2020 Şubat Anneleri

Cnm sende doğuma dair herhangi bir belirti varmı acaba benim iki gündür karnım çok sert ve ara ara kasılmalarım oluyor
Vallahi bizim perşembe günü kontrolümüz vardı ilk nst de bebiş hiç kımıldamadı sancı falanda yoktu sonra doktor tekrar nstye bağladı onda sancı çıktı ama ben birşey hissetmiyorum benimde karnım sert baya kasılma da oluyor arada ama öyle doğum yapılacak şiddette ve düzenli değil valla artık mümkünse yarında gelmesin sonra gelebilir

17 günlüğüz ve öksürük burun tıkanıklığı yaşıyoruz .s ne yapacağımı hiç bilmiyorum .s Dr. Aferin ve antibiyotik başladı birer çay kaşığı .s kaç günde iyilesir acaba yavrum of of .s

İyi geceler kızlar emzik kullanan arkadaşlar ben hiç emzik kullanmadım hangi marka nasıl bile slmam lazm birde emmeyi etkilermi bu emzik olayı.büyük oğlum emmek isteniyprdu onda denemedim ama bunda denesem diyorum meme reddi oluşurmu? Uykuya dalmıyor yaaa bir türlü çok yoruldum

Bende nst ye bağlandım ama sancı falan yok biizm oğlanın gelmeye pek niyeti yok galiba bu gidişle Mart annesi olucaz sanırım

Ben kullanıyorum canım emiyorda hiç meme reddi de yaşamadık 11 günlük şuanda 5. Gün başlamıştık vermeye uykuya dalmada veya üstünü değiştirirken fln çok ağladığında yatıştırıyor. Marka olarak Bibs aldım

Çok teşekkürler canım

Benimde doğumda öyle olmuştu küvezde kaldı doğduktan sonra
2 gün boyunca hemşireler kalp hızını ve nabzını ölçtüler çocuk doktoru kardiyolojiye yönlendirdi masum üfürüm var dedi
Dün gittik üfürüm çıkmadı şükür ama ekg çekildi ve taşikardi dedi 6 ay sonra tekrar gideceğiz
pazartesi çocuk doktorunda kalp hızı sayımı yapılcak şimdilik korkulacak bişey yok ama takipte kalcağız dedi inşallah düzelir herşey

Bende nst ye bağlandım ama sancı falan yok biizm oğlanın gelmeye pek niyeti yok galiba bu gidişle Mart annesi olucaz sanırım
Benim bütün gece ağrım ve sancım vardı canım halâ devam ediyor çok şiddetli değil ama ara ara uyudum sabah olsun diye bekliyorum 29unda doğurmak istemiyodum ben Çok şiddetli değil ama yarını bulur inş

Benim de gece boyu ağrım oldu cnm sancim yoktu ama hastaneye geldim açıklığıma bakıldı açıklık yok ama çatı muayenesi nden hemn sonra kan geldi nst ye bağlandım sancim çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyorum şu an da yatışım yapıldı doktorun gelmesini bekliyorum bakalım ne diyecek

Hayirlisiyla dogum yaparsin insallah canim

Emzik yapmaz canim ben de kizima vermeye calisiyorum ama cok zor alio aslinda emse rahat uyuyacak ama bir turlu senin dedin gibi dalmio ve ben cok yoruldm sabaha kadar miz miz emzik tam bir susturucu

Bizimde 2 gün boyunca nabız ölçümü fln yapıldı o zaman hiç bir sorun yok dediler bakalım bende takip edeyim 1 2 gün devam ederse bende götüreyim doktora. İnşallah sizinde düzelir pazartesi gittikten sonra durumu bana da yazarsanız sevinirm

Biz yarın 18 gunluk oluyoruz işitme testine gidicez siz kaçıncı günde yaptırdınız kızlar
Bide bu testler sartmi ya
Göz testi falan korkuttu beni
Bizim 5. Gün yapıldı işitme testi. Korkulacak bir şey yok uykuda olması gerekiyor. Göz ve kalça ultrasonu için de 1 aylıkken yapılsın dedi doktor.
Ben oğlumda da biberon ve emzik kullanmıştım hiç meme reddi yaşamadım. Çok şükür kızım da aynı. 9 günlüğüz. Sağdığım sütü gece eşim kalkıp veriyor avent biberonla. Emzik de avent ultra air.

Allah kolaylık versin inşallah sağ sağlim kucağına al

Olsa doktorlar söylerdi canım bence merak etme tamam yazarım

Benim kızımda emziği almıyo annem alıştırmaya çalışıyo ama 5 dk anca emiyo 3 emzik denedim bugün avm gidicem avent alıyım hatta geçen ezcaneye gittim avent için wee vardı dedim hep çocuklar ucuzu seviyomuş alıyım yok onu hiç tutmuyo aventte olmassa bibs alıcam Napalım deneye deneye bulucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…