Onlara bıraksam 100 bulur canım ya sorma 60 oluruz gibi ama inşallah bakalımAmin canim sagolasin.
100 mu o ne kiz nisan mi yapiyosunuz
Evet tek tarafli olmasina ragmen 30 oldu
Cok sukur bizde beklenmedik bir durum olmadi insaAllah sizinkide istedigin gibi gecer :)
Kızlar mevlütte bebeği nasıl emziriceksiniz hep aklıma bu takılıyorOnlara bıraksam 100 bulur canım ya sorma 60 oluruz gibi ama inşallah bakalım ☺
nasıl yani canım? odaya geçiceksin kapıyı gerekirse kilitleyip emzireceksin neden aklına takıldıki :)Kızlar mevlütte bebeği nasıl emziriceksiniz hep aklıma bu takılıyor
2 ay oldu mu ya ne çabuk geçiyor zaman :) bizimki de 20 günlük oldu nerdeyse, sanki dün doğurmuşum gibi.Bizim yarın 2.ay kontrolümüz ve sağlık ocağında aşı randevumuz var. İllaki muayenelere gidilecek eve insan da gelecek kızlar her zaman salgın hastalıklar olur,kuruntu yapmamak lazım. Cuma bizim de mevlüdümüz var sadece yakınlarımız olucak.
Herkes bebeleriyle bahar gezmesine çıkmış valla,ohoo biz burda eşofmanları çekmişiz forumda takılalım
Yatak odasındaKızlar mevlütte bebeği nasıl emziriceksiniz hep aklıma bu takılıyor
Evet 3 ocak doğumlu, 2 ay bitti.nasıl yani canım? odaya geçiceksin kapıyı gerekirse kilitleyip emzireceksin neden aklına takıldıki :)
2 ay oldu mu ya ne çabuk geçiyor zaman :) bizimki de 20 günlük oldu nerdeyse, sanki dün doğurmuşum gibi.
bende çok sakınmama taraftarıyım ama salgınlar da eski salgın değil artık. şu malum virüs nedeniyle korkuyor herkes.
hastanelerde elimizden geldiğince dikkat edicez, kapalı mekanlara özellikle avmlere gitmemek gerek. açık havada bebişlerimizi gezdirmekten hiç zarar gelmez hatta yararı olur.
havalar harika burada iki gündür, dün asm’ye yürüyerek gittik. dönerken depar attım ama acıktı ve ağlamaya başladı. öyle bastı ki yaygarayı, arabayı yokuş aşağı nasıl hızlı sürdüm, elimden kaçsa ay allah korusunama havalar iyice ısınsın da bir daha nerde olursa olsun oturup emziricem, gerekirse kaldırıma oturucam
hatırlıyorum ya ne heyecanlandık hepimiz ama ilk doğumlardan biriydi seninki :)Evet 3 ocak doğumlu, 2 ay bitti.
İyiki şubat annesiyim, 2020ye zor attık kendimizi :)
Burda da hava sıcak ama çok rüzgarlı, bebekle çıkmaya elverişli değil.
2-3 ay geçse,hem bebiler büyüse hem hava düzelse, sanki yeniden özgürlüğüme kavuşucam.
Mahpusluk zor vallah
Sizinkiler memeye düşkün tabi benim öyle dertlerim yok. Hiç vermesem sormıcak yani
Cok guldum yorumuna yaEvet 3 ocak doğumlu, 2 ay bitti.
İyiki şubat annesiyim, 2020ye zor attık kendimizi :)
Burda da hava sıcak ama çok rüzgarlı, bebekle çıkmaya elverişli değil.
2-3 ay geçse,hem bebiler büyüse hem hava düzelse, sanki yeniden özgürlüğüme kavuşucam.
Mahpusluk zor vallah
Sizinkiler memeye düşkün tabi benim öyle dertlerim yok. Hiç vermesem sormıcak yani
Yatak odasinda dua bitene kadar 4 5 kere emzirdim benKızlar mevlütte bebeği nasıl emziriceksiniz hep aklıma bu takılıyor
Hiç uyandıramıyosan ellere kollara yayıldıysa doktora gidin..!!!!! Allah rızası için ya . Bu sarılık nasıl geçer ..bebeği sarılık geçiren anneler ne yaptınız ? Ne olur bana bir yol gösterin . Ben tükendim artık bu çocuk sürekli uyuyor . 11 günlük olduk ne yapmalıyım
Bol bol emzirmek!!!!! Allah rızası için ya . Bu sarılık nasıl geçer ..bebeği sarılık geçiren anneler ne yaptınız ? Ne olur bana bir yol gösterin . Ben tükendim artık bu çocuk sürekli uyuyor . 11 günlük olduk ne yapmalıyım
Bizde de sarılık var canım bugün 33 gündeyiz sarılık değeri 11 e düştü benim de çok canım sıkılıyor sabır!!!!! Allah rızası için ya . Bu sarılık nasıl geçer ..bebeği sarılık geçiren anneler ne yaptınız ? Ne olur bana bir yol gösterin . Ben tükendim artık bu çocuk sürekli uyuyor . 11 günlük olduk ne yapmalıyım
Benim kızımda sürekli uyuyodu uyandırmak için neler yapıyodum ama bizim sarılık sorunumuz olmadı bi 20. Gün her çocuktanolucak derecedeymiş ve gece 2 saatte birde emzirmedim 4 saati buluyodu!!!!! Allah rızası için ya . Bu sarılık nasıl geçer ..bebeği sarılık geçiren anneler ne yaptınız ? Ne olur bana bir yol gösterin . Ben tükendim artık bu çocuk sürekli uyuyor . 11 günlük olduk ne yapmalıyım
Karnında var bacaklarında yok dedi doktor. Saatte bir kaldırıp emziriyorum ama sanki yetmiyor gbi . Doğumum çok güzel geçti.3. Gün fototerapi aldık sonra geri yükseldi. Resmen herşey zehir oldu ne uyuyabiliyorum ne birşeyden zevk alıyorum ilerleyecek diye korkumdanHiç uyandıramıyosan ellere kollara yayıldıysa doktora gidin..
Yok sadece göz altında varsa bi şekilde uyandırıp en geç 2 saate uyandırıp emzirmelisin. Olmadı şırınga biberon artık bi şekilde beslemelisin. Altını aç topuğu sık sağa sola devir hemşire o şekilde uyandırabilirsin demişti.. inşallah ilerlememiştir.
Bende yapamam öyle birşeye cesaret edemem . Pekmez dediler Bana da yapmam .Bol bol emzirmeksekerli su duydum ama oyle seylere karsi oldugum icin yapmadim hic
En çokça kaç oldu da 11 e düştü peki ? Kaç günde bir takibe gidiyorsunuz . Çocuğum delik deşik oldu iğnelerden . Kaç saatte bir besliyorsunuz mama veriyor musunuz yoksa anne sütü yeterli geliyor mu ? Çok sordum kusura bakmaBizde de sarılık var canım bugün 33 gündeyiz sarılık değeri 11 e düştü benim de çok canım sıkılıyor sabır
Emiyo da ne kadar emiyor kaç kilo doğdu kaç kilo şimdi?Karnında var bacaklarında yok dedi doktor. Saatte bir kaldırıp emziriyorum ama sanki yetmiyor gbi . Doğumum çok güzel geçti.3. Gün fototerapi aldık sonra geri yükseldi. Resmen herşey zehir oldu ne uyuyabiliyorum ne birşeyden zevk alıyorum ilerleyecek diye korkumdan