2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım.

çok üzgünüm şehitlerimize, o annelerin yerine kendimi koyamıyorum düşünemiyorum bile bu kara günler son bulsun tek temennim..

onun dışında biz genel olarak iyiyiz. gaz problemi var tabii, günde bir kez mutlaka 2 saat gaz problemi yaşıyoruz. meme istiyor tekrar sancılanıyor, kısır döngü oldu bu. avent ultra air emziği kabul etti ama o sancı anlarında asla onu istemiyor. uykusu da gelince iyice sinirleniyor. meme veriyorum tekrar sancılanıyor.

rezene içiyorum, o iğrenç kimyon çayını içiyorum yine fayda etmiyor. bende kabızım zaten, bıktım bu ferrum denen ilaçtan hep o kabız ediyor hamileyken magnezyum içiyodum kabız olmuyodum. acaba şimdi magnezyum içemez miyiz ya

bu arada 16 günlük olduk hala göbek düşmedi. 3-4 gündür pansuman yapmıyorum yani bebecord vermişlerdi ondan sıkmıyorum daha kuru kaldı ve bi kenarından kopmaya başladı göbek bağı. herhalde bir kaç güne düşer. kızımın da göbeği geç düşmüştü.

bu benim çocukların doğumları da geç oldu, göbekleri de geç düşüyor, her şeyleri geç oluyor ya anlamadım

ben içmiyorum kan ilacını kabızlık yüzünden . Allah kolaylık versin bizimkide uyumuyor gaz yüzünden mi
Acaba ama gaz olsa demermi

Geçmiş olsun canım inşallah onuda güzelce atlatırsınız.. gerçibiri bitiyor diğeri başlıyor böyle böyle geçecek

Başta sütü cok olup sonradan azalan var mi? Onceden goguslerim taş gibiydi. Ama simdi fıs ici boş gibi. Bebegimde surekli meme ariyor. Emzik niyetine mi emiyor yoksa doymuyor mu anlamiyorum. Sütü en iyi ne çoğaltır yardımcı olur musunuz?

Cnm naptın gittin mi doktora durumun ne

Kızlar 1 ay oldu hala doğum kilosuna ulaşamadık sizce neden kime ne danışacağımı şaşırdım sizce bir sıkınyısı mı var şimdilik uyku problemi var emme problemi yok 7/24 emiyoruz ben emdiği için uyku bile uyuyamıyorum okadar yani nasıl kilo almaz çok az kilosu 50 cm doğdu ondan mı

Bir memeni bir diğerini mi veriyorsun?

Cnm naptın gittin mi doktora durumun ne
Gittim canım 1-2 cm açıklığım varmış sancım az çıktı ama doktorum inat etti bugün doğurtmucak beni eve gönderdi git dinlen yorma kendini dedi. Gece yada yarın ekstra bi durum olursa gel dedi ama benim çok kasılmam var 3-5 dk da bir kasılıyorum buna rağmen sancım az çıktı doğum ağrısını düşünemiyorum sen ne durumdasın geldi mi doktor ?

Ne şanslısın cnm yaa benim açıklığım hiç yok nst de sancim az çıktı doktor da burda ama yanıma gelme zahmetinde bulunmadı henüz kendisi

Geçmiş olsun canım inşallah onuda güzelce atlatırsınız.. gerçibiri bitiyor diğeri başlıyor böyle böyle geçecek
Oyle ya sadece sabir gerek her sey icin oyle boyle derken geciyo gunler daha dun hastanedeydim yeni dogum yapmistim annem gelmisti simdi 31 gunluguz ve annemin gitmesine cok az kaldi
Canim sutunun oldugundan emin misin normalde dogumdan 10 gun sonra bebekler dogum kilosuna donmeye baslar sutunu sagip baktin mi hic ya da emerken sutunun geldigini,bebegin yutkundugunu falan goruyo musun ?

Kac kilo ile dogmustu suan kac kilo ve aylik kontrole gittiniz mi doktora ya da asm ye bir sey dediler mi ?

Hurma
İncir
Helva (tahin,susam)
Dere otu
Beyaz uzum
Bulgur
Boza
Havuc
Benim bildiklerim bunlar ama herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir

Ne şanslısın cnm yaa benim açıklığım hiç yok nst de sancim az çıktı doktor da burda ama yanıma gelme zahmetinde bulunmadı henüz kendisi
Sancın ne durumda canım suni mi vericekler açılman olması için ? Bende uzandım sancı çekiyorum ne kadar dayanabilirim bilmiyorum geldiğinde baya ağrım oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…