3 kere damla damlattilar 5 dk arayla sonra 45 dk bekledik dr geldi muayene etti ama bizi odaya almadi nasil bir islem yaptigini goremedim sanirsam aparatlarla gozlerini acik tuttular dr un taktigi bi gozluk vardi onunlada muayene etti bebegi odaya birakirken gormustum suan haftasiyla uyumlu emin olabilmek icin 2 hafta sonra tekrar gelin dedi
ben içmiyorum kan ilacını kabızlık yüzünden . Allah kolaylık versin bizimkide uyumuyor gaz yüzünden miMerhaba kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım.
çok üzgünüm şehitlerimize, o annelerin yerine kendimi koyamıyorum düşünemiyorum bilebu kara günler son bulsun tek temennim..
onun dışında biz genel olarak iyiyiz. gaz problemi var tabii, günde bir kez mutlaka 2 saat gaz problemi yaşıyoruz. meme istiyor tekrar sancılanıyor, kısır döngü oldu bu. avent ultra air emziği kabul etti ama o sancı anlarında asla onu istemiyor. uykusu da gelince iyice sinirleniyor. meme veriyorum tekrar sancılanıyor.
rezene içiyorum, o iğrenç kimyon çayını içiyorum yine fayda etmiyor. bende kabızım zaten, bıktım bu ferrum denen ilaçtan hep o kabız ediyorhamileyken magnezyum içiyodum kabız olmuyodum. acaba şimdi magnezyum içemez miyiz ya
bu arada 16 günlük olduk hala göbek düşmedi. 3-4 gündür pansuman yapmıyorum yani bebecord vermişlerdi ondan sıkmıyorum daha kuru kaldı ve bi kenarından kopmaya başladı göbek bağı. herhalde bir kaç güne düşer. kızımın da göbeği geç düşmüştü.
bu benim çocukların doğumları da geç oldu, göbekleri de geç düşüyor, her şeyleri geç oluyor ya anlamadım
Geçmiş olsun canım inşallah onuda güzelce atlatırsınız.. gerçibiri bitiyor diğeri başlıyor böyle böyle geçecek3 kere damla damlattilar 5 dk arayla sonra 45 dk bekledik dr geldi muayene etti ama bizi odaya almadi nasil bir islem yaptigini goremedim sanirsam aparatlarla gozlerini acik tuttular dr un taktigi bi gozluk vardi onunlada muayene etti bebegi odaya birakirken gormustum suan haftasiyla uyumlu emin olabilmek icin 2 hafta sonra tekrar gelin dedi
Benim bütün gece ağrım ve sancım vardı canım halâ devam ediyor çok şiddetli değil ama ara ara uyudum sabah olsun diye bekliyorum29unda doğurmak istemiyodum ben Çok şiddetli değil ama yarını bulur inş
Bir memeni bir diğerini mi veriyorsun?Kızlar 1 ay oldu hala doğum kilosuna ulaşamadık sizce neden kime ne danışacağımı şaşırdım sizce bir sıkınyısı mı var şimdilik uyku problemi var emme problemi yok 7/24 emiyoruz ben emdiği için uyku bile uyuyamıyorum okadar yani nasıl kilo almaz çok az kilosu 50 cm doğdu ondan mı
Benim de gece boyu ağrım oldu cnm sancim yoktu ama hastaneye geldim açıklığıma bakıldı açıklık yok ama çatı muayenesi nden hemn sonra kan geldi nst ye bağlandım sancim çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyorum şu an da yatışım yapıldı doktorun gelmesini bekliyorum bakalım ne diyecek
Gittim canım 1-2 cm açıklığım varmış sancım az çıktı ama doktorum inat etti bugün doğurtmucak beniCnm naptın gittin mi doktora durumun ne
önce bir meme sonra diğeri sıraylaBir memeni bir diğerini mi veriyorsun?
Gittim canım 1-2 cm açıklığım varmış sancım az çıktı ama doktorum inat etti bugün doğurtmucak benieve gönderdi git dinlen yorma kendini dedi. Gece yada yarın ekstra bi durum olursa gel dedi ama benim çok kasılmam var 3-5 dk da bir kasılıyorum buna rağmen sancım az çıktı doğum ağrısını düşünemiyorum sen ne durumdasın geldi mi doktor ?
Benimde canın çok istiyorKızlar kahve içemez miyiz ya? Bu uykusuz gecelerde canım o kadar çok istiyor ki
Oyle ya sadece sabir gerek her sey icin oyle boyle derken geciyo gunler daha dun hastanedeydim yeni dogum yapmistim annem gelmisti simdi 31 gunluguz ve annemin gitmesine cok az kaldiGeçmiş olsun canım inşallah onuda güzelce atlatırsınız.. gerçibiri bitiyor diğeri başlıyor böyle böyle geçecek
Canim sutunun oldugundan emin misin normalde dogumdan 10 gun sonra bebekler dogum kilosuna donmeye baslarKızlar 1 ay oldu hala doğum kilosuna ulaşamadık sizce neden kime ne danışacağımı şaşırdım sizce bir sıkınyısı mı var şimdilik uyku problemi var emme problemi yok 7/24 emiyoruz ben emdiği için uyku bile uyuyamıyorum okadar yani nasıl kilo almaz çok az kilosu 50 cm doğdu ondan mı
Kac kilo ile dogmustu suan kac kilo ve aylik kontrole gittiniz mi doktora ya da asm ye bir sey dediler mi ?Kızlar 1 ay oldu hala doğum kilosuna ulaşamadık sizce neden kime ne danışacağımı şaşırdım sizce bir sıkınyısı mı var şimdilik uyku problemi var emme problemi yok 7/24 emiyoruz ben emdiği için uyku bile uyuyamıyorum okadar yani nasıl kilo almaz çok az kilosu 50 cm doğdu ondan mı
İşte o yanlışmış 2 defa aynı meme sonra diğer meme bıraktığın memeden devam etceksin. Sadece sulu olan kısmı alıyomuş dediğim şekilde dene alıcaktır inşallah.s
önce bir meme sonra diğeri sırayla
10u buluyor bizim.Kızlar altını ne kadar sıklıkla değiştiryorsunuz
HurmaBaşta sütü cok olup sonradan azalan var mi? Onceden goguslerim taş gibiydi. Ama simdi fıs ici boş gibi. Bebegimde surekli meme ariyor. Emzik niyetine mi emiyor yoksa doymuyor mu anlamiyorum. Sütü en iyi ne çoğaltır yardımcı olur musunuz?
İçilmemesimi gerekiyordu ben içiyorum da doktor da spinal in etkilerİ içinde bol bol iç demiştiKızlar kahve içemez miyiz ya? Bu uykusuz gecelerde canım o kadar çok istiyor ki
Sancın ne durumda canım suni mi vericekler açılman olması için ? Bende uzandım sancı çekiyorum ne kadar dayanabilirim bilmiyorumNe şanslısın cnm yaa benim açıklığım hiç yok nst de sancim az çıktı doktor da burda ama yanıma gelme zahmetinde bulunmadı henüz kendisi