Maflor (kuvozdeyken cocuk dr muz vermisti)Kizlar şu gaz skintisina ne gibi çözüm buldunuz? Eşim eczaneye gitti. Kafamıza göre damla vs kullanmayın demiş. Doktora bı gitmesi gerekir demiş. Sanki burda doktor tavsiyesi olmadan da damla vs alan vardı yanlış mı hatirliyorum? Kızımda hiç sıkıntı yoktu erkek çocukları hakikaten farklıymış. Rezene kimyon çayını kendimiz mi iciyoruz yoksa bebeğe de 1-2 damla vereniniz var mı?
hip verdi doktoru geceleri veriyorum bende , acaba mama mi gaz yapiyor diyorum ,bugun 11. gunumuz gaz muhabbetleri basladi coktan ,okadarda dikkat ediyorum yediklerime ama ablasindan cok cektigim icin aklim cikiyor vallaverdim tabii ilk 5 gün her emzirmeden sonra mama verdim, sütüm tam gelmemişti bir de sarılığı vardı hafif. ama sonra sütüm geldi bayağı.
aventin emziğini kabul etti bizim beyfendi ama yine de uykuya dalmak için benim mememi istiyor, emziği kabul etmiyor.
Kısa süreli emdiği için doyamıyo. Hastanede biberona alıştığı için bunları yaşadığımızı düşünüyorum çünkü az değil 2 hafta kaldı.Bizimki 1 memeyi yarim saat bile emebiliyo ama uykusunun arasinda miymiy 2 cekiyosa 5 birakiyoama uyanikken dedigin gibi o kadar uzun surmuyo en fazla 10 dk falan. Senin minik prenses neden memeyi tutmadi ?
bende hipp verdim canım hastaneden onu önerdiler, orda da hipp verildi.hip verdi doktoru geceleri veriyorum bende , acaba mama mi gaz yapiyor diyorum ,bugun 11. gunumuz gaz muhabbetleri basladi coktan ,okadarda dikkat ediyorum yediklerime ama ablasindan cok cektigim icin aklim cikiyor valla
Bende zeytinyağı ile masaj yapıyorum ama gece o kadar zorluyor ki. Birde 4 yaşında kızım var gündüz de uyuyamıyorum. Şuan yardımcı kimse de yok. Allah'tan yarın bakicimiz gelecek en azından gündüzleri dinlenebilir in hiç değilse.Maflor (kuvozdeyken cocuk dr muz vermisti)
Biogaia(kizina baktigim cocuk dr u onerdi)
En son zinco deniyorum dun aksam basladik
Bence bagirsaklari gelisimini tamamlayip duzene girmedigi surece bu gaz devam edecek damlalarda kesin cozum degil gibi geliyo bana. Damla harici zeytinyagiyla karnina ve ayak alti cukurlarina saat yonunde masaj yapmak rahatlatiyo bagirsaklari uyardigi icin dun bir de isitilmis kiraz cekirdegi denedik sanirim o daha fazla etki etti ayaklarinin altina ve karnina koydum gece rahat uyudu cok bi huzursuzlugu yoktu
Hastanede biberon mu kullanmislarKısa süreli emdiği için doyamıyo. Hastanede biberona alıştığı için bunları yaşadığımızı düşünüyorum çünkü az değil 2 hafta kaldı.
Bi de sol memeden emme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Tazyikli geldiği için tıkanıyo, sol memeyi ememiyo. Ben başta tersime geliyo diye tutturamıyorum sandım ama değilmiş. Ağzından çıkarınca yüzüne doğru süt fışkırıyo hak veriyorum ben olsam ben de ememezdimsağ memem normal ama. Onu emiyo, nadiren boşaltıyo, genelde azıcık emip bırakıyo. Biberonla verince lıkır lıkır.
Sağarak veriyorum yarın 2 aylık olucak daha tam zamanlı memeye geçemedik. Hala yarı zamanlıyız. Şimdi yine emer gibi yapıp uyudu. Napcam ben ya umarım alışabiliriz,çok yoruldum.
Bizde 3. Damla olarak dun aksam basladik gece rahatti uykusu bakalim kullandikca gorecegim etkisiniBen 2 gundur zincoyla rahat ettim gaza çok iyi geldi kızlar
Bende 15 yıl içmiş biri olarak 2 buçuk yılda bırakmış biri olarak ayy aklıma soktun yebcimKızlar ben normalde sigara kullanmıyorum.
böyle çok nadiren içen biri varsa ve kahve içiyorsak ayda yılda bir kahvenin yanına bir tane tüttürürdüm.
ama şu aralar öyle bir canım çektiki, kahve içsem yanına bir sigara yaksam denize karşı. off off hayale bak, sanki çok uç bi şey istiyorum, alt tarafı bir tane sigara keyfi
bir taneden bir şey olmaz herhalde ya, bir gün kendime bu ödülü vericem. o iğrenç kimyon çayı yerine mis gibi sade türk kahvesi ve yanına bir tanecik sigarane olur sanki çok mu şey istiyorum
ay hiç düşünemedim ya kusurabakmaBende 15 yıl içmiş biri olarak 2 buçuk yılda bırakmış biri olarak ayy aklıma soktun yebcim
Kahveyle o kadar bütünler ki kahveyi de sigarayla beraber bıraktım. İyi ki bırakmışım. Denize beni motive ettiği için teşekkür etmeliyim :)Kızlar ben normalde sigara kullanmıyorum.
böyle çok nadiren içen biri varsa ve kahve içiyorsak ayda yılda bir kahvenin yanına bir tane tüttürürdüm.
ama şu aralar öyle bir canım çektiki, kahve içsem yanına bir sigara yaksam denize karşı. off off hayale bak, sanki çok uç bi şey istiyorum, alt tarafı bir tane sigara keyfi
bir taneden bir şey olmaz herhalde ya, bir gün kendime bu ödülü vericem. o iğrenç kimyon çayı yerine mis gibi sade türk kahvesi ve yanına bir tanecik sigarane olur sanki çok mu şey istiyorum
Ay ben kahve içmiyorum ama sürekli çikolata yiyorumBenimde canim kahve ve cikolata istiyo ama 2side gaz yapiyo dunyanin en guzel 2 nimeti yapmamasi lazim olamaz
Ben çikolata yiyorum valla nerdeyse hergün artı birde sürme yiyorum ekmeğe yetmiyo kaşıklıyom felanBenimde canim kahve ve cikolata istiyo ama 2side gaz yapiyo dunyanin en guzel 2 nimeti yapmamasi lazim olamaz
Kahveyle o kadar bütünler ki kahveyi de sigarayla beraber bıraktım. İyi ki bırakmışım. Denize beni motive ettiği için teşekkür etmeliyim :)
Ama daha önce içmişsen sigara asla hayatından tam olarak çıkmıyor. Tatlı bi yorgunluk sonrası ya da omzumdan bi yük kalkmış gibi hissettiğimde hep canım bi sigara yakmak ister. Bi daha içmiyceğimden eminim tabii ama o rahatlama hissi hafızadan gitmiyor.
İçme tabiiki,kendine kahve sigara sözün olsun. Memeden kesince içersin :)