2020 Şubat Anneleri

Kizlar şu gaz skintisina ne gibi çözüm buldunuz? Eşim eczaneye gitti. Kafamıza göre damla vs kullanmayın demiş. Doktora bı gitmesi gerekir demiş. Sanki burda doktor tavsiyesi olmadan da damla vs alan vardı yanlış mı hatirliyorum? Kızımda hiç sıkıntı yoktu erkek çocukları hakikaten farklıymış. Rezene kimyon çayını kendimiz mi iciyoruz yoksa bebeğe de 1-2 damla vereniniz var mı?

Maflor (kuvozdeyken cocuk dr muz vermisti)
Biogaia(kizina baktigim cocuk dr u onerdi)
En son zinco deniyorum dun aksam basladik
Bence bagirsaklari gelisimini tamamlayip duzene girmedigi surece bu gaz devam edecek damlalarda kesin cozum degil gibi geliyo bana. Damla harici zeytinyagiyla karnina ve ayak alti cukurlarina saat yonunde masaj yapmak rahatlatiyo bagirsaklari uyardigi icin dun bir de isitilmis kiraz cekirdegi denedik sanirim o daha fazla etki etti ayaklarinin altina ve karnina koydum gece rahat uyudu cok bi huzursuzlugu yoktu

hip verdi doktoru geceleri veriyorum bende , acaba mama mi gaz yapiyor diyorum ,bugun 11. gunumuz gaz muhabbetleri basladi coktan ,okadarda dikkat ediyorum yediklerime ama ablasindan cok cektigim icin aklim cikiyor valla

Bizimki 1 memeyi yarim saat bile emebiliyo ama uykusunun arasinda miymiy 2 cekiyosa 5 birakiyo ama uyanikken dedigin gibi o kadar uzun surmuyo en fazla 10 dk falan. Senin minik prenses neden memeyi tutmadi ?
Kısa süreli emdiği için doyamıyo. Hastanede biberona alıştığı için bunları yaşadığımızı düşünüyorum çünkü az değil 2 hafta kaldı.
Bi de sol memeden emme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Tazyikli geldiği için tıkanıyo, sol memeyi ememiyo. Ben başta tersime geliyo diye tutturamıyorum sandım ama değilmiş. Ağzından çıkarınca yüzüne doğru süt fışkırıyo hak veriyorum ben olsam ben de ememezdim sağ memem normal ama. Onu emiyo, nadiren boşaltıyo, genelde azıcık emip bırakıyo. Biberonla verince lıkır lıkır.
Sağarak veriyorum yarın 2 aylık olucak daha tam zamanlı memeye geçemedik. Hala yarı zamanlıyız. Şimdi yine emer gibi yapıp uyudu. Napcam ben ya umarım alışabiliriz,çok yoruldum.

hip verdi doktoru geceleri veriyorum bende , acaba mama mi gaz yapiyor diyorum ,bugun 11. gunumuz gaz muhabbetleri basladi coktan ,okadarda dikkat ediyorum yediklerime ama ablasindan cok cektigim icin aklim cikiyor valla
bende hipp verdim canım hastaneden onu önerdiler, orda da hipp verildi.
bizim de ne yaptıysam gaz problemi oluyor ama kolik gibi değil. emmek istiyor emdikçe sancılanıyor. 18. gün bugün, asıl kolik başlarsa bu günlerden sonra başlar bende çok korkuyorum. inşallah kızlar gibi olmazlar ya

Bende zeytinyağı ile masaj yapıyorum ama gece o kadar zorluyor ki. Birde 4 yaşında kızım var gündüz de uyuyamıyorum. Şuan yardımcı kimse de yok. Allah'tan yarın bakicimiz gelecek en azından gündüzleri dinlenebilir in hiç değilse.

Bir ay olCak sezeryAn olalı ameliyat yerim sızlıyor yaa ikinci diyrmi böyle oldu
İlkinde bu kadar uzamamıştı ve birde bel ağrısı eklendi ağrısı olan varmı böyle 1 ay olupta

Bugün asm’de kontrol vardı, hava güneşliydi arabasına koyup yürüyerek gittik. arabada ne güzel uyuyor sıpalar kızım da öyleydi ama totomtan ter aktı vallahi bıktım buranın yokuşlarından böyle her gün çıksam spor yapmama da gerek kalmaz karnım kas yapar vallahi.

bugün 18. günümüz, 680 gram almış maşallah. doğumdan sonra kilo kaybı olmamıştı. doyuyor mu diye endişe edenleriniz varsa hemen götürün asm’ye, bir bebek kilo alıyorsa doyuyordur, öğrenmenin en kolay yolu

göbeği 1 aya kadar bile düşebilir endişe etme dedi ebe. baktı bir sıkıntı yok dedi. zaten yarısı ayrılmış yarısı duruyor bir kaç güne düşecek sanırım.
benim çocukların her şeyi geç oluyor nedense

Kızlar ben normalde sigara kullanmıyorum.
böyle çok nadiren içen biri varsa ve kahve içiyorsak ayda yılda bir kahvenin yanına bir tane tüttürürdüm.

ama şu aralar öyle bir canım çektiki, kahve içsem yanına bir sigara yaksam denize karşı. off off hayale bak, sanki çok uç bi şey istiyorum, alt tarafı bir tane sigara keyfi

bir taneden bir şey olmaz herhalde ya, bir gün kendime bu ödülü vericem. o iğrenç kimyon çayı yerine mis gibi sade türk kahvesi ve yanına bir tanecik sigara ne olur sanki çok mu şey istiyorum

Hastanede biberon mu kullanmislar kotu olmus. Olsun zamanla buyudukce emer belki senin icin surekli sagmak zor olur ama anne sutu aliyo ya cok sukur olsun benim minikte kendine gelip toparlaninca guzelce emmeye basladi bende basta cok cekmistim

Bende 15 yıl içmiş biri olarak 2 buçuk yılda bırakmış biri olarak ayy aklıma soktun yebcim

Kızlar dil bağı hakkında bilgisi olan var mı

Kahveyle o kadar bütünler ki kahveyi de sigarayla beraber bıraktım. İyi ki bırakmışım. Denize beni motive ettiği için teşekkür etmeliyim :)
Ama daha önce içmişsen sigara asla hayatından tam olarak çıkmıyor. Tatlı bi yorgunluk sonrası ya da omzumdan bi yük kalkmış gibi hissettiğimde hep canım bi sigara yakmak ister. Bi daha içmiyceğimden eminim tabii ama o rahatlama hissi hafızadan gitmiyor.
İçme tabiiki,kendine kahve sigara sözün olsun. Memeden kesince içersin :)

Benimde canim kahve ve cikolata istiyo ama 2side gaz yapiyo dunyanin en guzel 2 nimeti yapmamasi lazim olamaz

iyiki bırakmışsın :)
ben zaten kullanmıyordum, dediğim gibi ayda yılda bir kahvenin yanında bir keyif sigarası yakarım yanımda içen biri varsa. sonra da bir daha aklıma gelmez.
sadece o keyfi yaşamak istedim şöyle deniz kenarında oturup. yoksa yeşilaycıyız tabiiki

emzirirken özellikle ilk üç ay hamileliktekinden daha zor beslenmek. daha kısıtlı oluyor her şey. o gaz yapar şu gaz yapar derken yiyecek bir şey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…