2020 Şubat Anneleri

Annemde çok soruyor bana. Kendine zaman ayırma konusunda kafasına göre takılıyor birşey demiyorum varlığı bile yeter . Bende onun boşluğu olduğunda kendi işlerimi yapıyorum. Bir an önce büyüsünler ya

Hangi damlayi kullaniyosun ? Bizim gaz krizlerimiz aksam 9dan 12 ye kadardi simdi gunduz 6dan gece 12ye kadar aslinda gazinida cikariyo ama kucucuk cocukta gaz hic bitmiyo karni hep gurul gurul ses cikiyo benden geciyo desem yediklerimden falan biseyde yemiyorum genel olarak sivi besleniyorum boza,lohusa serbeti,komposto,su. Aralarda yulafli yogurt yiyorum kurabiye falan atistiriyorum onun haricinde yemek olarak yedigim cok bir sey yok her sey gaz yapiyo zaten bulgur pilavi,balik,et,tavuk yediklerim bunlar ayaklarimi falan hep sicak tutmaya calisiyorum 2 farkli damla kullandik bugun esime 3. Farkli bir damla aldirdim onun icerigi daha iyiydi onu deneyecegiz su gaz meselesi bir bitseydi kurtulsaydik hepimiz cocugumun uykusu var gazdan uyuyamiyo tam daliyo bi sanci vuruyo bacaklarini karnina cekip kaskati olup almaya basliyo uykusu bolunuyo icim gidiyo o oyle agladikca

Benim de tek göğsümden süt gelimi kesilmişti nerdeyse, e bebekteki humana still tea ve malt içeceğini kullandım, dereotu, tahin helvası, hurma, rezene ve kimyon tohumundan demlenmiş çay tükettim çoğaldı. Bunun yanında uyku, sık emzirme ve sütünün geleceğine dair kendini motive etmenin de faydasının büyük olduğunu düşünüyorum

Dil ve dudak bagina baktirabilirsin.emiyir gorunse de iyi cekemiyorlar o zaman kilo alimi da olmuyor

Kıyamam yaa en çokta onlara üzülüyorum gözünün önünde kendini sıkıyo ağlıyo bişey yapamıyomuşsun gibi hissediyosun inşallah biter inşallah,
Ben sab simplex kullanıyorum canım
Relamax ta varda kullanmıyorum onu

Malt içeceğini nasıl kullandınız? Her gün 1 tane mi içtiniz?

İşitme testimiz 5.gün kontrolünün olduğu gün yapıldı
Kızlar biz bugün hastaneye gittik işitme testi için randevu almak gerekiyormuş hiç bilmiyorduk o kadarda hastaneyi aradık özel sigorta geciyormu diye kimse bişey demedi haftaya cumartesiye randevu aldık çocuğum 25 günlük olcak o zaman inşallah uyur

Kızlar bende bazen çocuk ağladığı zaman kendimi çok çaresiz hissediyorum hele benden hariç başkası susturamayinca dahada sinirleniyorum 5.5 senelik evliyim çocuk çok istiyorduk ama çok zormus gerçekten hele 2 cocuklularin mesajlarını okuyunca biz diyorum bı taneyle zor uğraşıyoruz 2tane olsa napardik Allah kolaylik versin herkese gerçekten
Biz bugün 18gunluguz küçük odada yatiyoduk sezeryan acimdan dolayı yatağa kolay inip cikamiyodum yatak odasına girince böyle eşimle dertsiz tasasiz tvnin kapama tuşuna basıp yatağa yattigimiz günleri özlediğimi farkettim hiç yatağa gidesimde gelmiyo artık bı daha asla deliksiz uyuyamicak olmak çok koyuyo valla
Ay bı tek benmi boyle düşünüyorum yaa hayır deyin lütfen kendimi cok suçlu hissediyorum rabbim sağlıklı bı evlat nasip etti çok şükür yokluğunu göstermesin ama bu dusuncelerimde normalmi acaba benim ya

Kızlar günde 2 kez kaka yapıyo zorlanarak biraz normal mi ?
1 ay 13 günlüğüz büyüdü diyemi böyle acaba

Normal canım ilk çocuk olduğu için çoğumuz böyle düşünüyodur kendini suçlama bende çok düşündüm rahatlığımı özledim kafamıza estiğini yapmayı eşimle vakit geçirmeyi ama evlatta başka bişey baktıkça şükrediyorum varlığına

Şuan mama vermiyorum ama hipp organik verdim. Organik ağır gelebiliyor o zaman combiotic öneriliyor. Sen hangisini kullanıyosun?
hipo organik kullaniyorum cnm bide onu deneyeyim kokusu cok kotu ya bu mamalarin
Ay canim yarin ilk is dedigin gaz damlalarindan almak olacak hamgisi daha etkili cok yoruldm inan sanirim.gaz sancisi cok kivranio aslinda cikario ama zor cikariyor ben cikario diye gazdan cok supelenmemisdm ama sizden okuduklarm kadariyla benimkide gazdan uyumuyor

selozy canim merhaba. Foruma çok giremiyorum. Nasılsın? Bebeğin nasıl oldu? Biz dun 2 ay lik aşılarımızı olduk kalça ultrasonunu da çektirdik. Çok şükür ateşimiz olmadi. Oldu aslında 37.9 ama surup vermedim. Daha da ileriye gitmedi. Sen nasılsın bebişin nasıl?

Gayet normal ben de bazen öyle düşünüyorum. Özelikle bebeğim çok ağlayıp ne yapacağımı bilemediğim anlarda ya da gerçekten uykusuzlukdan çok yorulduğum anlarda bunu düşünüyorum. Yani tamamen tecrübesizliğimizden ve yorgunluğumuzdan kaynaklanıyor. Öyle anlarda eşine devredip biraz başka odada kendini dinlendirmeni tavsiye ederim.

Çok normal canım. Kendini hiç suçlu hissetme. Uykusuzluk çözülüyorda sorumluluk hissi hiç geçmiyor. Sürekli düşünmek zorunda olduğun bir birey var artık. Benim iki tane .ikisi de küçük eşim ve annem gelene kadar huniyi takmam inş.

Canım çıktığıbı sanıyoruz çok az çıkarıyolar zorlanarak bide rahatça çıkarmak var ben emziyorum çıkarıyorum yatırıyorum bi süre sonra kıvranıyo anlıyorum alıyorum bidaha çıkarıyorum önceden hiç dikkat etmezdim ben direk yatırırdım yanlış yapıyomuşum kaka durumu nasıl sizde 12 saatte bir yapıyo benim kız ya neden az bu kadar

İyi ki mesajını gördüm canım Kızımın 3-4 gündür kakası yeşil bende üşüttü sanıp giyditiyorum. Ama ön süt fazla alanların da yeşil oluyormuş benim sütüm fazla kızım boşaltamıyor tam galiba ondan oluyor biraz sağıp sonra emzirmek lazımmış öyle okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…