2020 Şubat Anneleri

Valla ilk oğlumda herşeyi yidim hem hamileikte hemde doğduktan sonra naşallah hiç gazı olmadı be olmadımı olmaz olcağı varsa da olur bence salın gitsin alışsınlar onlarda

Bir ay olCak sezeryAn olalı ameliyat yerim sızlıyor yaa ikinci diyrmi böyle oldu
İlkinde bu kadar uzamamıştı ve birde bel ağrısı eklendi ağrısı olan varmı böyle 1 ay olupta
benimde 2 gune 1 ay olacak evet sizliyor benmde 2.ama ilkini hatirlamiom ne kadar sürede tam gecti bazen kalkarken zorluyo normal diye dusunmusdum acikcasi
sigarayi bende kisa bir sure kullandm şükür ki birakdm evet dedigin keyof guzel ama kahve icilmiomu ya ben arada iciodum
Benimde canim kahve ve cikolata istiyo ama 2side gaz yapiyo dunyanin en guzel 2 nimeti yapmamasi lazim olamaz
Herkea gaz yapio diyo yaa kizlar kahve neden gaz yapio hic duymamisdm yada oglumda gaz sancisi cekmeyince bilmiom

Ay ben kahve içmiyorum ama sürekli çikolata yiyorum
Çikolatanın gaz yaptığını şuan öğrendim. Hiç gaz yapar bi hali yok
Ya ben tatlıya düştüm kızlar. Bu emzirmenin etkisiyle mi oluyo? Sizde de aynı durum var mı?
Benim normalde tatlıyla aram yoktur şimdi sürekli canım istiyo. Yiyince de fenalaşıyorum resmen.

Kahvenin gaz yaptığını duymadım ama kafein bebekte huzursuzluk yapar.

Aaa benimde 2 güne 1 ay olcak 4 şubat mı senin doğum da

Ay ben kahve içmiyorum ama sürekli çikolata yiyorum
Ben çikolata yiyorum valla nerdeyse hergün artı birde sürme yiyorum ekmeğe yetmiyo kaşıklıyom felanaman napalım gaza alışsınlar
Oh ohh afiyet olsun
Valla bende gaz yapan yiyecekler arasinda okudum bilemeyecegim keske yalan olsa

Benimde çok aram yoktur tatlıyla nadiren ararım ama şuan ne tatlısı yesem diye düşünüyorum hergün bi tatlı yapasım var fırsat olsa.bende bu açığı çikolatayla kapatıyorum nutellanın içine düşüyorum bildiğin

insallah canim aynen su 1_2 haftayi normal atlatirsan yirttin demektir ,elanin 17. gunde baslamisti,yazik bize ya nasil travma yasadiysak gun sayiyoruz

kiraz cekirdegini nasil yaptiniz

arasira 1 tane iciyosan bisey olmaz canim ya, benimde arada bir istiyor ama kendimi biliyorum 1 tane icersem yeniden baslarim oyuzden tutuyorum kendimi

Benimde ikinci ama herhangi bir ağrım yok. İlki çok kötüydü.
Yaaa benimde ilki çok iyidi ikinci kötü oysa ki ikincide spinal epidural oldu.ama hem ameliyat hem sonrası çok zordu ilki sade spinaldi onda iki gün gaz sancısından sonra herşey normale dçnnüştü.hayır dr eli diycem ama dr um da aynı neyse bakalım inşallah geçer zamanla birde kabızlık çok etkiliyor yaaa her tuvalet zamanı karalar bağlıyorum

Valla ilk oğlumda herşeyi yidim hem hamileikte hemde doğduktan sonra naşallah hiç gazı olmadı be olmadımı olmaz olcağı varsa da olur bence salın gitsin alışsınlar onlarda
bu kadar dikkat ediyorum yine kolik olursa salıcam bende
çikolata gaz yapar canım evet.
tatlı olayı da tamamen emzirmeyle alakalı.
emzirdikten sonra resmen elim ayağım titriyor. tatlı severim ama nutelladan hiç hazetmem, ama emzirdikten sonra kavanozun içine düşesim geliyor

insallah canim aynen su 1_2 haftayi normal atlatirsan yirttin demektir ,elanin 17. gunde baslamisti,yazik bize ya nasil travma yasadiysak gun sayiyoruz
sorma ya eşim de geçen soruyor kaç gün oldu, kolik olur mu acaba diye resmen travma yaşamışız.
ben Metenin bu gaz sancılarıma razıyım. en fazla 2 saat uyumuyor mızırdanmaktan. koliğin yanında hiç bişey bu bize

arasira 1 tane iciyosan bisey olmaz canim ya, benimde arada bir istiyor ama kendimi biliyorum 1 tane icersem yeniden baslarim oyuzden tutuyorum kendimi
aynen bencede bişey olmaz ya
kendine güvenemeyen içmemeli zaten.
benim o sorunum yok ya bir tane ödül vericem kendime dışarı çıkınca

Bende hergün hemde kaç kez bilmiyomçikolatasız düşünemiyorum kendimi .
Bende yaa canım çok istiyor valla napimm ama engel olamıyorum
Bencede emzirmeyle alakalı tatlı olayı resmen sekerimiz düşüyor emzirince
Cay kahve tarzı şeyler gaz yaparmış kahve çok icmesemde olur ama sabah akşam çay keyfinden vazgeçemiyorum bende

Çay da mı gaz yapıyomuş yuhhhh yaaa ben çok içerim işte tiryakiym çaydan kopamam yani

Ben geçen gün canım çok kahve istiyor demiştim. Eşim de kafeinsiz kahve almış onu içiyorum ama gaz yaptığını duymamıştım

bdn
benim yerimede ic sekerim afiyetolsun

kiraz cekirdegini nasil yaptiniz
Kuzenim almanyadan getirmisti kuzunun icerisinde mikrodolgaya atiyosun cekirdekler isiniyo ama ben mikrodalga kullanmadigim icin kuzunun icinden cikarip ocakta isitiyorum nettede var aynisi olmasada bakabilirsiniz

Eklentiler

• P_20200302_211200.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 36
  • P_20200302_211212.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…