2020 Şubat Anneleri

iyiki bırakmışsın :)
ben zaten kullanmıyordum, dediğim gibi ayda yılda bir kahvenin yanında bir keyif sigarası yakarım yanımda içen biri varsa. sonra da bir daha aklıma gelmez.
sadece o keyfi yaşamak istedim şöyle deniz kenarında oturup. yoksa yeşilaycıyız tabiiki 🙈

emzirirken özellikle ilk üç ay hamileliktekinden daha zor beslenmek. daha kısıtlı oluyor her şey. o gaz yapar şu gaz yapar derken yiyecek bir şey kalmadı 🤷‍♀️
Valla ilk oğlumda herşeyi yidim hem hamileikte hemde doğduktan sonra naşallah hiç gazı olmadı be olmadımı olmaz olcağı varsa da olur bence salın gitsin alışsınlar onlarda🤣😂😅

Bir ay olCak sezeryAn olalı ameliyat yerim sızlıyor yaa ikinci diyrmi böyle oldu
İlkinde bu kadar uzamamıştı ve birde bel ağrısı eklendi 😫😣 ağrısı olan varmı böyle 1 ay olupta
benimde 2 gune 1 ay olacak evet sizliyor benmde 2.ama ilkini hatirlamiom ne kadar sürede tam gecti bazen kalkarken zorluyo normal diye dusunmusdum acikcasi:110:
Kızlar ben normalde sigara kullanmıyorum.
böyle çok nadiren içen biri varsa ve kahve içiyorsak ayda yılda bir kahvenin yanına bir tane tüttürürdüm.

ama şu aralar öyle bir canım çektiki, kahve içsem yanına bir sigara yaksam denize karşı. off off hayale bak, sanki çok uç bi şey istiyorum, alt tarafı bir tane sigara keyfi :KK14:

bir taneden bir şey olmaz herhalde ya, bir gün kendime bu ödülü vericem. o iğrenç kimyon çayı yerine mis gibi sade türk kahvesi ve yanına bir tanecik sigara 😍 ne olur sanki çok mu şey istiyorum 😭
sigarayi bende kisa bir sure kullandm şükür ki birakdm evet dedigin keyof guzel ama kahve icilmiomu ya ben arada iciodum😞
Benimde canim kahve ve cikolata istiyo ama 2side gaz yapiyo dunyanin en guzel 2 nimeti yapmamasi lazim olamaz 😂
Herkea gaz yapio diyo yaa kizlar kahve neden gaz yapio 😭 hic duymamisdm yada oglumda gaz sancisi cekmeyince bilmiom😕

Ay ben kahve içmiyorum ama sürekli çikolata yiyorum 🤣🤣
Çikolatanın gaz yaptığını şuan öğrendim. Hiç gaz yapar bi hali yok :KK70:
Ya ben tatlıya düştüm kızlar. Bu emzirmenin etkisiyle mi oluyo? Sizde de aynı durum var mı?
Benim normalde tatlıyla aram yoktur şimdi sürekli canım istiyo. Yiyince de fenalaşıyorum resmen.

Kahvenin gaz yaptığını duymadım ama kafein bebekte huzursuzluk yapar.
benimde 2 gune 1 ay olacak evet sizliyor benmde 2.ama ilkini hatirlamiom ne kadar sürede tam gecti bazen kalkarken zorluyo normal diye dusunmusdum acikcasi:110:
sigarayi bende kisa bir sure kullandm şükür ki birakdm evet dedigin keyof guzel ama kahve icilmiomu ya ben arada iciodum😞

Herkea gaz yapio diyo yaa kizlar kahve neden gaz yapio 😭 hic duymamisdm yada oglumda gaz sancisi cekmeyince bilmiom😕

Aaa benimde 2 güne 1 ay olcak 4 şubat mı senin doğum da☺️

Ay ben kahve içmiyorum ama sürekli çikolata yiyorum 🤣🤣
Ben çikolata yiyorum valla nerdeyse hergün artı birde sürme yiyorum ekmeğe yetmiyo kaşıklıyom felan😂aman napalım gaza alışsınlar😂
Oh ohh afiyet olsun 😃

Valla bende gaz yapan yiyecekler arasinda okudum bilemeyecegim keske yalan olsa 😩

Ya ben tatlıya düştüm kızlar. Bu emzirmenin etkisiyle mi oluyo? Sizde de aynı durum var mı?
Benim normalde tatlıyla aram yoktur şimdi sürekli canım istiyo. Yiyince de fenalaşıyorum resmen.
Benimde çok aram yoktur tatlıyla nadiren ararım ama şuan ne tatlısı yesem diye düşünüyorum hergün bi tatlı yapasım var fırsat olsa.bende bu açığı çikolatayla kapatıyorum nutellanın içine düşüyorum bildiğin 😉😅

bende hipp verdim canım hastaneden onu önerdiler, orda da hipp verildi.
bizim de ne yaptıysam gaz problemi oluyor ama kolik gibi değil. emmek istiyor emdikçe sancılanıyor. 18. gün bugün, asıl kolik başlarsa bu günlerden sonra başlar bende çok korkuyorum. inşallah kızlar gibi olmazlar ya :KK17:
insallah canim aynen su 1_2 haftayi normal atlatirsan yirttin demektir ,elanin 17. gunde baslamisti,yazik bize ya nasil travma yasadiysak gun sayiyoruz 😄

Maflor (kuvozdeyken cocuk dr muz vermisti)
Biogaia(kizina baktigim cocuk dr u onerdi)
En son zinco deniyorum dun aksam basladik
Bence bagirsaklari gelisimini tamamlayip duzene girmedigi surece bu gaz devam edecek damlalarda kesin cozum degil gibi geliyo bana. Damla harici zeytinyagiyla karnina ve ayak alti cukurlarina saat yonunde masaj yapmak rahatlatiyo bagirsaklari uyardigi icin dun bir de isitilmis kiraz cekirdegi denedik sanirim o daha fazla etki etti ayaklarinin altina ve karnina koydum gece rahat uyudu cok bi huzursuzlugu yoktu
kiraz cekirdegini nasil yaptiniz

Kızlar ben normalde sigara kullanmıyorum.
böyle çok nadiren içen biri varsa ve kahve içiyorsak ayda yılda bir kahvenin yanına bir tane tüttürürdüm.

ama şu aralar öyle bir canım çektiki, kahve içsem yanına bir sigara yaksam denize karşı. off off hayale bak, sanki çok uç bi şey istiyorum, alt tarafı bir tane sigara keyfi :KK14:

bir taneden bir şey olmaz herhalde ya, bir gün kendime bu ödülü vericem. o iğrenç kimyon çayı yerine mis gibi sade türk kahvesi ve yanına bir tanecik sigara 😍 ne olur sanki çok mu şey istiyorum 😭
arasira 1 tane iciyosan bisey olmaz canim ya, benimde arada bir istiyor ama kendimi biliyorum 1 tane icersem yeniden baslarim oyuzden tutuyorum kendimi 😄

Benimde ikinci ama herhangi bir ağrım yok. İlki çok kötüydü.
Yaaa benimde ilki çok iyidi ikinci kötü oysa ki ikincide spinal epidural oldu.ama hem ameliyat hem sonrası çok zordu ilki sade spinaldi onda iki gün gaz sancısından sonra herşey normale dçnnüştü.hayır dr eli diycem ama dr um da aynı 🤣neyse bakalım inşallah geçer zamanla birde kabızlık çok etkiliyor yaaa her tuvalet zamanı karalar bağlıyorum 😜

Valla ilk oğlumda herşeyi yidim hem hamileikte hemde doğduktan sonra naşallah hiç gazı olmadı be olmadımı olmaz olcağı varsa da olur bence salın gitsin alışsınlar onlarda🤣😂😅
bu kadar dikkat ediyorum yine kolik olursa salıcam bende 😂😂
çikolata gaz yapar canım evet.
tatlı olayı da tamamen emzirmeyle alakalı.
emzirdikten sonra resmen elim ayağım titriyor. tatlı severim ama nutelladan hiç hazetmem, ama emzirdikten sonra kavanozun içine düşesim geliyor 😂

insallah canim aynen su 1_2 haftayi normal atlatirsan yirttin demektir ,elanin 17. gunde baslamisti,yazik bize ya nasil travma yasadiysak gun sayiyoruz 😄
sorma ya :KK70: eşim de geçen soruyor kaç gün oldu, kolik olur mu acaba diye 😂 resmen travma yaşamışız.
ben Metenin bu gaz sancılarıma razıyım. en fazla 2 saat uyumuyor mızırdanmaktan. koliğin yanında hiç bişey bu bize
😂
arasira 1 tane iciyosan bisey olmaz canim ya, benimde arada bir istiyor ama kendimi biliyorum 1 tane icersem yeniden baslarim oyuzden tutuyorum kendimi 😄
aynen bencede bişey olmaz ya 😂
kendine güvenemeyen içmemeli zaten.
benim o sorunum yok ya bir tane ödül vericem kendime dışarı çıkınca :ıslık:

Bende hergün hemde kaç kez bilmiyom🤣çikolatasız düşünemiyorum kendimi .
Bende yaa canım çok istiyor valla napimm ama engel olamıyorum 😄
Bencede emzirmeyle alakalı tatlı olayı resmen sekerimiz düşüyor emzirince 🤣
Cay kahve tarzı şeyler gaz yaparmış kahve çok icmesemde olur ama sabah akşam çay keyfinden vazgeçemiyorum bende

Bende yaa canım çok istiyor valla napimm ama engel olamıyorum 😄

Bencede emzirmeyle alakalı tatlı olayı resmen sekerimiz düşüyor emzirince 🤣
Cay kahve tarzı şeyler gaz yaparmış kahve çok icmesemde olur ama sabah akşam çay keyfinden vazgeçemiyorum bende
Çay da mı gaz yapıyomuş yuhhhh yaaa ben çok içerim işte tiryakiym çaydan kopamam yani 🤣

Ben geçen gün canım çok kahve istiyor demiştim. Eşim de kafeinsiz kahve almış onu içiyorum ama gaz yaptığını duymamıştım 😬

bdn
bu kadar dikkat ediyorum yine kolik olursa salıcam bende 😂😂

çikolata gaz yapar canım evet.
tatlı olayı da tamamen emzirmeyle alakalı.
emzirdikten sonra resmen elim ayağım titriyor. tatlı severim ama nutelladan hiç hazetmem, ama emzirdikten sonra kavanozun içine düşesim geliyor 😂

sorma ya :KK70: eşim de geçen soruyor kaç gün oldu, kolik olur mu acaba diye 😂 resmen travma yaşamışız.
ben Metenin bu gaz sancılarıma razıyım. en fazla 2 saat uyumuyor mızırdanmaktan. koliğin yanında hiç bişey bu bize
😂

aynen bencede bişey olmaz ya 😂
kendine güvenemeyen içmemeli zaten.
benim o sorunum yok ya bir tane ödül vericem kendime dışarı çıkınca :ıslık:
benim yerimede ic sekerim afiyetolsun😁

kiraz cekirdegini nasil yaptiniz
Kuzenim almanyadan getirmisti kuzunun icerisinde mikrodolgaya atiyosun cekirdekler isiniyo ama ben mikrodalga kullanmadigim icin kuzunun icinden cikarip ocakta isitiyorum nettede var aynisi olmasada bakabilirsiniz

Eklentiler

• P_20200302_211200.jpg
    P_20200302_211200.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 36
  • P_20200302_211212.jpg
    P_20200302_211212.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 40
X