- 11 Kasım 2010
- 2.855
- 941
Bende hergün hemde kaç kez bilmiyomçikolatasız düşünemiyorum kendimi .Ay ben kahve içmiyorum ama sürekli çikolata yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hergün hemde kaç kez bilmiyomçikolatasız düşünemiyorum kendimi .Ay ben kahve içmiyorum ama sürekli çikolata yiyorum
Valla ilk oğlumda herşeyi yidim hem hamileikte hemde doğduktan sonra naşallah hiç gazı olmadı be olmadımı olmaz olcağı varsa da olur bence salın gitsin alışsınlar onlardaiyiki bırakmışsın :)
ben zaten kullanmıyordum, dediğim gibi ayda yılda bir kahvenin yanında bir keyif sigarası yakarım yanımda içen biri varsa. sonra da bir daha aklıma gelmez.
sadece o keyfi yaşamak istedim şöyle deniz kenarında oturup. yoksa yeşilaycıyız tabiiki
emzirirken özellikle ilk üç ay hamileliktekinden daha zor beslenmek. daha kısıtlı oluyor her şey. o gaz yapar şu gaz yapar derken yiyecek bir şey kalmadı
benimde 2 gune 1 ay olacak evet sizliyor benmde 2.ama ilkini hatirlamiom ne kadar sürede tam gecti bazen kalkarken zorluyo normal diye dusunmusdum acikcasiBir ay olCak sezeryAn olalı ameliyat yerim sızlıyor yaa ikinci diyrmi böyle oldu
İlkinde bu kadar uzamamıştı ve birde bel ağrısı eklendi ağrısı olan varmı böyle 1 ay olupta
sigarayi bende kisa bir sure kullandm şükür ki birakdm evet dedigin keyof guzel ama kahve icilmiomu ya ben arada iciodumKızlar ben normalde sigara kullanmıyorum.
böyle çok nadiren içen biri varsa ve kahve içiyorsak ayda yılda bir kahvenin yanına bir tane tüttürürdüm.
ama şu aralar öyle bir canım çektiki, kahve içsem yanına bir sigara yaksam denize karşı. off off hayale bak, sanki çok uç bi şey istiyorum, alt tarafı bir tane sigara keyfi
bir taneden bir şey olmaz herhalde ya, bir gün kendime bu ödülü vericem. o iğrenç kimyon çayı yerine mis gibi sade türk kahvesi ve yanına bir tanecik sigara ne olur sanki çok mu şey istiyorum
Herkea gaz yapio diyo yaa kizlar kahve neden gaz yapio hic duymamisdm yada oglumda gaz sancisi cekmeyince bilmiomBenimde canim kahve ve cikolata istiyo ama 2side gaz yapiyo dunyanin en guzel 2 nimeti yapmamasi lazim olamaz
Çikolatanın gaz yaptığını şuan öğrendim. Hiç gaz yapar bi hali yokAy ben kahve içmiyorum ama sürekli çikolata yiyorum
benimde 2 gune 1 ay olacak evet sizliyor benmde 2.ama ilkini hatirlamiom ne kadar sürede tam gecti bazen kalkarken zorluyo normal diye dusunmusdum acikcasi
sigarayi bende kisa bir sure kullandm şükür ki birakdm evet dedigin keyof guzel ama kahve icilmiomu ya ben arada iciodum
Herkea gaz yapio diyo yaa kizlar kahve neden gaz yapio hic duymamisdm yada oglumda gaz sancisi cekmeyince bilmiom
Aaa benimde 2 güne 1 ay olcak 4 şubat mı senin doğum dabenimde 2 gune 1 ay olacak evet sizliyor benmde 2.ama ilkini hatirlamiom ne kadar sürede tam gecti bazen kalkarken zorluyo normal diye dusunmusdum acikcasi
sigarayi bende kisa bir sure kullandm şükür ki birakdm evet dedigin keyof guzel ama kahve icilmiomu ya ben arada iciodum
Herkea gaz yapio diyo yaa kizlar kahve neden gaz yapio hic duymamisdm yada oglumda gaz sancisi cekmeyince bilmiom
Ay ben kahve içmiyorum ama sürekli çikolata yiyorum
Oh ohh afiyet olsunBen çikolata yiyorum valla nerdeyse hergün artı birde sürme yiyorum ekmeğe yetmiyo kaşıklıyom felanaman napalım gaza alışsınlar
Valla bende gaz yapan yiyecekler arasinda okudum bilemeyecegim keske yalan olsabenimde 2 gune 1 ay olacak evet sizliyor benmde 2.ama ilkini hatirlamiom ne kadar sürede tam gecti bazen kalkarken zorluyo normal diye dusunmusdum acikcasi
Benimde çok aram yoktur tatlıyla nadiren ararım ama şuan ne tatlısı yesem diye düşünüyorum hergün bi tatlı yapasım var fırsat olsa.bende bu açığı çikolatayla kapatıyorum nutellanın içine düşüyorum bildiğinÇikolatanın gaz yaptığını şuan öğrendim. Hiç gaz yapar bi hali yok
Ya ben tatlıya düştüm kızlar. Bu emzirmenin etkisiyle mi oluyo? Sizde de aynı durum var mı?
Benim normalde tatlıyla aram yoktur şimdi sürekli canım istiyo. Yiyince de fenalaşıyorum resmen.
insallah canim aynen su 1_2 haftayi normal atlatirsan yirttin demektir ,elanin 17. gunde baslamisti,yazik bize ya nasil travma yasadiysak gun sayiyoruzbende hipp verdim canım hastaneden onu önerdiler, orda da hipp verildi.
bizim de ne yaptıysam gaz problemi oluyor ama kolik gibi değil. emmek istiyor emdikçe sancılanıyor. 18. gün bugün, asıl kolik başlarsa bu günlerden sonra başlar bende çok korkuyorum. inşallah kızlar gibi olmazlar ya
kiraz cekirdegini nasil yaptinizMaflor (kuvozdeyken cocuk dr muz vermisti)
Biogaia(kizina baktigim cocuk dr u onerdi)
En son zinco deniyorum dun aksam basladik
Bence bagirsaklari gelisimini tamamlayip duzene girmedigi surece bu gaz devam edecek damlalarda kesin cozum degil gibi geliyo bana. Damla harici zeytinyagiyla karnina ve ayak alti cukurlarina saat yonunde masaj yapmak rahatlatiyo bagirsaklari uyardigi icin dun bir de isitilmis kiraz cekirdegi denedik sanirim o daha fazla etki etti ayaklarinin altina ve karnina koydum gece rahat uyudu cok bi huzursuzlugu yoktu
arasira 1 tane iciyosan bisey olmaz canim ya, benimde arada bir istiyor ama kendimi biliyorum 1 tane icersem yeniden baslarim oyuzden tutuyorum kendimiKızlar ben normalde sigara kullanmıyorum.
böyle çok nadiren içen biri varsa ve kahve içiyorsak ayda yılda bir kahvenin yanına bir tane tüttürürdüm.
ama şu aralar öyle bir canım çektiki, kahve içsem yanına bir sigara yaksam denize karşı. off off hayale bak, sanki çok uç bi şey istiyorum, alt tarafı bir tane sigara keyfi
bir taneden bir şey olmaz herhalde ya, bir gün kendime bu ödülü vericem. o iğrenç kimyon çayı yerine mis gibi sade türk kahvesi ve yanına bir tanecik sigara ne olur sanki çok mu şey istiyorum
Benimde ikinci ama herhangi bir ağrım yok. İlki çok kötüydü.Bir ay olCak sezeryAn olalı ameliyat yerim sızlıyor yaa ikinci diyrmi böyle oldu
İlkinde bu kadar uzamamıştı ve birde bel ağrısı eklendi ağrısı olan varmı böyle 1 ay olupta
Yaaa benimde ilki çok iyidi ikinci kötü oysa ki ikincide spinal epidural oldu.ama hem ameliyat hem sonrası çok zordu ilki sade spinaldi onda iki gün gaz sancısından sonra herşey normale dçnnüştü.hayır dr eli diycem ama dr um da aynı neyse bakalım inşallah geçer zamanla birde kabızlık çok etkiliyor yaaa her tuvalet zamanı karalar bağlıyorumBenimde ikinci ama herhangi bir ağrım yok. İlki çok kötüydü.
bu kadar dikkat ediyorum yine kolik olursa salıcam bendeValla ilk oğlumda herşeyi yidim hem hamileikte hemde doğduktan sonra naşallah hiç gazı olmadı be olmadımı olmaz olcağı varsa da olur bence salın gitsin alışsınlar onlarda
çikolata gaz yapar canım evet.Çikolatanın gaz yaptığını şuan öğrendim. Hiç gaz yapar bi hali yok
Ya ben tatlıya düştüm kızlar. Bu emzirmenin etkisiyle mi oluyo? Sizde de aynı durum var mı?
Benim normalde tatlıyla aram yoktur şimdi sürekli canım istiyo. Yiyince de fenalaşıyorum resmen.
sorma ya eşim de geçen soruyor kaç gün oldu, kolik olur mu acaba diye resmen travma yaşamışız.insallah canim aynen su 1_2 haftayi normal atlatirsan yirttin demektir ,elanin 17. gunde baslamisti,yazik bize ya nasil travma yasadiysak gun sayiyoruz
aynen bencede bişey olmaz yaarasira 1 tane iciyosan bisey olmaz canim ya, benimde arada bir istiyor ama kendimi biliyorum 1 tane icersem yeniden baslarim oyuzden tutuyorum kendimi
Bende yaa canım çok istiyor valla napimm ama engel olamıyorumBende hergün hemde kaç kez bilmiyomçikolatasız düşünemiyorum kendimi .
Bencede emzirmeyle alakalı tatlı olayı resmen sekerimiz düşüyor emzirinceÇikolatanın gaz yaptığını şuan öğrendim. Hiç gaz yapar bi hali yok
Çay da mı gaz yapıyomuş yuhhhh yaaa ben çok içerim işte tiryakiym çaydan kopamam yaniBende yaa canım çok istiyor valla napimm ama engel olamıyorum
Bencede emzirmeyle alakalı tatlı olayı resmen sekerimiz düşüyor emzirince
Cay kahve tarzı şeyler gaz yaparmış kahve çok icmesemde olur ama sabah akşam çay keyfinden vazgeçemiyorum bende
benim yerimede ic sekerim afiyetolsunbu kadar dikkat ediyorum yine kolik olursa salıcam bende
çikolata gaz yapar canım evet.
tatlı olayı da tamamen emzirmeyle alakalı.
emzirdikten sonra resmen elim ayağım titriyor. tatlı severim ama nutelladan hiç hazetmem, ama emzirdikten sonra kavanozun içine düşesim geliyor
sorma ya eşim de geçen soruyor kaç gün oldu, kolik olur mu acaba diye resmen travma yaşamışız.
ben Metenin bu gaz sancılarıma razıyım. en fazla 2 saat uyumuyor mızırdanmaktan. koliğin yanında hiç bişey bu bize
aynen bencede bişey olmaz ya
kendine güvenemeyen içmemeli zaten.
benim o sorunum yok ya bir tane ödül vericem kendime dışarı çıkınca
Evet yaa çayda yapıyormuşÇay da mı gaz yapıyomuş yuhhhh yaaa ben çok içerim işte tiryakiym çaydan kopamam yani
Kuzenim almanyadan getirmisti kuzunun icerisinde mikrodolgaya atiyosun cekirdekler isiniyo ama ben mikrodalga kullanmadigim icin kuzunun icinden cikarip ocakta isitiyorum nettede var aynisi olmasada bakabilirsinizkiraz cekirdegini nasil yaptiniz