Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz bebek doğunca aile ve sosyal il müd. başvuru yaptı e devletten baktım doğum parası 300 tl yazıyor nüfusa gidince oradaki memur yönlendirmiş eşimi emzirme parası o mu bilmiyorumEmzirme parası ayrı bişey mi. Onun için nereye başvuruyoruz
O ayrı galiba burcu bende burda duydum emzirme parası diye bişiy. Sende öğretmendin dimi. Benim kurum yapacak başvuru sosyal aile bakanlığına. Sen kendinmi başvurdunEmzirme parası ne oluyor
Ne olduğunu bilmiyorum ama doğum parasından ayrı 202 tlEmzirme parası ne oluyor
Sut ve dogum parasi olmak uzere 2 farkli para yatiyoEmzirme parası ayrı bişey mi. Onun için nereye başvuruyoruz
sgk ya sanirim cnm 2 farkli yerden aliyorsun para bana da 2.cocuk oldugu icin 400 yatircaklarmis 1 ay sonra ama emzirme parasini vermiolar esimin bagkur borcundan dolayiBen hiç ilgilenenmedim onla nasıl başvurdunuz?
Devlet iki farkli sekilde ödeme yapio canim ama nereye basvuruluyo bilmiom esim başvurmuştuEmzirme parası ne oluyor
İnternet bugün yavaş erişim engeli var . YouTube ve Twitter özellikle girilmiyor instagrama da girilmiyor. Nedenini söylemeye gerek yok sanırım.Bu arada kizlar internet yok ya bende buraya girio ama diger yerler yok sizdede olemi
Kardeşim bana vpn diye bi uygulama indirdi rahat giriliyo ordanİnternet bugün yavaş erişim engeli var . YouTube ve Twitter özellikle girilmiyor instagrama da girilmiyor. Nedenini söylemeye gerek yok sanırım.
Hayır kan alıcak bi durum olmuyo normal kontrol gibiYavaş. Yavaş uyku düzeni oluşmaya başladı Kızlar gündüz hiç uyumayan kızım uyumaya başladı azda olsa
bu arada 1. Ay kontrolü yaptıranlar kan aldılar mı sizde ben hiç dayanamıyorum kan almalarına gerek varmı sizce
Benimki 10gunluk falandı yattığındaBende hala basvuru asamasinda gozukuyo yarin dogum yapali 1 ay olacak
Özel benim çalıştığım yer önce oraya bildirdim onlar SGK'ya bildirdi başka bişey yapmadık bizKurumun hallediyor dimi cnm. Bende yarın kurumuma doğum raporunu belgeleri filan vericem. Onlar sosyal ve aile bakanlığına bildirceklermiş
Bizimde kontrol var gecikti bayadır hem benim hem kızın. Hem araba yok hem eşimin işleri yoğun Hemde virüs korkusuna hastaneye gidemedik. En çok kalça ultrasonu ve şu gaz sorunu için gitmek istiyorum. Gaz sorunu çok yoruyor bizi uyanıkken hep ağlamaya başladı. Eşim gelecek hafta araba alıyor inş. Çarşamba gideceğiz.Yavaş. Yavaş uyku düzeni oluşmaya başladı Kızlar gündüz hiç uyumayan kızım uyumaya başladı azda olsa
bu arada 1. Ay kontrolü yaptıranlar kan aldılar mı sizde ben hiç dayanamıyorum kan almalarına gerek varmı sizce
Bende bazen eldivenlerini çıkarıyorum okadar altını bile hızlı değiştiriyorum hapşırıyor hemenKızlar bebeğinizle ten tene temas yapiyomusunuz ya ben soymaya kiyipta yapamıyorum
Hayırlı haberlerle gelin inşallahBizimde kontrol var gecikti bayadır hem benim hem kızın. Hem araba yok hem eşimin işleri yoğun Hemde virüs korkusuna hastaneye gidemedik. En çok kalça ultrasonu ve şu gaz sorunu için gitmek istiyorum. Gaz sorunu çok yoruyor bizi uyanıkken hep ağlamaya başladı. Eşim gelecek hafta araba alıyor inş. Çarşamba gideceğiz.
Yanak yanaga yapiyoruz ancakKızlar bebeğinizle ten tene temas yapiyomusunuz ya ben soymaya kiyipta yapamıyorum