2020 Şubat Anneleri

Bugun gorme testimiz vardi her sey yolundaymis cok sukur ama 2 hafta sonra tekrar gel tamamen emin olalim dedi dr.
Yaptiran arkadaslar sizde 2 kez mi gittiniz ?

Bugun gorme testimiz vardi her sey yolundaymis cok sukur ama 2 hafta sonra tekrar gel tamamen emin olalim dedi dr.
Biz normal kontrole bile gidemedik . Erzurum bu akşam bindiğimiz taksicinin söylediğine göre virüslü hastalar için pilot bölge seçilmiş şehir hastanesinde 450 vaka varmış yanımızdaki devlet hastanesi eşimin söylediğine göre kapatılmış. Biz özel hastaneye gidiyoruz herkes oraya gidiyorsa yığılma olur, eşim bu iş ilerlerse sizi memleketine götüreceğim diyor. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

Rop mu yoksa normal muayene mi?
Erken doğan bebeklere yapılansa biz bikere gittik.

İnanmıyorum yaa çok kötü bir durum Rabbim yardımcımız olsun herşey üstüste geldi ülkemize

Nasıl bir test sadece görme mi
3 kere damla damlattilar 5 dk arayla sonra 45 dk bekledik dr geldi muayene etti ama bizi odaya almadi nasil bir islem yaptigini goremedim sanirsam aparatlarla gozlerini acik tuttular dr un taktigi bi gozluk vardi onunlada muayene etti bebegi odaya birakirken gormustum suan haftasiyla uyumlu emin olabilmek icin 2 hafta sonra tekrar gelin dedi

Allahim korusun yaa ooff ooff

Kızlar sizin bebişlerin nefes alışverişleri nasıl? Bizimki ilk doğduğunda biraz hızlıymış o yüzden 2 saat yoğun bakımda kaldı sonra düzelmiş yanımıza geldi şimdi de bazen hızlı bazen normal oluyor bazen böyle iç çekiyor 5. Gün kontrolünde doktor herşey iyi demişti ama şimdi bende bir korku başladı ya solunumu normal değilse diye anne olmak ne zormuşşş

Gerçekten küçük bebekle çok zor durum canım Allah korusun dikkat edin mümkün olduğunca az gidin doktora evden de çıkmayın bence

Rop yaziyodu kagitta ama 1 aylikken yapilan gorme testiydi ayni seyler mi bilmiyorum
Evet aynı şey o zaman. Tedbiren ikinci kez çağırmışlardır. Gülçini de ikinciye çağırmışlardı.
G GULCIN_87 nerelerdesin?
Sorun yoktur hiç merak etme. İyiki içeri almamışlar biraz korkunç gözüküyo :)
Gözleri kızarabilir korkma geçecek.

Yanak yanaga yapiyoruz ancak
Ooo süpermiş
1 aylikkenmi yapılıyor canım görme testi
Canım bizimkide öyleydi cocuk doktoru kalp doktoruna göstermek istedi bı gün sonra yine çağırmıştı bebeğim daha 3 günlük falandı o gün burnu tikaliymis eve gelince açtık yarınki gün gittigimizde daha duzenliydi nefes alışverişi kalp doktoruda baktı çok şükür sorun çıkmadı belki burnu tikalidir açmayı deneyin kalp doktoruna da burnu tikaliymis açtık dedik ondan olabilir evet dedi hızlı nefes alış verişi

Biz yarın 18 gunluk oluyoruz işitme testine gidicez siz kaçıncı günde yaptırdınız kızlar
Bide bu testler sartmi ya
Göz testi falan korkuttu beni

1 aylikkenmi yapılıyor canım görme testi
Bize dr umuz 1 aylikken gorme testi 2 aylikken kalca ultrasonu dedi canim
Biz yarın 18 gunluk oluyoruz işitme testine gidicez siz kaçıncı günde yaptırdınız kızlar
Biz isitme testini 2. Haftasina girince yaptirmistik diye hatirliyorum o korkulacak bir sey degil ama goz biraz zorluyo sanirim dr bizi iceri almadi ama ben izledigim videolardan dolayi az cok ogrendim nasil oldugunu. Bence boyle testlerin olmasi iyi bir sey bir sorun varsa erken vakitte ogrenip ona gore tedavisi uygulanir gec kalinmamis olur. Esimin kuzeninin kizi dogdugunda kalca usg si cektirmemisler yurumeye baslayinca anlamislar aksiyomus dr dogustan kalcasi cikik demis ameliyat olmak zorunda kalmis halbuki 6 ay icerisinde ameliyatsiz alciyla duzeltilebilen bir durummus ama ihmal ameliyata kadar goturmus

Hmm burnuna bakmak hiç aklıma gelmedi bende bi ona bakayım inşallah ondandır daha da düzelmezse en iyisi bi doktora görünmek

işitme testini biz hastaneden çıkmadan yaptılar yani 2. Gün yapıldı bi sıkıntı çıkmadı testten geldikten sonra da ağlamıyordu sanırım çok korkulacak bi test değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…