- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
2-3 günde bir yıkıyoruz. Annemle eşim yok bugün gitmeden yıkadık bir süre yıkamam Çarşamba yıkarız artık.Kış günü ne kadarda bi yıkıyosunuz kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 günde bir yıkıyoruz. Annemle eşim yok bugün gitmeden yıkadık bir süre yıkamam Çarşamba yıkarız artık.Kış günü ne kadarda bi yıkıyosunuz kızlar?
Yok malesef canom. Emmiyo ben sağarak veriyorum. Mama yok ama.Ohh sadece emiyomu artık maşallah çok sevindim. Azimle artırdın demek.
Benim de bugün inik memeler: (
İşe yaramasına çok sevindim.İyi ki mesajını gördüm canım Kızımın 3-4 gündür kakası yeşil bende üşüttü sanıp giyditiyorum. Ama ön süt fazla alanların da yeşil oluyormuş benim sütüm fazla kızım boşaltamıyor tam galiba ondan oluyor biraz sağıp sonra emzirmek lazımmış öyle okudum
Çok iyiyiz siz nasılsınız? Her şey yolunda dimi?selozy canim merhaba. Foruma çok giremiyorum. Nasılsın? Bebeğin nasıl oldu? Biz dun 2 ay lik aşılarımızı olduk kalça ultrasonunu da çektirdik. Çok şükür ateşimiz olmadi. Oldu aslında 37.9 ama surup vermedim. Daha da ileriye gitmedi. Sen nasılsın bebişin nasıl?
Çok iyiyiz siz nasılsınız? Her şey yolunda dimi?
Bizim aşılar da çarşamba günü yapılcak. Ateş olmamasına çok sevindim umarım biz de sorunsuz atlatırız.
Bizde 9 yıllık evliyiz canım okadar rahata alıştıktan sonra bize de çok zor geliyor ve çocuğun sorumluluğu en zoru hamileliğin son zamanlarından beri eşimle sarılarak uyuyamıyoruz resmen, önceden eve gelip napsak acaba diye düşünürken şimdi ne çabuk saat 12 oldu diyoruz gerçi 12 olması uyuduğumuz anlamına gelmiyor ama yine de bebişin yüzüne bakınca herşeye değer diyoruzKızlar bende bazen çocuk ağladığı zaman kendimi çok çaresiz hissediyorum hele benden hariç başkası susturamayinca dahada sinirleniyorum 5.5 senelik evliyim çocuk çok istiyorduk ama çok zormus gerçekten hele 2 cocuklularin mesajlarını okuyunca biz diyorum bı taneyle zor uğraşıyoruz 2tane olsa napardik Allah kolaylik versin herkese gerçekten
Biz bugün 18gunluguz küçük odada yatiyoduk sezeryan acimdan dolayı yatağa kolay inip cikamiyodum yatak odasına girince böyle eşimle dertsiz tasasiz tvnin kapama tuşuna basıp yatağa yattigimiz günleri özlediğimi farkettim hiç yatağa gidesimde gelmiyo artık bı daha asla deliksiz uyuyamicak olmak çok koyuyo valla
Ay bı tek benmi boyle düşünüyorum yaa hayır deyin lütfen kendimi cok suçlu hissediyorum rabbim sağlıklı bı evlat nasip etti çok şükür yokluğunu göstermesin ama bu dusuncelerimde normalmi acaba benim ya
2.ay kontrolü yarın olacak. 1.ayda 3700 51 cmdi.Çok çok şükür şimdilik her şey yolunda. Ben aparatı bıraktım ememedi öyle. Sadece sagip veriyorum şimdilik mama vermedim.. Sagdigim yetiyor istahsiz kizima. 4 ay daha boyle devam edeceğim Allah nasip ederse. Bu arada kilomuz 4100 lerde. Boyumuz da 55 olmuş. Senin bebiş nasıl cıktı kontrolde? Inşallah sizin de asi sonrası huzursuzlügu ateş-i olmaz.
2.ay kontrolü yarın olacak. 1.ayda 3700 51 cmdi.
Bende de durum aynı sağıp veriyorum.
Aynı senin durumundayım. 6ay böyle geçsin,sonra nekadar istiyosa o kadar emer. Hemen ek gıdaya geçişe ışınlansak diyorum.
Aralıklarla sadece emzirerek beslemeyi deniyorum bezini takip ediyorum, yeterince beslenemediğini görüp yine sağarak beslemeye dönüyorum.Masallahiniz var canım Allah nazarlardan korusun ne güzel bakmışsın. Ben de 6 ay sonrası acaba bebislerimize şimdiki gibi mi süt gerekecek sonuçta ek gıda olacağı için tadımlık olacak ana öğün gene sütümüz. Allah kolaylık verir inşallah bizlere. Sen emziriyordun ama demi. Inşallah hep emsin kuzu. Zor öteki türlü
yanliz degilsin cnim malesef hayat cocuksuz oldugun zamaanlardaki gibi rahat olmicak hicbir zaman ama 2_3 yaslarina gelince daha uzun uyku uyumaya basliyolar,4_5 gibi tum gece uyuyolar, ilk kizimda 8ay kolik cektim ,hayatim kararmisti ,kahvede bos bos oturup okey oynayan adamlari gorunce onlara ozenmistim hic unutmamKızlar bende bazen çocuk ağladığı zaman kendimi çok çaresiz hissediyorum hele benden hariç başkası susturamayinca dahada sinirleniyorum 5.5 senelik evliyim çocuk çok istiyorduk ama çok zormus gerçekten hele 2 cocuklularin mesajlarını okuyunca biz diyorum bı taneyle zor uğraşıyoruz 2tane olsa napardik Allah kolaylik versin herkese gerçekten
Biz bugün 18gunluguz küçük odada yatiyoduk sezeryan acimdan dolayı yatağa kolay inip cikamiyodum yatak odasına girince böyle eşimle dertsiz tasasiz tvnin kapama tuşuna basıp yatağa yattigimiz günleri özlediğimi farkettim hiç yatağa gidesimde gelmiyo artık bı daha asla deliksiz uyuyamicak olmak çok koyuyo valla
Ay bı tek benmi boyle düşünüyorum yaa hayır deyin lütfen kendimi cok suçlu hissediyorum rabbim sağlıklı bı evlat nasip etti çok şükür yokluğunu göstermesin ama bu dusuncelerimde normalmi acaba benim ya
Aralıklarla sadece emzirerek beslemeyi deniyorum bezini takip ediyorum, yeterince beslenemediğini görüp yine sağarak beslemeye dönüyorum.
Eminim hepimiz çok çok iyi bakıyoruz, kilo biraz da yapısal bişey her çocuk farklı.
Ek gıda döneminde dilediği kadar emsin diyerek süt sağmayı bırakıp ortaya karışık devam etmeyi umuyorum. Bunlar hep tahmin tabi, ne nasıl gelişecek bilemeyiz.
Süt yeter mi? Bebek emmeye devam eder mi? Bunlar ilerde hepimizin gündemi olacak.
Ben 3 aylıkken emmeyi bırakmışım. Memeyi görünce kafamı çeviriyomuşum. Eşim de 5 ay anne sütü ve mamayla beslenmiş sonra gıdaya geçince ikisini de bidaha içmemiş.
Bazıları da meme bağımlısı oluyor, sürekli meme emmek istediğinden yemek yemeyip zayıflıyor. Bizim bebekler ne yapacak görücez, ona göre yol çizicez .
Ben hiçbi şartta kendimi üzmemeye söz verdim. Tek önemli olan sağlıklı olmaları. Sen de sakın kafana takma. Bebeğin kararını kendi verecek :)
Olsun ne dedik beslensin de nasıl olduğunun önemi yok.Yok malesef canom. Emmiyo ben sağarak veriyorum. Mama yok ama.
Emme denemeleri yapıyoruz bezler kuru geliyor çıldırcak gibi oluyorum. Aslında artık maşallah çok güçlü ama olmuyor işte. Çok yoruldum bütün gün süt sağıyorum. Yine emziriyorum da.
Bu arada iyi olmanıza çok sevindim
Yerim minik Ezgiyi
Ben az önce uzandığım yerden kalkarken çamaşırımın ortası ıslanacak kadar su geldi yeşilimsi gib
i de akıntı vardı ne anlama geliyo bu kızlar bileniniz var mı Allah ikimizinde yardımcısı olsun canım sağ salim kavuşalım yavrularımıza