Canim bizim doktorumuz kulak pamuğunu bebe yagina batirip poposunu uyarmamizi soyledi oyle bir kac kere kaka yapti bizim kızda. Pamugun ucunu fitil koyar gibi nazikce oynat uyarinca rahatca yapıyor ikinma refleksi geliyor hemen. Geçmiş olsun kuzuya.Kızlar bebeğim pazartesiden beri kaka yapmıyo mama(günde 2defa sabah 60 akşam 60cc)+ meme besleniyoruz. Ne yapabilirim yapması için? Fitil vermeden önce?
İnşallah canım çok sağolİnşallah en az uğraşla kurtulursunuz
Ben aldım basvurduktan 2 gün sonra yatırdılarKızlar doğum parasını aldınız mı e devlette ödeme aşamasında diyor. Bir ara gidip soracağım.
Bende hala basvuru asamasinda gozukuyo yarin dogum yapali 1 ay olacakBen aldım basvurduktan 2 gün sonra yatırdılar
Kurumun hallediyor dimi cnm. Bende yarın kurumuma doğum raporunu belgeleri filan vericem. Onlar sosyal ve aile bakanlığına bildirceklermişBen aldım basvurduktan 2 gün sonra yatırdılar
Benimde ödeme aşamasında görünüyoBende hala basvuru asamasinda gozukuyo yarin dogum yapali 1 ay olacak
Dogum parasi diye aratinca cikiyo hemen oradan bakabilirsinizE devletin hangi sekmesinde görüyorsunuz hala başvuru aşamasında yazısını.
Aynen benimde esime yattiBenimde ödeme aşamasında görünüyoemzirme parası eşime yatmış getirdi bana verdi bu senin hakkın diye
Bizim 16.47 oldu sonraki gun durmadan sut icirdim meme tiryakisi oldu kızımYeni doğan Sarılık sorunu yaşayanlar , nasıl aştınız ? Kaçla kapattınız değerler falan.
Ben hiç ilgilenenmedim onla nasıl başvurdunuz?Benimde ödeme aşamasında görünüyoemzirme parası eşime yatmış getirdi bana verdi bu senin hakkın diye
Ay canim ya insallah ileriye gitmiz daha kac gunluk cocuk ya bole seyler yapiyorlar ne kadar cahil insanlar yaKızlar o kadar sinirliyim ki
Eşim ve kayınvalidem yüzünden kızım hasta oldu.
40 ım Çıkana kadar annemlerde kalıyorum.
eşim haftada bir geliyor 2 3 gün kalıp gidiyor.
Kayınvalidem köyde kalıyor ilgilenmiyor hiç
Salı günü geldi eşim çok düşkün kızına özlüyor anlıyorum ama sinir oluyorum
Mesela saçları terlemiş üflüyor üşüyecek diyorum üşümez diyo
Uykudan kaldırıyor mesela üzerine bişey almadan
Terlidir bohçacıyla al diyorum bişey olmaz diyor
Deliriyorum
kayınvalidem geldi o da aynı kapının önünde tutuyo çocuğu soğuk geliyo
Köye gittik ev sobalı çok sıcaj odanın içi kızım terliyor ister istemez
Onlara da sıcak gelince kapıyı açtılar
Kaynanam aldı çocuğu kucağına tam kapının orda eşimin dedesi filan tutma çocuğu orda soğuk dışarısı diyor dinlemiyor
kızım gece uyuyamadı öksürüyor burnutıkalı gibi sanki
38 günlüğüz daha yaAy canim ya insallah ileriye gitmiz daha kac gunluk cocuk ya bole seyler yapiyorlar ne kadar cahil insanlar ya
Bilmiyorum ki eşim ilgilendi, doğum parasına başvurulan yer sanırım, ben işten ayrıldığım için eşimin sgk yararlanıyorım ya baba ya yatıyomuş böyle durumda anladığım kadarıyla belki sana yatar doğum iznindeysenBen hiç ilgilenenmedim onla nasıl başvurdunuz?
Kaç kilo da 2 numaraya geçtinizBenimde 1numara bitmek üzere ve küçük geliyor. Sık değiştiriyorum. Çırtları fazla sıkmıyorum. 2 numara sipariş ettim. Gaz damlası maalesef düzenli kullanamıyorum relamax aldığıma pişman oldum 4-8derecede saklamak gerekiyor oda buz gibi oluyor damlatınca ağlıyor. Eşime de başka al diyemiyorum çünkü o istememişti
Başvuru aşaması yazıyor bizimKızlar doğum parasını aldınız mı e devlette ödeme aşamasında diyor. Bir ara gidip soracağım.
Bence ısrarla söyle. Bişey olmaz ne demek hayır olur de. Bebeğinden önemli bişey yok.Kızlar o kadar sinirliyim ki
Eşim ve kayınvalidem yüzünden kızım hasta oldu.
40 ım Çıkana kadar annemlerde kalıyorum.
eşim haftada bir geliyor 2 3 gün kalıp gidiyor.
Kayınvalidem köyde kalıyor ilgilenmiyor hiç
Salı günü geldi eşim çok düşkün kızına özlüyor anlıyorum ama sinir oluyorum
Mesela saçları terlemiş üflüyor üşüyecek diyorum üşümez diyo
Uykudan kaldırıyor mesela üzerine bişey almadan
Terlidir bohçacıyla al diyorum bişey olmaz diyor
Deliriyorum
kayınvalidem geldi o da aynı kapının önünde tutuyo çocuğu soğuk geliyo
Köye gittik ev sobalı çok sıcaj odanın içi kızım terliyor ister istemez
Onlara da sıcak gelince kapıyı açtılar
Kaynanam aldı çocuğu kucağına tam kapının orda eşimin dedesi filan tutma çocuğu orda soğuk dışarısı diyor dinlemiyor
kızım gece uyuyamadı öksürüyor burnutıkalı gibi sanki