaUyuyoruz
Uyaniyoruz
Bezimizi degistiriyoruz
Meme emiyoruz
Gaz cikariyoruz
Eger gaz sancimiz varsa memeyi bile ememiyoruz
Sonra basliyoruz aglamaya
Konusuyoruz,oyun halisina koyup oynatiyoruz biraz susuyo sıkılınca tekrar agliyo sonra altini aciyoruz nasil mutlu oluyo aninda susuyo agu falan yapiyo sesler cikariyo guluyo altini kapatinca tekrardan ciyak ciyak
Sonra tekrardan uyutma fasli
Bu kisir dongu icerisindeyiz surekli yahu uyanik kaldiginda kendiliginden bi gul aglamadan dur nolur sanki yaa
Surekli agliyo sizin bebeklerde boyle mi bu durum cok canimi sıkıyo
Canım belli bi saat bekletsen balkonda zaten bi süre sonra ölüyormuş virüs herşeyi yıkamak da işkence gibi yaniSu lanet virus yuzunden market alis verisi sonrasi cok zor oluyo esim bugun markete gitti geldiginde butun posetleri balkona attim kaldi orda aksam cikardim tek tek paketli urunleri sabunlayip sicak suyla duruladim cips almis onu bile yaptim sonra sulari suzulsun diye dizdim onlari bir guzel bezin uzerine esim mutfaga gelip cipside o sekilde gorunce hayatim cips oyle kurumadiysa ipe as istersen dedi dalga geciyo bu adam hep benlee