Aaa bu kuzu karnina fln koymak icinmi ? ilk defa goruyorum boyle bir yontem ,bakiyim internetten canim.sagolKuzenim almanyadan getirmisti kuzunun icerisinde mikrodolgaya atiyosun cekirdekler isiniyo ama ben mikrodalga kullanmadigim icin kuzunun icinden cikarip ocakta isitiyorum nettede var aynisi olmasada bakabilirsiniz
Evet 2. Resimdeki beyaz bezin icinde cekirdekler var onlar isiniyo ve uzun sure sicak kaliyo ayagina karnina donusumlu koyuyorum rahatlatiyoAaa bu kuzu karnina fln koymak icinmi ? ilk defa goruyorum boyle bir yontem ,bakiyim internetten canim.sagol
E bebekte de varmis canimAaa bu kuzu karnina fln koymak icinmi ? ilk defa goruyorum boyle bir yontem ,bakiyim internetten canim.sagol
3 subat canim 29 cekince ondan 2 gun var demisdmAaa benimde 2 güne 1 ay olcak 4 şubat mı senin doğum da☺
tamam canim bakiyim buna, sagolE bebekte de varmis canim
Gittik bugün çocuk doktoru ölçtü normal dedi biraz düşmüş dedi ,kalp doktorunu aradı o hala biraz yüksek bi hafta sonra tekrar ölçelim dedi düzelcek inşallah düşmeye başlamışBizimde 2 gün boyunca nabız ölçümü fln yapıldı o zaman hiç bir sorun yok dediler bakalım bende takip edeyim 1 2 gün devam ederse bende götüreyim doktora. İnşallah sizinde düzelir pazartesi gittikten sonra durumu bana da yazarsanız sevinirm
Rica ederimtamam canim bakiyim buna, sagol
Kendi kendine düşmesini bekliyosunuz anladığım kadarıyla canım inşallah 1 haftaya hiç bişeyi kalmazGittik bugün çocuk doktoru ölçtü normal dedi biraz düşmüş dedi ,kalp doktorunu aradı o hala biraz yüksek bi hafta sonra tekrar ölçelim dedi düzelcek inşallah düşmeye başlamış
Ben bazen ıslak pamukla yüzünü siliyorum emzirirken.O daldıkça hafif nemli pamuğu yüzğne sürüyorum.Birde ayağının altına hafif bastırıp ya da gıdıklar gibi tırnaklarımla hafif değiyorum.Kızlar gece bebişleri emzirmek için nasıl uyandırıyorsunuz yada uyandırıyormusunuz13 günlük bizim bebiş ve uyanmıyor altını değiştiryorum oynuyorum ama okadar güzel uyuyorki kıyamıyorum ne zamana kadar 2 saatte bir emzirmek gerekiyor bide
Islak pamuk iyimiş bende öyle yapıyım bari yoksa katiyen uyanmıyorBen bazen ıslak pamukla yüzünü siliyorum emzirirken.O daldıkça hafif nemli pamuğu yüzğne sürüyorum.Birde ayağının altına hafif bastırıp ya da gıdıklar gibi tırnaklarımla hafif değiyorum.
Ayak altıda işe yarıyor. Bende ne yapacağımı şaşırdım.Yoksa gece beslenmesini yapamıyor.Kilo almıyor. Ondan sonra bir sürü sorun. İnşallah sizinkindede işe yarar.Islak pamuk iyimiş bende öyle yapıyım bari yoksa katiyen uyanmıyorBen altını alıyorum uyansın diye biraz uyanır gibi oluyor sonra uyumaya devam ama kendi acıkınca basıyor yaygarayı
1. Ayda rop muayenesi yani gorme testiKızlar işitme testinden hariç başka ne testler var 1. Ve 2. Ayda
Gunaydin cnm Cok guzel haber insallah 6 ay sonrasi hic birseyi kalmaz masallahGunaydin yorgun ve uykusuz anneler
Sabah geldik trabzona eko cekildik cok sukur dr onemli bir seyi yok ufak bir aciklik var o da zamanla kapanir dedi 6 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz
Günaydın yorgun ve uykusuz bir anne olarak çok sevindim canım.Gunaydin yorgun ve uykusuz anneler
Sabah geldik trabzona eko cekildik cok sukur dr onemli bir seyi yok ufak bir aciklik var o da zamanla kapanir dedi 6 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz
Benim test de böyle dünkü ile bugunkü var mı yok mu bilmiyorumMesajimi yazayım. Belki bu ay tutarsa inşallah Şubat annesi olarak devam ederim
Var görünüyor kan testi verirseniz daha net belli olur hayirli olsunBenim test de böyle dünkü ile bugunkü var mı yok mu bilmiyorum